Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χριστιάννα η προσπάθεια είναι ομαδική και θεωρώ ότι μέσα σ'αυτή την προσπάθεια είσαι και εσύ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με πρόλαβε η Βούλα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχω καλα νεα δυστυχως....
Η κυρία που θα έπαιρνε τον μικρούλη βρήκε ένα άλλο τραυματισμένο μικρούλι απο τροχαίο και το μάζεψε.
Δεν υπήρξε τοσο τυχερό τελικά....

Μπράβο κορίτσια για τις προσπάθειες, πολύ χαίρομαι που αυτά τα πλάσματα τα νοιάζεται κάποιος επιτέλους:/::/: κρίμα για το μικράκι που δεν θα το πάρει η κυρία, αλλά ας μην απογοητευόμαστε, θα βρεθεί κ γι'αυτό οικογένεια κ αποκλείεται να μην είναι τυχερό;);) ειναι ήδη αφού το σώσατε!!!!

Kristen η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και για το μικρό όπως και για πάρα πολλά ακόμα.
Είναι αναγκαίο πλέον να υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για το τι θα γίνει, δεδομένου ότι τον επόμενο μήνα οι περισσότεροι από μας θα είναι διακοπές.

Κορίτσια, θα πάτε σήμερα το απόγευμα στο Φλοίσβο;

Εγώ ακόμα δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω, αλλά φαντάζομαι ότι η Βούλα θα πάει.:)

Ναι λογικά θα πάω. Ποιος άλλος είναι να έρθει σήμερα ?

Βουλίτσα, πιθανότατα σήμερα θα κατέβω. Τι να κρατάω στα παιδάκια; Εκτός από κονσερβάκια, φυσικά!:) Θέλουμε κάτι έξτρα; Α! και τι ώρα, κατά τις 6.30;

Αϊ να χαθείς μαρή!!!:mad:
σήμερα που μάλλον δεν μπορώ εγώ θα κατέβεις;;;

Αϊ να χαθείς μαρή!!!:mad:
σήμερα που μάλλον δεν μπορώ εγώ θα κατέβεις;;;

Σκέψου πως ούτε εγώ πίστευα τις αναποδιές που τύχαιναν κάθε φορά που ήθελα να έρθω:/: Σήμερα θα φροντίσω να είμαι συνεπής. Και θα κανονίσεις να ΜΠΟΡΕΙΣ να έρθεις και εσύ!:P

Στελλίτσα αν μπορείς να φέρεις μόνο νερό, τίπιοτα άλλο.

Εγώ θα κρατάω 3 μπουκάλια αλλά μάλλον δεν φτάνουν για να γεμίσω τα μπολάκια που υπάρχουν.

Α και εγώ θα είμαι εκεί κατά τις 6.:)

Αν είσαι τόσο νωρίς, ΟΚ, μπορεί να έρθω κατευθείαν από το Κρυονέρι. Έλεγα να περάσω να ταΐσω Νινόμελα πρώτα, αλλά ίσως να χρειαστεί να "θυσιαστούν" τρώγοντας 2-3 ώρες αργότερα:P Θα σε πάρω τηλέφωνο φτάνοντας.

Κι εγω θα έρθω κοριτσια!:happy:
Θα φέρω κονσέρβες να φάνε τα παιδάκια της αδύνατης γατίτσας που πηγαμε για στείρωση.Τρία κουτιά γιατί είναι και μπόλικα τα μωρά!

Εμένα τελικά αυτή η εβδομάδα έχει πάει κατα διαόλου και παρόλο που θέλω να έρθω δυστυχώς για ακόμη μία φορά δεν θα μπορέσω.
Σήμερα θα πάω να πάρω κάτι σκυλιά που έχουν παρατημένα στην Ν.Σμύρνη μέσα σε μιά αυλή για να τους κάνω εμβόλιο και γενική αίματος.
Στα δικά μου τα σκυλιά βγήκαν τα αποτελέσματα και στην Φίμπη δεν είναι και τόσο καλά.Μου είπε ότι λόγω του ότι τα λεμφοκύταρά της είναι πολύ αυξημένα είναι μία ένδειξη λευχαιμίας.Το Σάββατο λέω να την πάω και σε έναν άλλο γιατρό για καλό και για κακό που τον εμπιστεύομαι πιο πολύ για μια δεύτερη γνώμη και να αρχίσω να της κάνω εξετάσεις.
Ελένη μου είχες δώσει την προηγούμενη βδομάδα τροφές που πήρα μαζί μου για να τις έφερνα την επόμενη φορά.Είναι ακόμα στο αμάξι και περιμένουν πότε θα έρθω.Δεν σας ξέχασα.Την άλλη βδομάδα θα είμαι μέσα σίγουρα.

Εμένα τελικά αυτή η εβδομάδα έχει πάει κατα διαόλου και παρόλο που θέλω να έρθω δυστυχώς για ακόμη μία φορά δεν θα μπορέσω.
Σήμερα θα πάω να πάρω κάτι σκυλιά που έχουν παρατημένα στην Ν.Σμύρνη μέσα σε μιά αυλή για να τους κάνω εμβόλιο και γενική αίματος.
Στα δικά μου τα σκυλιά βγήκαν τα αποτελέσματα και στην Φίμπη δεν είναι και τόσο καλά.Μου είπε ότι λόγω του ότι τα λεμφοκύταρά της είναι πολύ αυξημένα είναι μία ένδειξη λευχαιμίας.Το Σάββατο λέω να την πάω και σε έναν άλλο γιατρό για καλό και για κακό που τον εμπιστεύομαι πιο πολύ για μια δεύτερη γνώμη και να αρχίσω να της κάνω εξετάσεις.
Ελένη μου είχες δώσει την προηγούμενη βδομάδα τροφές που πήρα μαζί μου για να τις έφερνα την επόμενη φορά.Είναι ακόμα στο αμάξι και περιμένουν πότε θα έρθω.Δεν σας ξέχασα.Την άλλη βδομάδα θα είμαι μέσα σίγουρα.

Ωχ μωρέ Χριστάννα,ευχομαι να μην είναι λευχαιμία:/:
Ενημερωσε μας!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά μωρέ:/::/:

Kορίτσια εγώ τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω:(.
Θα πάω όμως αύριο ή το Σάββατο για να αφήσω την αδυνατούλα και θα αφήσω λίγο νεράκι και φαγάκι;).
Καλή επιτυχία να έχετε:)

Χριστιάννα μου εύχομαι όλα να πάνε καλά:/:Πήγαινέ το και στον άλλο ιατρό να είσαι σίγουρη, δεν βλάπτει και μία δεύτερη γνώμη. Μακάρι τα νέα να είναι καλά:)

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια....Θα σας πώ τα νεότερα.....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back