Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ο λογαριασμος ειναι **** και βγαζει ****
το φαξ ειναι ****.
παρακαλω οποιος στελνει χρηματα να μου στελνει ενα φαξ με το ονοματεπωνυμο και καλο ειναι να γραψει επανω και το nickname απο το mycat. χωρις το φαξ δεν θα ξερουμε ποιος εβαλε χρηματα.
θα τα πρωωθησω ολα τα χρηματα με τις αποδειξεις στην αννα μαρια.

Έλα, Ευτυχία, τα βρήκα :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αφαίρεση στοιχείων

Είναι στην Τράπεζα Πειραιώς, αρ.Λογαριασμού : ****

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ κορίτσια!!!Κατ-εγράφη....κ έφυγα!!!;):)

Καλημέρα κορίτσια:)Γιουλάκι, να ξεκινήσω με ένα μεγάλο "Καλώς δέχτηκες" την μικρή σου Πίσσα! Δεν ξέρω μόλις την είδα μου βγήκε τόσο φυσικό αυτό το ονοματάκι! Σου εύχομαι να περάσετε γατένια μαζί της, το αξίζει με το παραπάνω;)Χτες ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα...χαρά που ένα γατάκι πήγε από τα βράχια στα σεντόνια και λύπη για ένα άλλο που βρέθηκε πληγωμένο:(Ζητιάνευε σε όλους να το βοηθήσουν. Κοιμήθηκα και ξύπνησα με την σκέψη του και το κλάμα που ακούσαμε χτες από μακριά. :/: Το ψυχολογικό της υπόθεσης είναι ένα θεματάκι....Αυτό που έχει προτεραιότητα είναι να γίνει καλά το μικρό μας και μετά να του βρούμε ένα ζεστό σπιτάκι:)

Καλημέρα κορίτσια:)Γιουλάκι, να ξεκινήσω με ένα μεγάλο "Καλώς δέχτηκες" την μικρή σου Πίσσα! Δεν ξέρω μόλις την είδα μου βγήκε τόσο φυσικό αυτό το ονοματάκι! Σου εύχομαι να περάσετε γατένια μαζί της, το αξίζει με το παραπάνω;)Χτες ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα...χαρά που ένα γατάκι πήγε από τα βράχια στα σεντόνια και λύπη για ένα άλλο που βρέθηκε πληγωμένο:(Ζητιάνευε σε όλους να το βοηθήσουν. Κοιμήθηκα και ξύπνησα με την σκέψη του και το κλάμα που ακούσαμε χτες από μακριά. :/: Το ψυχολογικό της υπόθεσης είναι ένα θεματάκι....Αυτό που έχει προτεραιότητα είναι να γίνει καλά το μικρό μας και μετά να του βρούμε ένα ζεστό σπιτάκι:)
σας το ευχομαι ολοψυχα....να εχει την τυχη της Πισσα:)

δεν ευχαριστουμε την βαβελοψαρο που μας εστειλε 10 ευρω, γιατι μου ειπε οτι ντρεπεται το κοριτσι μας να την ευχαριστουμε δημοσια:lol::lol::lol::lol:
γι αυτο λοιπον δεν σε ευχαριστουμε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
αχ δεν μπορουσα να μην σε πειραξω:lol::lol::lol::lol:

βουλααααααα κι αλλα 10 ευρα στον κουμπαρα

= 310 €
Σημ/ση : Ευχαριστούμε Βαβελόψαρο:D

Βούλα επικοινώνησες καθόλου με την ιατρό?Είχαμε κάτι νεότερο?

Μίλησα για πολύ λίγο μαζί της γιατί γινόταν χαμός στο ιατρείο.
Δεν μπόρεσα να καταλάβω πόσο άσχημα είναι τα πράγματα.
Απ΄'οτι μου είπε το κτύπημα έχει 'αγγίξει' την σπονδυλική στήλη .
Θα ξέρω περισσότερα το απόγευμα που θα περάσω από κει

δεν ευχαριστουμε την βαβελοψαρο που μας εστειλε 10 ευρω, γιατι μου ειπε οτι ντρεπεται το κοριτσι μας να την ευχαριστουμε δημοσια:lol::lol::lol:
γι αυτο λοιπον δεν σε ευχαριστουμε :lol::lol::lol:
αχ δεν μπορουσα να μην σε πειραξω:lol::lol::lol:

Μαρή, γιατί με ξεμπρόστιασες; Θα σε σφάξω στο γόνατο!:mad::mad::mad::PΕγώ ντρεπόμουνα για το μικρό ποσό, αλλά τόσα περισσέψανε παιδιά, πληρώθηκα σήμερα κ εξανεμίστηκαν σε λογαριασμούς κλπ Άμα ξαναπληρωθώ τα λέμε! Μέχρι τότε θα τρώω γατοτροφές που είναι οι μόνες σε αφθονία στο ντουλάπι. :lol::lol::lol::lol: Βίκυ, θα στο φυλάω!:P:P:P

, αλλά τόσα περισσέψανε παιδιά, πληρώθηκα σήμερα κ εξανεμίστηκαν σε λογαριασμούς κλπ Άμα ξαναπληρωθώ τα λέμε! Μέχρι τότε θα τρώω γατοτροφές που είναι οι μόνες σε αφθονία στο ντουλάπι. :lol::lol::lol::lol: Βίκυ, θα στο φυλάω!:P:P:P

Mαζί θα της τρώμε Ευτυχία:lol: Κι εγώ στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι. Φούλ στην γατοτροφή αλλά τα υπόλειπα άστα να πάνε

Μίλησα για πολύ λίγο μαζί της γιατί γινόταν χαμός στο ιατρείο.
Δεν μπόρεσα να καταλάβω πόσο άσχημα είναι τα πράγματα.
Απ΄'οτι μου είπε το κτύπημα έχει 'αγγίξει' την σπονδυλική στήλη .
Θα ξέρω περισσότερα το απόγευμα που θα περάσω από κει
δηλαδή μπορεί να μείνει παράλυτο:(:(

Βουλίτσα περιμένουμε τα νεα του μικρού με αγωνία!
Μακάρι να είναι όλα καλά για το πλασματάκι!

Αχ μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα κ για αυτό το μικρό:(:( όσο σκέφτομαι τη σκηνή που περιγράφεις με πιανει η ψυχή μου, αχ βρε κορίτσια οπως κ να έχει σώσατε μια ψυχούλα:):) έυτυχώς που σαρώνετε τη περιοχή κ έχετε το νου σας.... το καημενάκι το γατσουλάκι, ελπιζω να μην βρεθουνε άλλα τραυματισμένα, ή αν υπάρχουν να τα εντοπίσετε:up:

έκανα 20χλμ από το χωριό στην κοντινή πόλη για να έρθω σε ιντερνετ καφε, για να μπω να μαθω νέα:lol::lol: μόλις μάθεται please ενημερώστε όταν μπορείτε

δηλαδή μπορεί να μείνει παράλυτο

Όχι δεν υπάρχει τέτοιος φόβος. Απλά μου εξήγησε ότι δεν γίνεται να ακρωτηριάσει την ουρά σε τόσο ψηλό σημείο γιατί όπως είπα και χθες 'αγγίζει' την σπονδυλική στήλη. Και μεταξύ μας αυτό δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει. Πάντως το γατάκι τρώει πολύ, έχει διάθεση για χάδια, αγκαλίτσες και φιλάκια και γενικά σύμφωνα με την γιατρό, έχει διάθεση να ζήσει ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ !
Το ποδαράκι που είναι επίσης χτυπημένο ελπίζουμε ότι θα φτιάξει χωρίς να αφήσει κανένα κουσούρι.
Εγώ πήγα και το είδα χθες το απόγευμα. Συγνώμη σε όλες που δεν έγραψα τίποτα αλλά είχα μια χάλια μέρα στην δουλειά που μ'εκανε να τα βλέπω όλα μαύρα κι άραχνα και επίσης χθες βράδυ η σύνδεση με το ιντερνετ είχε σοβαρό πρόβλημα.
Σήμερα πήγε και το είδε η Λόζυ (Aristocat) και το τράβηξε φωτογραφίες.
Είναι ένα τιγράκι πανεμορφο όπως θα δείτε.
Το γατάκι θα μείνει για θεραπεία όσο χρειαστεί στην Βασιλική. Από κει και πέρα καταλαβαίνετε ότι δεν γίνεται να ξαναγυρίσει στον Φλοίσβο, πράγμα που σημαίνει φιλοξενία και μετά προώθηση για υιοθεσία.
Περισσότερα νέα για το γατάκι από Δευτέρα.

έκανα 20χλμ από το χωριό στην κοντινή πόλη για να έρθω σε ιντερνετ καφε, για να μπω να μαθω νέα
Κριστεν, είσαι άπαιχτη !!!

Είμαι πλέον σε ασφαλή χέρια

Να' μαστε κι εμείς:)Σήμερα πήγαμε και είδαμε τον μικρό. Η φωνούλα του ακουγόταν από τα σκαλιά, συνέχεια μας έλεγε ότι "εγώ δεν είμαι για κλουβί, δεν με βλέπετε"? Έίχε όρεξη, χουρχούριζε με το που πλησιάσαμε το κλουβάκι του, το μόνο που έχω να πω και συνοψίζεται σε μία λέξη είναι ΑΠΙΘΑΝΟΣ. Κάναμε αγκαλίτσες, βγήκαμε έξω από τα σίδερα της φυλακής και περπατήσαμε...Και όσο και να μην πατάμε στο ίσιο το πόδι μας όταν είναι να σκαρφαλώσουμε στα κάγκελα, τζιπάκι ο γάτος:PΕίναι ακόμα μια σταλιά η καρδιά μου, πόνεσε η ψυχή μου που τον είδα να θέλει τόσο πολύ παρέα:(Είμαστε και πολύ ομιλητικοί εάν θέλετε να ξέρετε:)μόνο που θέλουμε και κάποιον να ακούει αυτά που λέμε:)Η ουρίτσα του δεν μπορεί να κοπεί άλλο, διότι πιο επάνω περνάνε όλα τα νεύρα που ελέγχουν την ούρηση, το βάδισμα, κλπ. και έτσι κινδυνεύει να μείνει παράλυτο. Το πατουσάκι του πονάει λίγο αλλά πιστεύουμε ότι θα γίνουμε καλά! Σίγουρα δεν μπορεί να ξαναγυρίσει πίσω και φωνάζει μέσα από το κλουβάκι του "μαμά, μπαμπά":(Τον βγάλαμε και μερικές φωτογραφίες για να δείτε για τι παιδί μιλάμε!

Συνημμένα

• IMG_4525.jpg
    IMG_4525.jpg
    200,9 KB · Εμφανίσεις: 46
  • IMG_4527.jpg
    IMG_4527.jpg
    183,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • IMG_4524.jpg
    IMG_4524.jpg
    180,5 KB · Εμφανίσεις: 34
  • IMG_4523.jpg
    IMG_4523.jpg
    212,7 KB · Εμφανίσεις: 32
Το καλό μου!!!
Άγιο είχε το τιγρόνι και αφού τον είχε μια φορά, θα συνεχίσει να τον έχει;). Όλα καλά θα πάνε, θα γίνει περδίκι και θα βρει μια οικογένεια που θα το αγαπάει και θα το φροντίζει;)

Τι ζουζουνι ! :up: εχω καλο προαισθημα, καλη του τυχη κ περαστικα !

Φοβερό πλασματάκι!!!
Μπράβο σας κορίτσια!!!!!! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back