Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πιαστηκε ο Κεφαλας 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ερε γλεντια!!!!!!!!!!Και το εχασα αυτο???:mad: Φτου μου και παλι φτου μου!!!
Αλλα ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη που τον επιασατε τον παλιογατο!!!!Τη Δευτερα θα ειμαι κι εγω εκει για την επιστροφη του και για να συμβαλλω και λιγο στα βασανιστηρια του(γιατι την τελευταια φορα πολυ με ταλαιπωρησε)!!!!
Μπραβο και παλι μπραβο!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλίνα το πορτοκαλόγατο που λέτε είναι εκείνο το φοβισμενο απο τη μεριά των κεφάλων,απέναντι στο δασάκι, που του πετάγαμε κομματάκια κονσέρβας για να φάει και ερχόντουσαν και τα αλλα? Που λέγαμε οτι τον εγκαταλείψανε απο σπίτι?
Ή το πορτοκαλόσπρο που λετε που δεν έχω δει εγω?:hmm::hmm:
Αν όχι, αυτό το μικρό τι απέγινε????:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ηταν τελικα οντως στειρωμενος ο πορτοκαλοασπρος? πως τον βρηκε απο υγεια η γιατρος που τον ειδε? (εχω τρομαξει με το θεμα της λ.περιτονιτιδας:()

Αλίνα το πορτοκαλόγατο που λέτε είναι εκείνο το φοβισμενο απο τη μεριά των κεφάλων,απέναντι στο δασάκι, που του πετάγαμε κομματάκια κονσέρβας για να φάει και ερχόντουσαν και τα αλλα? Που λέγαμε οτι τον εγκαταλείψανε απο σπίτι?
Ναι Ελένη αυτός είναι.
Ή το πορτοκαλόσπρο που λετε που δεν έχω δει εγω?:hmm::hmm:
Αν όχι, αυτό το μικρό τι απέγινε????:hmm:
Δυστυχώς αυτό έχουμε καιρό να το δούμε

αυτο το πορτοκαλοασπρο..μηπως εχετε καποια φωτογραφια να το μπανισω λιγακι..:redface::redface: λιγουρευομαι πορτοκαλογατο τωρα τελευταια..:redface::redface::whistle::whistle:

Ρε κοριτσούδια αν είναι ήμερος ο πορτοκαλόγατος, μήπως μιας κ δεν υπάρχει πια φλοισβογατάκι στο κτηνιατρίο να περιφέρετε:(:(:( να κρατάγανε λίγο αυτόν? μήπως άγιες μέρες βρεθεί κανένα σπιτι έστω για φιλοξενία γι'αύτον:hmm::hmm:
Αν είναι ήμερος λέω κρίμα να επιστρέψει, έχω την εντύπωση ότι είναι παρατημένος εκεί ε? άρα μάλλον από σπίτι τον πέταξαν:mad: μήπως ηρεμήσει κ δωθεί για υιοθεσία ο καημενούλης. Μπορεί να αδειάσει κ καμιά θέση φιλοξενίας:rolleyes::)

Αυτές είναι οι χειρότερες φωτογραφίες του κεφάλα Β που βγάλαμε μέσα στο κτηνιατρίο.Δυστυχώς δεν έβγαιναν καλύτερες.Αλλά έπρεπε να τον φωτογραφίσουμε έστω και έτσι.Δυστυχώς τα άλλα δύο δεν μας έκαναν την χάρη.

Συνημμένα

• ABCD0001.jpg
    ABCD0001.jpg
    249 KB · Εμφανίσεις: 29
  • ABCD0002.jpg
    ABCD0002.jpg
    260 KB · Εμφανίσεις: 22
Xριστίνα μου ο πορτοκαλένιος δεν είναι ήμερος δυστυχώς, τουλάχιστον στον Φλοίσβο δεν ήταν.
Επιπλέον, η Βασιλική έχει γεννήσει και η Γιωργία είναι μόνη της, οπότε δυνατότητα φιλοξενίας δεν παίζει, γιατί θα τα φτύσει στο τέλος η κοπέλα:/:.

Κρίμα ρε γμτ:(:( που ξέρεις ίσως να είναι τυχερό στο μέλλον το πορτοκαλάκι

Τελικά ο πορτοκαλόασπρος ΔΕΝ ήταν στειρωμένος. Αυτοί που τον παράτησαν σαν σκουπίδι στα αφιλόξενα βράχια του Φλοίσβου προφανώς τον παράτησαν όταν μεγάλωσε και δεν ήταν πια ένα χαριτωμένο μωρό.

Ο γιατρός μου είπε ότι και τα τρία γατόνια είναι ήρεμα σε γενικές γραμμές.
Από την άλλη σκέφτομαι ότι αυτά τα τρία είναι και τυχερά γιατί με τέτοιο ψόφο που κάνει στον Φλοίσβο αυτά θα την βγάλουν στην ζεστασια΄του κτηνιατρείου.

Τέλος πάντων, θέλω να τονίσω κάτι σε όλους και όλες. Η προσπάθεια στον Φλοίσβο συνεχίζεται παρά τις όποιες αντιξόοτητες που συναντάμε εκεί. Καιρικές συνθήκες, κούραση, πίεση χρόνου, άγχος, τρέξιμο να προλάβουμε, κουβάλημα γατιών και ότι άλλο μπορεί να βάλει το μυαλό σας.
Χθες καταφέραμε ότι καταφέραμε γιατί είμαστε 4 και καπως χωριστήκαμε. Όταν όμως είμαστε 2 άτομα είναι πολύ πολύ δύσκολα τα πράγματα.
Για να συνεχιστεί όμως και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα χρειαζόμαστε την δική σας οικονομική στήριξη.
Γι'αυτό παράκληση, αν νομιζετε ότι μπορείτε να προσφέρετε την οποιαδήποτε ενίσχυση για το Φλοίσβο, σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.
Και επειδή πάντα μα πάντα αναμεσά μας υπάρχουν οι κακοπροαίρεται οι οποίοι μας την έχουν στήσει στην γωνία και περιμένουν την στιγμή για να μας την πουν, η απάντηση μας στις κακίες τους και στις κατινιές τους είναι ότι μέχρι αυτή την στιγμή μετράμε 36 γατιά στειρωμένα.:up: Και αυτό μας αρκεί.

Σοφία δεν κάνω λάθος στο νούμερο έτσι ?

Βουλα εγω θα βαλω αυτες τις μερες καποια χρηματα:D..και σε κανα 10ημερο οταν θα μπορω και εγω καλυτερα(τρεχω και εγω με ενα αδεσποτακι εδω στην γειτονια μου:()θα ερθω και απο εκει να δω και φυσικα να βοηθησω:D

Βούλα μου δεν νομίζω οτι θα βρεθεί κάποια τόοοοοσο κατίνα να πει κάτι αρνητικό για σας;););) ας μην γίνω κουραστική να αναφέρω όλα όσα έχεται κάνει οι γνωστές πια εκεί:happy::happy: η κατάσταση είναι τόσο ξεκάθαρη στην περίπτωση του φλοίσβου που αν έχει ήδη συμβεί κάτι τέτοιο απλά ντρόπη τους:mad::mad:

Στο θέμα το οικονομικό τώρα, νομίζω ότι λόγο κ των ημερών όλοι θα βοηθήσουμε, σε λίγες μέρες θα μπουν κ τα δώρα, όλο κ κάτι παραπάνω θα έχουμε;) οπότε δεν θα ξεχάσουμε να κάνουμε ένα δώρο στα γατάκια του φλοίσβου. Μπορεί να μην μπορούμε να τους εξασφαλίσουμε σπίτι κ ζεστασιά δυστυχώς:(:(:( αλλά μερικά ευρώ μας περισσεύουν για αυτές τις ψυχούλες.

εγώ αναμένω να εξικονομήσω κάποια χρήματα κ θα τα πούμε σε πμ όταν σου τα βάλω:)

Βούλα μου δεν νομίζω οτι θα βρεθεί κάποια τόοοοοσο κατίνα να πει κάτι αρνητικό για σας;););)

Χριστινάκι, πάμε ένα στοίχημα; Θα χάσεις!!!:P
Ωστόσο, τα κορίτσια το χειρίζονται άψογα, όπως ίσως εσύ κι εγώ θα αδυνατούσαμε λόγω χαρακτήρα. Έχουν βουλώσει τ'αυτιά τους και προχωρούν:D

Χριστινάκι, πάμε ένα στοίχημα; Θα χάσεις!!!:P
Ωστόσο, τα κορίτσια το χειρίζονται άψογα, όπως ίσως εσύ κι εγώ θα αδυνατούσαμε λόγω χαρακτήρα. Έχουν βουλώσει τ'αυτιά τους και προχωρούν:D

:mad::mad:γι'αυτό έγραψα παρακάτω, ότι αν έχει συμβεί, ότι κ να έχουν τολμήσει να έχουν πει εναντίον των κοριτσιών το λιγότερο ντροπή τους... αλλά να σου πω κ κάτι? στις μέρες μας κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί πια... οπότε όπως λένε κ οι σοφότεροι από εμάς λαοί απλά ας αφήσουμε το χρόνο να κάνει τι δουλειά του;);) κ να μας παρουσιάσει τους καλους από τους κακούς, ξεχωρίζουν μονοι τους κάποια στιγμή.

Οσο για την προσπάθεια στο φλοίσβο, όσο κ να το θέλουν κάποιοι εσείς κορίτσια (με την υποστήριξή μας πάντα) keep walking:D:D κ μη μασατε (υπάρχω εγώ κ η Στέλλα για τις βρώμικες δουλειές:lol::lol::lol: )

αντε καλημέρα σε όλους :inlove::inlove::inlove:

Κορίτσια, δύο μήνες τώρα έβαζα τον κωδικό μου τον ίδιο που είχα τρία χρ'ονιοα τώρα και με πετούσε έξω + η τρελλή δουλειά γιαυτό δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω πολλά. Για να μη διαβάζω τώρα όλο το ποστ. γράψτε σας παρακαλώ και πάλι τον αριθμό λογαριασμού να βάλω και γω λίγα λεφτά.
Ευχαριστώ.

Παιδιά, η Βίκυ μου ζήτησε να σβήσω τον λογαριασμό και τα στοιχεία της από το θέμα για προσωπικούς λόγους (αν μου έχουν ξεφύγει πουθενά, παρακαλώ στείλτε μου πμ). Οπότε, Άνιμα, καλύτερα να επικοινωνήσεις απευθείας με τη Βίκυ για λεπτομέρειες.:)

Καλημέρα!
anima αν θέλεις κάνε υπομονή μια-δυο ημέρες και θα σου στείλω π.μ. με νέο λογαριασμό που θα ανοιχτεί. Επειδή αρκετά "χώσαμε" την Βίκυ και επειδή κανείς μας δεν θέλει να κουβαλάει χρήματα πάνω του, αποφασίσαμε να ανοίξουμε ένα νέο λογαριασμό, ο οποίος θα είναι αποκλειστικά για τις γάτες του Φλοίσβου.
Σήμερα ή αύριο ο λογαριασμός θα ενεργοποιηθεί, οπότε θα σας ενημερώσουμε ανάλογα;)

OK περιμένω.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη των γατιών του Φλοίσβου με την αγορά των ημερολογίων μας:) Τα γατάκια ευχαριστούν πολύ και όλες τις κοπέλες που προωθούν τα ημερολόγια, χωρίς εσάς όλη αυτή η υπόθεση δε θα είχε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα!:)

Όσες κι όσοι δεν έχετε προμηθευτεί ακόμη ημερολόγιο για το 2010 και είστε εκτός Αθήνας, σας το στέλνουμε και ταχυδρομικά.

Καλημέρα!
anima αν θέλεις κάνε υπομονή μια-δυο ημέρες και θα σου στείλω π.μ. με νέο λογαριασμό που θα ανοιχτεί. Επειδή αρκετά "χώσαμε" την Βίκυ και επειδή κανείς μας δεν θέλει να κουβαλάει χρήματα πάνω του, αποφασίσαμε να ανοίξουμε ένα νέο λογαριασμό, ο οποίος θα είναι αποκλειστικά για τις γάτες του Φλοίσβου.
Σήμερα ή αύριο ο λογαριασμός θα ενεργοποιηθεί, οπότε θα σας ενημερώσουμε ανάλογα;)

ok θα περιμενω και εγω τοτε..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back