τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Δεν μπαίνω ρε παιδιά το ΣΚ στο φόρουμ συχνά. Αχ ρε παιδιά, ας μου το λέγατε, θα τρεχα επιτόπου για τον μικρό.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πανεμορφη η μαυρουλα και οντως φαινεται πανεξυπνη. Να την χαιρεσαι Γιουλη. Οσο για το οτι η κουζινα της μαμας ειναι ο δελεαστικος γευστικος κοσμος της μικρης, συγνωμη αλλα με τετοια προκομενη μαμα και εγω θα ημουν μονιμος θαμωνας της κουζινας της. Να εισαι σιγουρη.
σωστο κι αυτο!! 
Καλημερα Βουλα! Ειδες τη Πισσα στη προηγουμενη σελλιδα?

elvenstar
Επιφανές μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Η Πίσσα είναι μια κούκλα, έχει μεγαλώσει πολύ το άτιμο.

Για τον Ορφεάκο δυστυχώς κι εγώ τώρα το διαβάζω
. Βούλα μην ανησυχείς, φαντάζομαι κάνα δάγκωμα θα είναι, όπως και της ταρταρουγίτσας.Νίνα μέχρι στιγμής είμαστε εγώ, η Βούλα(φαντάζομαι) και η Ελένη, οπότε αν θες μην έρχεσαι, να μην ταλαιπωρηθείς κι εσύ
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
Kristen & Ρια γαιτί δεν με παίρνατε τηλ να μου το πείτε από χθες για τον Ορφέα ???? Έχω τρελλαθεί από την αγωνία μου τώρα και δεν ξέρω τι θα κάνω μέχρι το απόγευμα ???
Δεν μπαίνω ρε παιδιά το ΣΚ στο φόρουμ συχνά. Αχ ρε παιδιά, ας μου το λέγατε, θα τρεχα επιτόπου για τον μικρό.
Βουλα δεν ειχα το τηλεφωνο σου μαζι μου αποθηκευμενο..μπηκα στο φορουμ για πολυ λιγο ημουν εκτος Αθηνας και δεν μου εκοψε να κοιταξω που μου το ειχες στειλει..Απο οτι μου ειπε η μικρη δεν ηταν κατι πολυ σοβαρο καποιο δαγκωμα ή καποιο εντονο γδαρσιμο στο πισω ποδαρακι ..πιστευω σημερα θα μπορεσω και γω να ερθω..συγνωμη Βουλα αλλα φανταστηκα ειναι κατι σαν της μικρης ταρταρουγας που μεταφεραμε προχθες..εγραψα εδω σε περιπτωση που καποιος μπορουσε να πεταχτει να δει τι γινεται..δεν μου εκοψε καθολου..μπορει να μην τα διατυπωσα καλα και την κατασταση λογω βιασυνης και αγχους ..τι να πω συγνωμη
konstans
Περιβόητο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Ειδοποίησα σα τρελλή την Βίκυ, είναι η μόνη που σκέφτηκα ότι μπορεί να περάσει και την ευχαριστώ πάρα πολύ.Λόγω κάποιων συγκυριών στην δουλειά μπόρεσα και την κοπάνησα και εγώ και έτσι έτρεξα και εγώ αλλά τίποτα...
Τα αδερφάκια του ήταν εκεί, ο μικρός Ορφεάκος όχι. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό και το απόγευμα να εμφανιστεί.
Voula
Διάσημο μέλος
Η Πίσσα έχει γίνει κουκλάρα με φοβερό τρίχωμα επίσης.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εκει να ειναι το μυαλο σου Βουλακι μου...εκει που υπαρχει αναγκη...Γιούλη, sorry, το μυαλό μου είναι αλλού σήμερα και ξεχάστηκα.
Η Πίσσα έχει γίνει κουκλάρα με φοβερό τρίχωμα επίσης.

vickymoon
Διάσημο μέλος
το απογευμα που ξερει οτι θα ερθει φρεσκο φαι θα εμφανιστει.
αιντε βουλα μου εκοψες τη χολη πρωι πρωι. δεν εφαγα κι το αυγο μου που σου ειπα

Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος

Μόλις μίλησα με τη Βούλα και μου είπε πως βρήκε τον Ορφέα!!!
Φαίνεται αρκετά καλά, η πληγή στο πόδι του είναι μάλλον δαγκωματιά, αλλά περισσότερα θα μας πει όταν τον δει η γιατρός!
Άντε, γιατί μας το ψιλοέκοψε το αίμα!
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υακίνθη
Νεοφερμένο μέλος
αν ισχυουν αυτα και δεν εχει σπιτι σκεφτειτε το να τον αναλαβω εγω στο γατοχωρι μου , εχω μονο εναν αρσενικο γατο, πολυ ηρεμο αγγελουδακι θα ελεγα , τον λενε και αυτον ορφεα , ορφεας ο συναχωμενος , γατι μινιατουρα , δεν λεει να μεγαλωσει , με τα σκυλια πως τα παει ο δικος σας ορφεας ?? αλλα δεν εχει και πολυ σημασια θα τα καταφερω ..δεν αντεχετε η αγωνια θα ερθει δεν θα ερθει για φαγητο , ζει δεν ζει ενημερωστε με
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
συγνωμη κοριτσια δεν το εχω παρακολουθησει το θεμα αρκετα καλα , ο ορφεας ειναι αδεσποτουλη στο φλοισβο ?? ειναι ο αγαπημενος της βουλας ??
αν ισχυουν αυτα και δεν εχει σπιτι σκεφτειτε το να τον αναλαβω εγω στο γατοχωρι μου , εχω μονο εναν αρσενικο γατο, πολυ ηρεμο αγγελουδακι θα ελεγα , τον λενε και αυτον ορφεα , ορφεας ο συναχωμενος , γατι μινιατουρα , δεν λεει να μεγαλωσει , με τα σκυλια πως τα παει ο δικος σας ορφεας ?? αλλα δεν εχει και πολυ σημασια θα τα καταφερω ..δεν αντεχετε η αγωνια θα ερθει δεν θα ερθει για φαγητο , ζει δεν ζει ενημερωστε με
Ναι ο Ορφεάκος είναι από τα γατάκια του Φλοίσβου και ναι είναι ο αγαπημένος της Βούλας. Ένας τρομερά χαδιάρης γάτος και σκέτη γλύκα. Λίγο που τον είδα μέσα στην γατοφόρο, το τραύμα του δεν πρέπει να είναι και πολύ βαθύ αλλα περισσότερα θα μας πει η Βούλα που τον πήγε στην κτηνιατρο.
Για όλα τα υπόλοιπα που λες μάλλον θα πρέπει να μιλήσεις με την Βούλα.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα αφού ο Αλέξης βρήκε σπίτι, θα μπορώ σε μερικες μέρες να έχω μια θέση φιλοξενίας. Σε καμια βδομάδα υπολογίζω.

konstans
Περιβόητο μέλος
Πιάσαμε τον Ορφεάκο,αφήσαμε την στειρωμένη, ταϊσαμε τα υπόλοιπα και φύγαμε με (σχεδόν) άδεια χέρια.
Τα 4 νέα μωρά που είδαμε απ'την προηγούμενη φορά είναι ΚΟΥΚΛΙΑ. Νομίζω ότι κάποια τα τράβηξε φωτό, ας τα βάλει να θαυμάσετε.
Έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε ότι σχεδόν όλα τα μωρά που βρίσκονται εκεί είναι πολύ όμορφα και θα δωθούν εύκολα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει με σπίτια φιλοξενίας ας πει, γιατί απ'ότι διαβάζετε αρχίζουνε όλα και κάτι παθαίνουν σιγά-σιγά. Εγώ ήδη θα το φέρω απ'έξω, απ'έξω στους γονείς μου να φιλοξενήσουμε κάνα-δυο.
Τα υπόλοιπα ας τα γράψει η Βούλα (και το σκηνικό με την κυρία
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool