ria23
Διάσημο μέλος
κορίτσια μπράβο για το ξεκαθάρισμα με το δήμαρχο, έτσι την επόμενη φορά που θα σας την πει κανένας βλαμμένος - έχει πολλούς στη χώρα μας δυστηχώς- να του τρίψεται στη μούρη ότι έχεται ενημέρώση τον δήμαρχο κ έχεται άδεια κ εν πάσει περιπτώση ότι είσαστε Σοβάρη Ομάδα
![]()
Τώρα για την φιλοξενία, δεν υπάρχει κανείς ρε γμτ που να πάρει έστω το ένα (το άλλο βρήκε σπίτι είπαμε???)σιγά τη φασαρία ένα μικράκι σε ξεχωριστό δωμάτιο... εγώ το έκανα συνεχώς πριν μείνω έγκυος, το μπάνιο μου κ το γραφείο ήταν μονίμως ρεζερβέ
κ έτσι εκπαίδευσα κ τα δικά μου να μην είναι στρίγγλικα κ ζηλιάρικα.
Αν κάποιος δεν φύγει για τις γιορτές κ έχει χώρο ας βοηθήσει, εξάλλου είναι μικρά, θα φύγουν γρήγορα
αναμένω φωτο![]()
αρε κοριτσακια δεν παμε καλα!!!!!!!δηλαδη τωρα εχουμε και αδεια με την βουλα οχι το ονομα αλλα την υπογραφη εννοω

..αντε να τελειωσει η εξεταστικη που ερχεται και με εχει τρελανει και τα ιδιαιτερα να επανελθω!!!!!επισης συντομα θα εγκαινιασουμε και τον νεο λογαριασμο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Αφήσαμε την τσιγκελωτή, ταϊσαμε, μιλήσαμε με τον κεφάλα, του έριξα και μια σπρωξιά, μιας και τριγυρνάει την παγίδα αλλά να την πλησιάσει ούτε λόγος και φύγαμε....
Voula
Διάσημο μέλος

Πιάσαμε ένα μάλλον γκρι (και λέω μάλλον γιατί στο σκοτάδι δεν μπορείς να διακρίνεις και πολλά) και μάλλον αρσενικό.
Θα μάθω αργότερα το φύλο.
konstans
Περιβόητο μέλος

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Αϊ καλά, δεν είναι τίποτα, το αλτσχαιμερ βλέπετε![]()
Καλα θα σου βρούμε να πας κάπου καλά για να σε φροντίσουν

Voula
Διάσημο μέλος

Χθες έγινε το εξής καταπληκτικό ; η Κωνσταντίνα ήταν στην άκρη με την παγίδα και εγώ με την Νίνα πιο πίσω για να ταίσουμε. Σκυμμένες και οι δυο με το να γεμίζουμε μπωλ με φαγητό και νερό, μας πλησιάζει ένας κύριος ό οποίος αρχικά άρχισε να ρωτάει την Νίνα, αν είμαστε σωματείο κλπ, ξέρετε οι γνωστές ερωτήσεις. Η Νίνα φωνάζει εμένα για να εξηγήσω ακριβώς τι κάνουμε (από τις τόσες φορές που το έχω πει, αισθάνομαι ότι λέω το ποίημά μου
)Αφού μ'άκουσε, με ρώτησε πως μπορεί να βοηθήσει. Και του απαντώ, είτε αγοράζοντας τροφές, είτε με χρήματα για στειρώσεις, είτε με την αγορά του ημερολογίου (που χθες δεν κράταγμα μαζί μου για να του το δείξω).
Και τι κάνει λέτε. Βγάζει και μου δίνει επιτόπου 10 €.

Δεν έχει τόσο σημασία το ποσόν, σημασία έχει η κίνηση ότι κάποιος άγνωστος σε εμπιστεύεται και σου δίνει χρήματα.
Του είπα ακριβώς επί λέξη, 'σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σας' και μου απαντά, 'αλλοίμονο, αφού σας βλέπω τόσο καιρό τι κάνετε, ξέρω ότι τα χρήματα θα τα χρησιμοποίησετε εκεί που πρέπει και συγνώμη που δεν κρατώ περισσότερα για να σας αφήσω'...
Σημείωση, ο άνθρωπος έρχεται με την φόρμα του για τζόκινγκ.. Να 'ναι καλά

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναναι καλά ο άνθρωπος.O γιατρός να έχει στο νου του και μένα γιατί και εγώ ξεχνάω
Χθες έγινε το εξής καταπληκτικό ; η Κωνσταντίνα ήταν στην άκρη με την παγίδα και εγώ με την Νίνα πιο πίσω για να ταίσουμε. Σκυμμένες και οι δυο με το να γεμίζουμε μπωλ με φαγητό και νερό, μας πλησιάζει ένας κύριος ό οποίος αρχικά άρχισε να ρωτάει την Νίνα, αν είμαστε σωματείο κλπ, ξέρετε οι γνωστές ερωτήσεις. Η Νίνα φωνάζει εμένα για να εξηγήσω ακριβώς τι κάνουμε (από τις τόσες φορές που το έχω πει, αισθάνομαι ότι λέω το ποίημά μου)
Αφού μ'άκουσε, με ρώτησε πως μπορεί να βοηθήσει. Και του απαντώ, είτε αγοράζοντας τροφές, είτε με χρήματα για στειρώσεις, είτε με την αγορά του ημερολογίου (που χθες δεν κράταγμα μαζί μου για να του το δείξω).
Και τι κάνει λέτε. Βγάζει και μου δίνει επιτόπου 10 €.
Δεν έχει τόσο σημασία το ποσόν, σημασία έχει η κίνηση ότι κάποιος άγνωστος σε εμπιστεύεται και σου δίνει χρήματα.
Του είπα ακριβώς επί λέξη, 'σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σας' και μου απαντά, 'αλλοίμονο, αφού σας βλέπω τόσο καιρό τι κάνετε, ξέρω ότι τα χρήματα θα τα χρησιμοποίησετε εκεί που πρέπει και συγνώμη που δεν κρατώ περισσότερα για να σας αφήσω'...
Σημείωση, ο άνθρωπος έρχεται με την φόρμα του για τζόκινγκ.. Να 'ναι καλά![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
O γιατρός να έχει στο νου του και μένα γιατί και εγώ ξεχνάω
Χθες έγινε το εξής καταπληκτικό ; η Κωνσταντίνα ήταν στην άκρη με την παγίδα και εγώ με την Νίνα πιο πίσω για να ταίσουμε. Σκυμμένες και οι δυο με το να γεμίζουμε μπωλ με φαγητό και νερό, μας πλησιάζει ένας κύριος ό οποίος αρχικά άρχισε να ρωτάει την Νίνα, αν είμαστε σωματείο κλπ, ξέρετε οι γνωστές ερωτήσεις. Η Νίνα φωνάζει εμένα για να εξηγήσω ακριβώς τι κάνουμε (από τις τόσες φορές που το έχω πει, αισθάνομαι ότι λέω το ποίημά μου)
Αφού μ'άκουσε, με ρώτησε πως μπορεί να βοηθήσει. Και του απαντώ, είτε αγοράζοντας τροφές, είτε με χρήματα για στειρώσεις, είτε με την αγορά του ημερολογίου (που χθες δεν κράταγμα μαζί μου για να του το δείξω).
Και τι κάνει λέτε. Βγάζει και μου δίνει επιτόπου 10 ?.
Σημείωση, ο άνθρωπος έρχεται με την φόρμα του για τζόκινγκ.. Να 'ναι καλά![]()

Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Σκέφτομαι
τι καλά που θα ήταν αν τέτοιες συμπεριφορές ήταν ο κανόνας και όλοι οι άλλοι οι αδιάφοροι κ οι ηλίθιοι να ήταν οι εξαιρέσεις

τι κρίμα που δεν είναι ανάποδα
Βούλα γράψε μας το ποίημα σου και μας να το ξέρουμε

τι λες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέ τι τίποτα !!!! Σοφία σε κοροιδεύει
Πιάσαμε ένα μάλλον γκρι (και λέω μάλλον γιατί στο σκοτάδι δεν μπορείς να διακρίνεις και πολλά) και μάλλον αρσενικό.
Θα μάθω αργότερα το φύλο.
Τελικά είναι γκρι και αρσενικό;

konstans
Περιβόητο μέλος
Ναι, γκρι και αρσενικό και πολύ-πολύ όμορφο
. Μάλλον πρέπει να είναι ο φίλος του ασπρογκρί με το κομμένο αυτάκι!Σήμερα θα πάμε λίγο νωρίτερα, αν κάποιος θέλει να έρθει πιστεύω θα είμαστε κατά τις 4,30-5 παρά εκεί
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
. Την άλλη Δευτέρα, στις 28/12 θα πάμε νωρίτερα που θα έχω άδεια
Σήμερα θα πάμε την κανονική ώρα, αλλά όποιος μπορεί να 'ρθει τον περιμένουμε μιας και θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε όσους περισσότερο γίνεται.
Για αυτή και την επόμενη εβδομάδα, οι Πέμπτες λόγω του ότι είναι παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, θα είναι μόνο για τάισμα.
konstans
Περιβόητο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
.Εχτές δεν καταφέραμε να πιάσουμε τίποτα
. δυστυχώς, γιατί την Πέμπτη πάλι δεν θα πιάσουμε, λόγω των εορτών.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχα, σε πρόλαβα.
Εχτές δεν καταφέραμε να πιάσουμε τίποτα. δυστυχώς, γιατί την Πέμπτη πάλι δεν θα πιάσουμε, λόγω των εορτών.
Τώρα ήμουν έτοιμη να γράψω!!

Voula
Διάσημο μέλος

Προσφέρθηκε να πάει μαζί με την Νίνα για τάισμα και έτσι μετά από καιρό εγώ και η Κωνσταντίνα θα ρεπάρουμε.
Ευχαριστούμε Σοφία και Νίνα

(φροντίστε όμως να ταίσετε καλά τα γατόνια και ειδικά στην πλευρά της πιτσίλως γιατί σας έεεεεεεεεεεφαγα)
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
. ηταν κ μια κυρια, που ταιζε κ αυτη, κ η οποια, απο οσο καταλαβα, εξεφρασε ενδιαφερον να παρει σπιτι την τριχρωμη φουντωτουλα (που ηταν πολυ αγρια στο ιατρειο) κ ενα ασπρομαυρο φουντωτο, μαλλον αδερφακι της. λεπτομερειες θα σας πει η σοφια που μιλησε περισσοτερο μαζι της. αυτο που εγω ακουσα, κ αποχωρησα, ηταν οταν της εξηγησαμε τι κανουμε, μας ειπε "ε τι τα στειρωνετε κ σεις? θα εξαφανιστουν οι γατες, αν δν αναπαραγονται" ή κατι τετοιο..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
- να του τρίψεται στη μούρη ότι έχεται ενημέρώση τον δήμαρχο κ έχεται άδεια κ εν πάσει περιπτώση ότι είσαστε