Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι όντως η κυρία αυτή θέλει να πάρει σπίτι της τα δυο αδερφάκια και όντως δεν είναι πολύ φαν της στείρωσης. Μου είπε οτι θα τα πάρει και άλλα τέτοια και της απάντησα οτι άμα μπορεί να τα πιάσει και να τα πάρει ας τα πάρει αλλά να τα έχει μέσα στο σπίτι και όχι κάπου αλλού. Πάντως έδειξε να τα αγαπάει πάρα πολύ αυτά τα δύο. Πάντως δε νομίζω οτι θα την αφήσουν να τα πιάσει, γιατί από οτι μου είπε έρχονται προς αυτήν αλλά δεν τα πιάνει. Πάντως η κτηνίατρος που έχει της είναι εντάξει γιατί της έχει εξηγήσει πολλά πράγματα.

Για να μην ανησυχεί η Βούλα βρήκα αντικαταστάτη για το καρότσι της :P
100_2808.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στην συνοικία της Πιτσίλως!
100_2813.jpg

100_2819.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτός εδώ άρχισε να μου τρίβεται και να μου μιαουρίζει, και λέω δεν μπορεί στειρωμένος θα είναι και όμως δεν είχε κομμένο αυτάκι!
100_2816.jpg

και ένας φοβιτσιάρης
100_2815.jpg

Επαναπροσδιόρισα τις σχέσεις μου με τον Μπούρδα μου. Μιλήσα με, μου γκρίνιαξε και τελικά τον χαϊδεψα λιγάκι :)
100_2820.jpg

100_2821.jpg

Αυτά που θέλει να πάρει η κυρία που πιάσαμε συζήτηση (παλιοτερα είχε μιλήσει και με κάποια άλλη από εμας)
100_2823.jpg

100_2824.jpg

100_2827.jpg

Αυτός ήθελε να φάει αλλά δεν πλησίαζε καθόλου
100_2829.jpg

Ο καινούργιος μου έρωτας στον Φλοίσβο. Με άφησε το χαϊδεψα και κάνει παρέα με τα σκακιεράκια. Είναι πολύ μούρη το άτιμο!
100_2833.jpg

100_2836.jpg

100_2837.jpg

100_2838.jpg

100_2839.jpg

100_2840.jpg

Ο άρχοντας που μας έκανε κολοτουμπίτσες και έγινε στο τέλος μπίχλας!
100_2842.jpg

και το παρατημένο στειρωμένο θηλυκό
100_2845.jpg

Δυο γκριζάκια!
100_2844.jpg

100_2856.jpg

και ένα τρίτο κρυμμένο
100_2848.jpg

και ένα μαυράκι
100_2855.jpg

Αυτό είναι το γατάκι που είναι στο εξώφυλλο του ημερολογίου; και αν είναι αυτό δεν το είχαμε στειρώσει; δεν έχει κομμένο αυτάκι, μήπως είναι άλλο; εκείνο είχε μουστάκι;

100_2857.jpg

100_2864.jpg

100_2867.jpg

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

100_2850.jpg

και μην μας ξεχνάτε
Αριθμός λογαριασμού:00260175440101267246
EUROBANK EFG
Δικαιούχοι
Ξένου Παρασκευούλα
Αλεξανδρή Κωνσταντίνα

Ο καινούργιος μου έρωτας στον Φλοίσβο. Με άφησε το χαϊδεψα και κάνει παρέα με τα σκακιεράκια. Είναι πολύ μούρη το άτιμο!
100_2833.jpg

100_2836.jpg

100_2837.jpg

100_2838.jpg

100_2839.jpg

100_2840.jpg
:):)Πω πω γάταρος...:up::up::up: έρωτας σκέτος ο άτιμος (τι μου κάνεις ρε σοφάκι;);))

100_2833.jpg

100_2836.jpg

100_2837.jpg

100_2838.jpg

100_2839.jpg

100_2840.jpg
την τρίτη και τέταρτη φωτό βάλτες στην άκρη για το ημερολόγιο του χρόνου.
Πολλύ ωραίες φωτο.:up::up::up:

100_2833.jpg

100_2836.jpg

100_2837.jpg

100_2838.jpg

100_2839.jpg

100_2840.jpg

παιδια τι τελειο γατονι ειναι αυτο!!!!!!!! αχ!!!!!!!!!! εχω πεθανει ..σκετος ερωτας..απο που ξεφυτρωσε αυτο το μωρο?

Σοφία πως το βλέπεις είναι κομμάτι ήμερος? αν πιαστεί κ πάει για στείρωση υπάρχει περίπτωση να ημερέψει μπας κ τον βάλουμε αγγελία για υιοθεσία:hmm::hmm:
Είναι τέλειος φουντωτούλης κ ίσως έχει πιθανότητες:):):)

Καλησπ'ερα σέ όλο τό team !!!!:)Παρακαλώ, νά μέ ενημερώσετε καί μένα γιά τόν καινούργιο λογαριασμό σας, γιά τίς γάτες τού Φλοίσβου.Εγώ έχω έναν, στήν τράπεζαEurobank. Δέν ισχύει πιά αυτός ; Τό ημερολόγιο τό έχω πάρει, καί ανυπομονώ νά ρθεί 1η τού Γενάρη, γιά νά τό ανοίξω. Εύχομαι σέ όλες σας, χρόνια πολλά, νά έχουμε όλοι μιά καλή χρονιά, ....καί λιγότερα αδέσποτα !!!!:)

Αριθμός λογαριασμού:00260175440101267246
EUROBANK EFG
Δικαιούχοι
Ξένου Παρασκευούλα
Αλεξανδρή Κωνσταντίνα

Ορίστε λοιπόν και ο λογαριασμός. Βέβαια στους δικαιούχους θα έπρεπε να γράψουμε "Γάτες Φλοίσβου", αλλά δυστυχώς δεν έχουν ταυτότητα:P.
Οπότε όσοι θέλετε να συνεισφέρετε μπορείτε από σήμερα να χρησιμοποιείτε αυτόν τον λογαριασμό. Αν κάποιος θέλει να κάνει ιντερνετική κατάθεση, ας στείλει π.μ. σε εμένα ή την Βούλα για να σας πούμε τα ιβαν, μπικ σικ κ.τ.λ.;)

αυτός είναι ο αριθμός στην eurobank:):):):)

Καλημέρα!!!
Που να πρωτοαπαντήσω;
Σοφία το ασπρογκρί δεν είναι του εξώφυλλου, είναι άλλο. Το ασπρόμαυρο που βάζεις, μπας και είναι το ένα σκακιεράκι μωρέ;:hmm:

Καλημέρα!!!
Που να πρωτοαπαντήσω;
Σοφία το ασπρογκρί δεν είναι του εξώφυλλου, είναι άλλο. Το ασπρόμαυρο που βάζεις, μπας και είναι το ένα σκακιεράκι μωρέ;:hmm:

Το ασπομαυρο δεν είναι απο τα σκακιεράκια, γιατί είναι μικρότερο σε μέγεθος, δεν έχει κομμένο αυτάκι και γιατί νομίζω οτι το είδα μαζί και με τα δύο σκακιεράκια που έχουν μείνεί. Είναι πολύ ήρεμο και ευκολο να το πιάσει κανεις.

Σήμερα τι ώρα θα πάμε?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back