Voula
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η κυρία που θα έπαιρνε τον μικρούλη βρήκε ένα άλλο τραυματισμένο μικρούλι απο τροχαίο και το μάζεψε.
Δεν υπήρξε τοσο τυχερό τελικά....
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

κρίμα για το μικράκι που δεν θα το πάρει η κυρία, αλλά ας μην απογοητευόμαστε, θα βρεθεί κ γι'αυτό οικογένεια κ αποκλείεται να μην είναι τυχερό
ειναι ήδη αφού το σώσατε!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Είναι αναγκαίο πλέον να υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για το τι θα γίνει, δεδομένου ότι τον επόμενο μήνα οι περισσότεροι από μας θα είναι διακοπές.
stellak
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Θέλουμε κάτι έξτρα; Α! και τι ώρα, κατά τις 6.30;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

σήμερα που μάλλον δεν μπορώ εγώ θα κατέβεις;;;
stellak
Διάσημο μέλος
Αϊ να χαθείς μαρή!!!
σήμερα που μάλλον δεν μπορώ εγώ θα κατέβεις;;;
Σκέψου πως ούτε εγώ πίστευα τις αναποδιές που τύχαιναν κάθε φορά που ήθελα να έρθω
Σήμερα θα φροντίσω να είμαι συνεπής. Και θα κανονίσεις να ΜΠΟΡΕΙΣ να έρθεις και εσύ!
Voula
Διάσημο μέλος
Εγώ θα κρατάω 3 μπουκάλια αλλά μάλλον δεν φτάνουν για να γεμίσω τα μπολάκια που υπάρχουν.
Α και εγώ θα είμαι εκεί κατά τις 6.

stellak
Διάσημο μέλος
Θα σε πάρω τηλέφωνο φτάνοντας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος

Θα φέρω κονσέρβες να φάνε τα παιδάκια της αδύνατης γατίτσας που πηγαμε για στείρωση.Τρία κουτιά γιατί είναι και μπόλικα τα μωρά!
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα θα πάω να πάρω κάτι σκυλιά που έχουν παρατημένα στην Ν.Σμύρνη μέσα σε μιά αυλή για να τους κάνω εμβόλιο και γενική αίματος.
Στα δικά μου τα σκυλιά βγήκαν τα αποτελέσματα και στην Φίμπη δεν είναι και τόσο καλά.Μου είπε ότι λόγω του ότι τα λεμφοκύταρά της είναι πολύ αυξημένα είναι μία ένδειξη λευχαιμίας.Το Σάββατο λέω να την πάω και σε έναν άλλο γιατρό για καλό και για κακό που τον εμπιστεύομαι πιο πολύ για μια δεύτερη γνώμη και να αρχίσω να της κάνω εξετάσεις.
Ελένη μου είχες δώσει την προηγούμενη βδομάδα τροφές που πήρα μαζί μου για να τις έφερνα την επόμενη φορά.Είναι ακόμα στο αμάξι και περιμένουν πότε θα έρθω.Δεν σας ξέχασα.Την άλλη βδομάδα θα είμαι μέσα σίγουρα.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Εμένα τελικά αυτή η εβδομάδα έχει πάει κατα διαόλου και παρόλο που θέλω να έρθω δυστυχώς για ακόμη μία φορά δεν θα μπορέσω.
Σήμερα θα πάω να πάρω κάτι σκυλιά που έχουν παρατημένα στην Ν.Σμύρνη μέσα σε μιά αυλή για να τους κάνω εμβόλιο και γενική αίματος.
Στα δικά μου τα σκυλιά βγήκαν τα αποτελέσματα και στην Φίμπη δεν είναι και τόσο καλά.Μου είπε ότι λόγω του ότι τα λεμφοκύταρά της είναι πολύ αυξημένα είναι μία ένδειξη λευχαιμίας.Το Σάββατο λέω να την πάω και σε έναν άλλο γιατρό για καλό και για κακό που τον εμπιστεύομαι πιο πολύ για μια δεύτερη γνώμη και να αρχίσω να της κάνω εξετάσεις.
Ελένη μου είχες δώσει την προηγούμενη βδομάδα τροφές που πήρα μαζί μου για να τις έφερνα την επόμενη φορά.Είναι ακόμα στο αμάξι και περιμένουν πότε θα έρθω.Δεν σας ξέχασα.Την άλλη βδομάδα θα είμαι μέσα σίγουρα.
Ωχ μωρέ Χριστάννα,ευχομαι να μην είναι λευχαιμία

Ενημερωσε μας!
konstans
Περιβόητο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
.Θα πάω όμως αύριο ή το Σάββατο για να αφήσω την αδυνατούλα και θα αφήσω λίγο νεράκι και φαγάκι
.Καλή επιτυχία να έχετε

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πήγαινέ το και στον άλλο ιατρό να είσαι σίγουρη, δεν βλάπτει και μία δεύτερη γνώμη. Μακάρι τα νέα να είναι καλά
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool