Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Mαζί θα της τρώμε Ευτυχία:lol: Κι εγώ στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι. Φούλ στην γατοτροφή αλλά τα υπόλειπα άστα να πάνε

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ουρανία μου, δράμα η κατάσταση! Προτιμάς Χιλς ή Κανίν; Από κονσερβάκια θες τόνο ή κοτόπουλο; Πάντως θα έχουμε ποικιλία, μη φοβάσαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να' μαστε κι εμείς:)Σήμερα πήγαμε και είδαμε τον μικρό. Η φωνούλα του ακουγόταν από τα σκαλιά, συνέχεια μας έλεγε ότι "εγώ δεν είμαι για κλουβί, δεν με βλέπετε"? Έίχε όρεξη, χουρχούριζε με το που πλησιάσαμε το κλουβάκι του, το μόνο που έχω να πω και συνοψίζεται σε μία λέξη είναι ΑΠΙΘΑΝΟΣ. Κάναμε αγκαλίτσες, βγήκαμε έξω από τα σίδερα της φυλακής και περπατήσαμε...Και όσο και να μην πατάμε στο ίσιο το πόδι μας όταν είναι να σκαρφαλώσουμε στα κάγκελα, τζιπάκι ο γάτος:PΕίναι ακόμα μια σταλιά η καρδιά μου, πόνεσε η ψυχή μου που τον είδα να θέλει τόσο πολύ παρέα:(Είμαστε και πολύ ομιλητικοί εάν θέλετε να ξέρετε:)μόνο που θέλουμε και κάποιον να ακούει αυτά που λέμε:)Η ουρίτσα του δεν μπορεί να κοπεί άλλο, διότι πιο επάνω περνάνε όλα τα νεύρα που ελέγχουν την ούρηση, το βάδισμα, κλπ. και έτσι κινδυνεύει να μείνει παράλυτο. Το πατουσάκι του πονάει λίγο αλλά πιστεύουμε ότι θα γίνουμε καλά! Σίγουρα δεν μπορεί να ξαναγυρίσει πίσω και φωνάζει μέσα από το κλουβάκι του "μαμά, μπαμπά":(Τον βγάλαμε και μερικές φωτογραφίες για να δείτε για τι παιδί μιλάμε!
Ωωωωω τι μωράκι είναι αυτό!!!! Ευχομαι περαστικά του και γρήγορα να βρει μια οικογένεια που θα το λατρέψει.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tι μαναροτιγρόνι είναι αυτό το γατίδιο. Άντε γρήγορα σπιτάκι και για αυτό το μωρό. Λίγο υπομονή θα αρχίσουν να γυρνάνε από διακοπές σε κάνα μήνα και θα ξαναξεκινήσουν οι υιοθεσίες.

Ευτυχία και ρόγιαλ έχω και προπλάν ότι γουστάρεις και εσύ. Σε κονσέρβα ωραία μου μυρίζουν όλες δεν έχω πρόβλημα:D

Καλημερα:)
τι ομορφο που ειναι το ταλαιπωρημενο γατακι...θα ζησει ομως εξαιτιας σας κοριτσια και θα βρει κι ενα καλο σπιτακι συντομα:)

Η μικρη Πισσουτκα μας, χαιρει ακρας υγειας...ο γιατρος μας ειπε οτι ειμαστε υγιεστατες, χωρις ψυλλους, μυκητες και το στοματακι μας και ο ποπος μας:redface:δειχνουν οτι ειμαστε μια χαρα....μονο τα πανω μας πρεπει να παρουμε γιατι παρα ειμαστε κομψες:P
ειναι το απολυτο γουργουριαρικο γατι....απο την ωρα που καποιος θα βρεθει κοντα του, γουργουριζει ασταματητα...ακομα και την ωρα που τρωει...ειναι ησυχη και απιστευτα χαδιαρα...τρελαινεται για τη σκηνουλα της κι ολο εκει μεσα θελει να πηγαινει...αγκαλια με τον λουτρινο κοκερινο της:P
οι νεοι της γονεις παρολο που λειπουν για σ/κ ολο παιρνουν και ρωτανει τι κανει η πισσουτκα τους....μονο το μπαμπα μου πρεπει να πεισω να μην λεει συνεχεια...τι κανει ο γατος μου:redface::lol:ενα κολλημα το εχουμε με τα αγορακια:lol:
φωτο απο Δευτερα;)

τι ομορφο που ειναι το ταλαιπωρημενο γατακι...θα ζησει ομως εξαιτιας σας κοριτσια και θα βρει κι ενα καλο σπιτακι συντομα:)

Η μικρη Πισσουτκα μας, χαιρει ακρας υγειας...ο γιατρος μας ειπε οτι ειμαστε υγιεστατες, χωρις ψυλλους, μυκητες και το στοματακι μας και ο ποπος μας:redface:δειχνουν οτι ειμαστε μια χαρα....μονο τα πανω μας πρεπει να παρουμε γιατι παρα ειμαστε κομψες:P
ειναι το απολυτο γουργουριαρικο γατι....απο την ωρα που καποιος θα βρεθει κοντα του, γουργουριζει ασταματητα...ακομα και την ωρα που τρωει...ειναι ησυχη και απιστευτα χαδιαρα...τρελαινεται για τη σκηνουλα της κι ολο εκει μεσα θελει να πηγαινει...αγκαλια με τον λουτρινο κοκερινο της:P
οι νεοι της γονεις παρολο που λειπουν για σ/κ ολο παιρνουν και ρωτανει τι κανει η πισσουτκα τους....μονο το μπαμπα μου πρεπει να πεισω να μην λεει συνεχεια...τι κανει ο γατος μου:redface::lol:ενα κολλημα το εχουμε με τα αγορακια:lol:
φωτο απο Δευτερα;)

:inlove::inlove: μωρακι μου καλο ! πολυ μ'αρεσει που οι γονεις την αγαπησαν !

Όχι που δεν θα την αγαπάγανε!!!!!

μονο το μπαμπα μου πρεπει να πεισω να μην λεει συνεχεια...τι κανει ο γατος μου:redface::lol:ενα κολλημα το εχουμε με τα αγορακια:lol:

Eμένα ο μπαμπάς μου εδώ και 1,5 χρόνο αποκαλεί τον Αιμιλιάκο μου κούκλα. "Τι κάνει η κούκλα μου".
Η δύναμη της συνήθειας αφού και η Νινούλα μου και η Μουρίτσα μου ήταν κοπελίτσες. Βρε μπαμπά να του λέω άντρας είναι. Α ναι να λέει και ξανά πάλι τα ίδια

Πιστεύω πως το φατσόνι αυτό δεν θα αργήσει να βρεί σπιτάκι γιατί δεν θα αφήσουμε εμείς να συμβεί αυτό.Μπράβο σε όσους συμβάλανε στο να πιαστεί να πάει στο γιατρό, στα κορίτσια που το φροντίζουνε μέχρι και τις φωτογραφίες.Ας συνεχίσουμε λοιπόν με προσπάθειες φιλοξενίας που επείγει.
Το κλασσικό ραντεβού ισχύει αύριο;

:inlove::inlove: μωρακι μου καλο ! πολυ μ'αρεσει που οι γονεις την αγαπησαν !

Όχι που δεν θα την αγαπάγανε!!!!!

Eμένα ο μπαμπάς μου εδώ και 1,5 χρόνο αποκαλεί τον Αιμιλιάκο μου κούκλα. "Τι κάνει η κούκλα μου".
Η δύναμη της συνήθειας αφού και η Νινούλα μου και η Μουρίτσα μου ήταν κοπελίτσες. Βρε μπαμπά να του λέω άντρας είναι. Α ναι να λέει και ξανά πάλι τα ίδια
ξεχασα στο σπιτι τη μηχανη για τις φωτο που σας ειπα:redface::P
ανακαλυψα μια καλαθουνα που αγορασε κρυφα η μητερα μου για τη μικρη...ειναι που θα μενει εξω...:P:lol:

Καλημέρα σε όλες !

Χριστιάννα εκτός απροόπτου αύριο ισχύει το ραντεβού στο γνωστό σημείο.
Ελπίζω ότι θα έχουν πεινάσει μέσα στο ΣΚ για να πιάσουμε κάποιο από τα μεγάλα.

Ποιός άλλος το βλέπει να έρχεται αύριο ?

Επίσης να ευχαριστήσω την Μαριλίζα (kyka) γιατί προσέφερε στο ταμείο του Φλοίσβου 20 €.

Γιούλη να δώσεις ένα φιλάκι στο μικρό:). Άνοιξε της θεματάκι να παρακολουθούμε τις εξελίξεις ανελιπώς.

Φυσιολογικά κι εγώ θα είμαι αύριο στο γνωστό σημείο την γνωστή ώρα;).
Βούλα νομίζω ότι θα πρέπει να πάρουμε και την γατοπαγίδα.

Κορίτσια κι εγω θα έρθω, εκτός απροόπτου!
Επειδή εδω σε κάποιες μερες εχω καθε μερα ημικρανίες, ελπίζω αύριο να ειμαι καλά και να καταφέρω να έρθω

OK, Κωνσταντίνα θα τη φέρω κι ο θεός βοηθός.

Καλέ εγώ πως είχα μείνει με την εντύπωση ότι το λέγαμε για δευτέρα;;;;:hmm:
Φτου ρε γμτ.. και το είχα μεθοδεύσει μια χαρα να φύγω σήμερα κανονικά για να προλάβω.
Θα προσπαθήσω πάλι για αυριο....:(

Μια καθυστερημένη καλημέρα σε όλες !

Κωνσταντίνα η παγίδα είναι στο αυτοκινητό μου. Εσύ φέρε κανονικά τις γατοφόρους και ο θεός βοηθός.

Σημερα παίζει κανονικά έτσι;

Κορίτσια και εγώ θα έρθω αλλά κάπως καθυστερημένα.Χτύπησε η σκύλα μου το πόδι της και έχω στις 18:00 γιατρό.

Κορίτσια και εγώ θα έρθω αλλά κάπως καθυστερημένα.Χτύπησε η σκύλα μου το πόδι της και έχω στις 18:00 γιατρό.

Ωχ, περαστικά να είναι και οχι κάτι σοβαρό

Ευχαριστώ Ελένη.Ελπίζω να σας προλάβω μετά.

Εγώ τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω σήμερα:(. Μου ήρθε δουλειά, και ελπίζω τουλάχιστον να ξεκλέψω μερικό χρόνο να πάμε στον μικρό πριν κλείσει το ιατρείο.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back