ria23
Διάσημο μέλος
Eχτές πήγαμε εγώ, η Βούλα,η Ελένη, η Σοφία, η Αλίνα και ήρθε και η Ρία για λίγο.
Πιάσαμε τον Ορφεάκο,αφήσαμε την στειρωμένη, ταϊσαμε τα υπόλοιπα και φύγαμε με (σχεδόν) άδεια χέρια.
Τα 4 νέα μωρά που είδαμε απ'την προηγούμενη φορά είναι ΚΟΥΚΛΙΑ. Νομίζω ότι κάποια τα τράβηξε φωτό, ας τα βάλει να θαυμάσετε.
Έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε ότι σχεδόν όλα τα μωρά που βρίσκονται εκεί είναι πολύ όμορφα και θα δωθούν εύκολα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει με σπίτια φιλοξενίας ας πει, γιατί απ'ότι διαβάζετε αρχίζουνε όλα και κάτι παθαίνουν σιγά-σιγά. Εγώ ήδη θα το φέρω απ'έξω, απ'έξω στους γονείς μου να φιλοξενήσουμε κάνα-δυο.
Τα υπόλοιπα ας τα γράψει η Βούλα (και το σκηνικό με την κυρία)
Κων/να αυτος ο κυριος που περασε απο κει με την γυναικα του και ταισε παλι τι ειπε δεν πολυκαταλαβα ειχα στο μυαλο μου να ταισω τον κεφαλα και εχασα το σκηνικο..μολις ρωτησα τον αντρα μου μου λεει δεν ακουσα καλα..αντρες τι περιμενεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Ο κύριος που ήρθε εκεί με την γυναίκα του είπε ότι τα φολιάζουν οι ιδιοκτήτες του καφέ-σινεμά, γιατί τους λερώνουν τα τραπέζια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Ευτυχώς η πληγή στο πόδι του δεν είναι σοβαρή και πιθανά έχει προκληθεί από δάγκωμα μεγαλύτερης γάτας. Ο καυμενούλης μου έφαγε δυο ενέσεις αντιβίωσης και πόνεσε και ήταν πολύ αστείος όταν έκανε χχχχ στη γιατρό.
Σε όλη την διαδρομή ήταν ένας πραγματικός Κύριος. Δεν ακούστηκε καθόλου και όποτε μ'επιανε φανάρι έβλεπα τα ματάκια του να παρατηρούν με περιέργεια.
Όσοι τον ξέρετε, καταλαβαίνετε ότι ο μικρός Ορφέας είναι γατούλης για σπίτι, χουζούρια και αγκαλιές. Όσο περιμέναμε έξω από την γιατρό, είχα ανοίξει το φερμουάρ της γατοφόρου (σημ Γιούλη τον είχα στην δική σου γατοφόρο, την κόκκινη !!) και μου έδινε την κοιλίτσα του για ζούληγμα

Είναι φοβερό μωρό και πιστεύω ότι είμαι αντικειμενική στο πόσο καλός είναι και όχι γιατί του έχω αδυναμία.
Υακίνθη μπορεί να μην σε ξέρω προσωπικά αλλά θα ήταν μεγάλη χαρά για μένα να τον υιοθετήσεις εσύ. Θα ξέρω τουλάχιστον ότι ακόμα ένα από τα μωρά του Φλοίσβου πήγε στα χέρια μιας super σκυλο/γατο μαμάς.
Θα μιλήσουμε μέσα στην μέρα

Δεν θέλω να αδικήσω κανένα γατόνι είτε μικρό είτε μεγάλο, εξάλλου τα αγαπάω και τα πονάω το ίδιο, αλλά είναι φοβερό το σαράκι να αναρωτιέσαι κάθε φορά που πας για τάισμα, θα εμφανιστούν ή όχι.
Χθες π.χ. μέχρι να εμφανιστεί ο γκριζό-ασπρος κεφάλας είδαμε και πάθαμε.
Χθες μαζευτήκαμε αρκετές, η Ρία, εγώ, η Κωνσταντίνα, η Ελενίτσα μας και βέβαια ήρθαν και οι αδερφές Βασιλείου !!!!(tzoutzou και SofV).
Για την τρουφομαμά έχω να πω ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε με κονσέρβα τόνου RIO MARE παρακαλώ δεν της έκατσε κανένα γατί
. Γι'αυτό θα ξανάρθει θέλει δεν θέλει την άλλη εβδομάδα για να εντείνει τις προσπάθειες πιασίματος.Στο ταμείο στειρώσεων προστέθηκαν άλλα 60 € (20 € από Αλίνα, 20 € από Σοφία και 20 € από Ελένη).
Να 'στε καλά κορίτσια γιατί πραγματικά πιστεύω ότι αυτά τα χρήματα δεν σας περισσεύουν, όμως στα τόσα που έχετε στο μυαλό σας έχετε και τις γατούλες Φλοίσβου.
Τέλος θα ήθελα να αφήσω ή την Αλίνα ή την Κωνσταντίνα να σας περιγράψουν τα καινούργια μωρά στα οποία έγινε προσπάθεια προσέγγισης.
Υπενθυμίζω ότι υπάρχει σοβαρότατη ανάγκη για φιλοξενίες. Τα γατια όσο μένουν εκεί κινδυνεύουν. Και σίγουρα δεν μπορούμε να τα πάρουμε όλα, αλλά ας προσπαθήσουμε να απομακρύνουμε όσα περισσότερο γίνεται.
ria23
Διάσημο μέλος

και τωρα που χειμωνιαζει ειναι αμαρτια για τα καημενα να ειναι μες στο κρυο και την βροχη..
konstans
Περιβόητο μέλος
Κάτια εσύ δηλαδή θα μπορείς σε καμιά εβδομάδα να φιλοξενήσεις ένα από τα μικρά έτσι ώστε να τα προωθήσουμε για υοθεσία;Κορίτσια, αν μπορείτε να βρείτε κάπου να μείνει για μια εβδομάδα, θα ήταν σούπερ. Μετα μπορώ να τον φιλοξενήσω εγώ μεχρι να βρει μόνιμο σπιτάκι.
Τώρα αφού ο Αλέξης βρήκε σπίτι, θα μπορώ σε μερικες μέρες να έχω μια θέση φιλοξενίας. Σε καμια βδομάδα υπολογίζω.![]()
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, ίσως και παραπάνω από ένα. Απλά θα πρεπει να πασάρω στους δικούς μου την Μελίνα.Κάτια εσύ δηλαδή θα μπορείς σε καμιά εβδομάδα να φιλοξενήσεις ένα από τα μικρά έτσι ώστε να τα προωθήσουμε για υοθεσία;
Θα δώ τι θα την κάνω. Πάντως να με υπολογίζετε για τουλάχιστον μια θεση φιλοξενίας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Ευχαριστούμε πάαααρα πολύ

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραία, πολύ ωραία.
Ευχαριστούμε πάαααρα πολύ![]()
Μιλάς εκ μέρους των γατιών φαντάζομαι ε;;

konstans
Περιβόητο μέλος

Έτσι όπως πάμε σε λίγο θα με βάλω κι εμένα σε ένα κλουβάκι για στείρωση

Voula
Διάσημο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
off topic μεν, αλλά πρέπει να το πω δε... ο άντρας μου έχει πει την εξής ατάκα : αρχίζω και φοβάμαι με σένα, θα πηγαίνω τοίχο τοίχο γιατί σε λίγο θα πας και μένα για στείρωση![]()

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Και το αλλο το μικρακι ειναι ασπρο με τιγρε βουλες και η ουρα του ειναι σα γατζος!!!Και ειναι και αυτο φουντωτο!!!
Ατιμη κενωνια!!!!!Αν ειχα χωρο και καλη γατα,θα τα τσιμπαγα και τα δυο!!!!
Μα τι κουκλια κυκλοφορουν στο δρομο ρε παιδια!!!Και μετα μιλαμε για ρατσες....
Και μετα ειναι ο Ορφεακος....μα τι γατι!!!!Ποσο καλο και γουργουριαρικο γατι!!!Ουρλιαζε γιατι το ειχαμε μεσα στη γατοφορο αρκετη ωρα(ωσπου να ταισουμε τα αλλα) και το μονο που ηθελε ηταν χαδια!!!Οποια εβαζε χερι μεσα και χαιδευε,αυτος ηταν ευτυχισμενος και σταματαγε το νιαουρητο!!!Μακρυνος ξαδερφος του Ορφεα της Βουλας ειναι ή απλως το εχει το χρωμα!!
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

καμιά φώτο να κάνουμε οφθαλμόλουτρο Please

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Μας ανοίξατε την όρεξη με τα μωρά τώρακαμιά φώτο να κάνουμε οφθαλμόλουτρο Please
![]()
Δυστυχώς εγώ δεν κατάφερα να βγάλω τα νέα μωρα φωτογραφία καθώς άκομα δεν μας έχουν μάθει και πάνε κάτω από τα βράχια αρκετά γρήγορα με κάθε κίνησή μας.

Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σας αξίζει ένα μεγάλο Μπράβο για όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει και ας ευχηθούμε και για τα καλύτερα!
Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Επίσης αν διαβάζεις το θέμα, θα ξέρεις ότι εμείς πάμε 2 φορές την εβδομάδα, συγκεκριμένες μέρες και σε συγκεκριμένο μέρος (βλ. παραλία).
Εγώ προσωπικά, εκτός από την Εσπέρου που είναι ο Αίλουρος και την Αιόλου που συνήθως αφήνουμε τα αυτοκινητά μας, δεν γνωρίζω κανένα άλλο δρόμο.
konstans
Περιβόητο μέλος
Καλώς την, περαστικάΚαλημέρα,σήμερα ήρθα και εγώ για πρώτη φορά στο γραφείο (ύστερα απο δύο εβδομάδες απουσίας λόγω ποδιού),κάθισα και διάβασα τί έχει γίνει έως σήμερα άν και ενημερώθηκα και απο την Βούλα που την ευχαριστώ πάρα πολύ.Απο Δευτέρα θα έρθω και εγώ να βοηθήσω, θα φέρω και τροφές και ότι μπορέσω θα καταθέσω και εγώ στην τράπεζα για την συνέχεια της προσπάθειας που γίνεται εκει πέρα.
Σας αξίζει ένα μεγάλο Μπράβο για όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει και ας ευχηθούμε και για τα καλύτερα!

Γιατί κυρία μου χρησιμοποιείς το "σας" και όχι το "μας";;;Κι εσύ μέσα είσαι

Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Κωνσταντίνα μου έλειπα εγώ αυτές τις μέρες γι΄αυτό.Αλλά βούρ πάλι στον αγώνα
Ναι και δυο βδομάδες που ήσουνα με το πόδι τέζα, πιάσαμε τόοοοοσες πολλές γάτες που είπες να μας πεις μπράβο, έτσι για να μας βρίσκεται

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool