SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να μην ανησυχεί η Βούλα βρήκα αντικαταστάτη για το καρότσι της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
και ένας φοβιτσιάρης
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
και το παρατημένο στειρωμένο θηλυκό
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
και ένα μαυράκι
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
και μην μας ξεχνάτε
Αριθμός λογαριασμού:00260175440101267246
EUROBANK EFG
Δικαιούχοι
Ξένου Παρασκευούλα
Αλεξανδρή Κωνσταντίνα
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο καινούργιος μου έρωτας στον Φλοίσβο. Με άφησε το χαϊδεψα και κάνει παρέα με τα σκακιεράκια. Είναι πολύ μούρη το άτιμο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Πω πω γάταρος...

έρωτας σκέτος ο άτιμος (τι μου κάνεις ρε σοφάκι
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
την τρίτη και τέταρτη φωτό βάλτες στην άκρη για το ημερολόγιο του χρόνου.Ο καινούργιος μου έρωτας στον Φλοίσβο. Με άφησε το χαϊδεψα και κάνει παρέα με τα σκακιεράκια. Είναι πολύ μούρη το άτιμο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολλύ ωραίες φωτο.

ria23
Διάσημο μέλος
Ο καινούργιος μου έρωτας στον Φλοίσβο. Με άφησε το χαϊδεψα και κάνει παρέα με τα σκακιεράκια. Είναι πολύ μούρη το άτιμο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παιδια τι τελειο γατονι ειναι αυτο!!!!!!!! αχ!!!!!!!!!! εχω πεθανει ..σκετος ερωτας..απο που ξεφυτρωσε αυτο το μωρο?
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι τέλειος φουντωτούλης κ ίσως έχει πιθανότητες

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Παρακαλώ, νά μέ ενημερώσετε καί μένα γιά τόν καινούργιο λογαριασμό σας, γιά τίς γάτες τού Φλοίσβου.Εγώ έχω έναν, στήν τράπεζαEurobank. Δέν ισχύει πιά αυτός ; Τό ημερολόγιο τό έχω πάρει, καί ανυπομονώ νά ρθεί 1η τού Γενάρη, γιά νά τό ανοίξω. Εύχομαι σέ όλες σας, χρόνια πολλά, νά έχουμε όλοι μιά καλή χρονιά, ....καί λιγότερα αδέσποτα !!!!
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Αριθμός λογαριασμού:00260175440101267246
EUROBANK EFG
Δικαιούχοι
Ξένου Παρασκευούλα
Αλεξανδρή Κωνσταντίνα
Ορίστε λοιπόν και ο λογαριασμός. Βέβαια στους δικαιούχους θα έπρεπε να γράψουμε "Γάτες Φλοίσβου", αλλά δυστυχώς δεν έχουν ταυτότητα.
Οπότε όσοι θέλετε να συνεισφέρετε μπορείτε από σήμερα να χρησιμοποιείτε αυτόν τον λογαριασμό. Αν κάποιος θέλει να κάνει ιντερνετική κατάθεση, ας στείλει π.μ. σε εμένα ή την Βούλα για να σας πούμε τα ιβαν, μπικ σικ κ.τ.λ.![]()
αυτός είναι ο αριθμός στην eurobank

konstans
Περιβόητο μέλος
Που να πρωτοαπαντήσω;
Σοφία το ασπρογκρί δεν είναι του εξώφυλλου, είναι άλλο. Το ασπρόμαυρο που βάζεις, μπας και είναι το ένα σκακιεράκι μωρέ;

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα!!!
Που να πρωτοαπαντήσω;
Σοφία το ασπρογκρί δεν είναι του εξώφυλλου, είναι άλλο. Το ασπρόμαυρο που βάζεις, μπας και είναι το ένα σκακιεράκι μωρέ;![]()
Το ασπομαυρο δεν είναι απο τα σκακιεράκια, γιατί είναι μικρότερο σε μέγεθος, δεν έχει κομμένο αυτάκι και γιατί νομίζω οτι το είδα μαζί και με τα δύο σκακιεράκια που έχουν μείνεί. Είναι πολύ ήρεμο και ευκολο να το πιάσει κανεις.
Σήμερα τι ώρα θα πάμε?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool