Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ένα έχω να πω για σήμερα το απόγευμα. Χάσατε όσες δεν ήρθατε
(Κωνσταντίνα για σένα το λέω.....:D)
Την φοβερή τεχνική της Μαριτάσσιας 'γράπωμα γάτας με απόχη΄

Ας πάρουμε τα πράγματα με σειρά. Είμαστε εγώ, η Ελένη, η Στέλλα και η Μαριτάσσια. Μετά από άπειρες προσπάθειες προσέγγισης γατιών (αχ μου έχουν κάτσει πολύ στο μάτι 3-4 γάταροι με κάτι @δια τεράστια !) είμαστε σχεδόν έτοιμοι να φύγουμε. Ε στο τελευταίο πεντάλεπτο, η Μαριτάσσια κατάφερε να πιάσει μια γατούλα τιγρέ και έτσι δεν φύγαμε με άδεια χέρια
(ή καλύτερα με άδεια γατοφόρο).
Βέβαια για την γατούλα η εμπειρία δεν ήαν και η καλύτερη αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Την πήγα και την άφησα στο κτηνιατρείο για να δρομολογηθεί η στειρωσή της.
Είδα και τον μικρό τιγράκο με την κομμένη ουρίτσα (είναι πανέμορφος)όπως και την γατούλα που πιάσαμε προχθές και η οποία στειρώθηκε ήδη και θα επιστραφεί πίσω το Σάββατο.
Κορίτσια εσείς που θα την γυρίσετε προσέξτ
ε που θα την αφήσετε. Αν όντως έχουν κλείσει το μέρος που ήταν, ίσως είναι καλύτερα να την αφήσουμε εκεί που είναι και οι υπόλοιπες. Η Ελένη που πήγε απόψε εκεί για να αφήσει φαγητό στα μικρά δεν τα βρήκε.

Ευχαριστούμε Στέλλα και Μαριτάσσια για την βοήθεια σας όπως επίσης και για τις προμήθειες φαγητού που κουβαλήσατε.
Νομίζω ότι για την επόμενη εβδομάδα είμαστε καλυμμένοι από τροφές.

Σκορπίσαμε σε πολλά σημεία κροκέττες για να έχουν να τρώνε, βάλαμε όσο περισσότερο νερό μπορούσαμε και φύγαμε αρκετά ικανοποιημένοι.
Το τέλειο θα ήταν 2 γάτες την φορά. Επειδή όμως τα τέλεια δεν υπάρχουν, είναι σημαντικό ότι κάθε φορά πιάνουμε κι από μια γάτα.

Τελικά συμφωνείτε κι οι υπόλοιπες (εννοώ όσες έρχεστε) να το κάνουμε Δευτέρα και Πέμπτη ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παραλίγο να φανούμε πιο τυχεροί σήμερα, πρώτα πιάστηκε στα δίχτυα της Μαριτάσιας ένας παιδαράς κατάμαυρος, δυο φορές σε μέγεθος ο Beeb της Ζωής, αλλά ήταν ιδιαιτέρως έξυπνος και πιο γρήγορος από μένα που έτρεξα να τον εγκλωβίσω...:/: Ας είναι, θα έρθει κι η σειρά του;)

Πόσο τη λυπήθηκε η ψυχή μου τη γατούλα... τρόμαξε τόσο, η κούκλα μου! Αλλά είναι για το καλό της, οπότε θα το ξεχάσουμε όλες και θα συνέλθουμε!

Από φαγητό, όντως, πάμε καλά!

Εγώ, νομίζω, θα μπορέσω τη Δευτέρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, το κακόμοιρο, κατουρήθηκε πάνω του απ΄το φόβο του :(
Δευτέρα ίσως να μπορώ κι εγώ... και θα φτίαξω και την απόχη!!
Καλή δουλειά σήμερα αλλά μπορούμε και καλύτερα κορίτσια.

Μπράβο κορίτσια:up::up::up:
Ελπίζω πια την Δευτέρα να μην έχω τίποτα και να έρθω;). Τα μωρά μήπως ήταν φαγωμένα και δεν εμφανίστηκαν; Γιατί τους είχαμε αφήσει μπόλικο φαϊ:hmm:

Η ευτυχισμενη Πισσα και οι γονεις μου Ανδρεας και Μαργαριτα σας ευχαριστουν για την ευτυχισμενη κοινη ζωη τους!
Αφιερωμενες η φωτο στα κοριτσια του... Φλοισβου!:)

CIMG4957.JPG

Γιούλη μου τι ομορφιά είναι αυτή? Μου φαίνεται απίστευτο που πριν λίγες μέρες ήταν μέσα στα βράχια και τώρα αγκαλιά με το αρκουδάκι!Η Πίσσα απλά "τα σπάει":PΦτου σου κοπελάρα μου! (και να φανταστείς όταν την είχα στα χέρια μου της έλεγα ότι εμείς θα γίνουμε αρ@@@μαγκες, οπότε πρόσεχε μην πιάσει αυτό που είπα:lol:!)

τι ωραια να βλεπεις ενα ζωακι ευτυχισμενο και ασφαλες, μακρια απο κινδυνους κ κακουχιες....:/::/: μακαρι ολα να ηταν ετσι....:(

Γιούλη μου τι ομορφιά είναι αυτή? Μου φαίνεται απίστευτο που πριν λίγες μέρες ήταν μέσα στα βράχια και τώρα αγκαλιά με το αρκουδάκι!Η Πίσσα απλά "τα σπάει":PΦτου σου κοπελάρα μου! (και να φανταστείς όταν την είχα στα χέρια μου της έλεγα ότι εμείς θα γίνουμε αρ@@@μαγκες, οπότε πρόσεχε μην πιάσει αυτό που είπα:lol:!)
οσον αφορα το αρχ....δεν θα πιασει:rolleyes:...αλλα μαγκιορα θα γινει η τσουρδιτσα μας:up:

Άλλοι δύο κάτοικοι της πτέρυγας

Μιας και δεν κουνάω πλέον χωρίς την φωτογραφική μηχανή όταν πάμε για επίσκεψη είπαμε να βγάλουμε και την τριχρωμούλα που πιάστηκε στα δίχτυα στην γατοεξόρμηση την Τρίτη:)
DSC00190.jpg

Επίσης βρήκαμε και ένα άλλο παλικαράκι που και αυτό ψάχνει σπιτάκι.
Σκαρφάλωνε απάνω μας για χάδια και γουργούριζε συνέχεια. Μακρύτριχος, μαλακός και κίτρινος. Να'τος και ο ξανθός πειρασμός:

DSC00192.jpg

Μπράβο κορίτσια για την προσπάθεια που κάνετε!!:up:

Τα κορίτσια του Φλοίσβου σας ευχαριστούν για την προτίμηση σας Γιούλη;).
Η φωτό είναι τέλεια:up::up:

A ρε Γιούλη νά ξερες μόνο πως ένιωσα βλέποντας αυτή την φωτογραφία.
Έτρεχα στο μπάνιο να κλάψω πάλι με την ησυχία μου:/:

Είναι αυτό που είπε και η Λόζυ, από το απόλυτο τίποτα ζωής στα βράχια βρέθηκε σε σπίτι, με ζεστασιά και ανθρώπους να την αγαπάνε.

Είναι αυτό που πιστεύω ακράδαντα, για κάποια από τα πλάσματα αυτής της γης υπάρχει ένα τυχερό αστέρι. Έτσι και για την Πίσσα μας.

Προτείνω να γίνει το 'σύμβολο' του post 'Γάτες Φλοίσβου'. Μια πολύ δύσκολη και κουραστική πολλές φορές προσπάθεια που όμως αποδίδει καρπούς.

Να 'στε καλά κύριε Ανδρέα και κυρία Μαργαρίτα για να φροντίζετε με αγάπη το κοριτσάκι σας:)

Λόζυ υποκλίνομαι για το φωτογραφικό υλικό.

Η γατούλα της Τρίτης (14/7) που πιάσαμε χωρίς πολλές δυσκολίες είναι η αλήθεια, είναι από τα πλέον ήσυχα και τρυφερά πλάσματα του χώρου.

Δυστυχώς ένα τέτοιο πλάσμα αναγκαζόμαστε να το επιστρέψουμε στον εκεί που το βρήκαμε μιας και δεν υπάρχει άλλη λύση.

Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι καλά.

Βουλίτσα μου με κάνεις και ντρέπομαι:redface: Ας ελπίσουμε το καλύτερο για όλα αυτά τα πλασματάκια που ξέρουμε και που δεν ξέρουμε:)

Ρε συ Βούλα σκεφτόμουν ότι πρέπει να αγοράσουμε άμμο και τροφή για να αφήσουμε στην κτηνίατρο, τόσες μέρες που τα κρατάει:happy:

Κορίτσια, δυστυχώς εγώ αυτή τη βδομάδα δε θα καταφέρω να κατέβω. Τράκαρα χτες το αυτοκίνητο και θα είμαι χωρίς, ούτε ξέρω για πόσο, διότι η ζημιά είναι μεγάλη:(
Αμέσως μόλις αποκτήσω ξανά "αυτονομία κίνησης", θα επανέλθω. Ως τότε, θα σκέφτομαι θετικά για τις επόμενες τυχερές γατούλες που θα πιαστούν στα... δίχτυα σας!:)

Η ευτυχισμενη Πισσα και οι γονεις μου Ανδρεας και Μαργαριτα σας ευχαριστουν για την ευτυχισμενη κοινη ζωη τους!
Αφιερωμενες η φωτο στα κοριτσια του... Φλοισβου!:)

CIMG4957.JPG
Παναγιά μου ένα μωρό λούτρινο βελούδινο ζουζουνιάρικο!!!!!!!! Να σας ζήσει Γιουλάκο και να φέρει απίστευτη ευτυχία στους υπέροχους γονεις σου. Δώσε ένα έξτρα φιλάκι απο εμένα στον υπέροχο μπαμπά σου!:up:
Ξέρεις εσύ... Για τις ευαισθησίες του!:)

A ρε Γιούλη νά ξερες μόνο πως ένιωσα βλέποντας αυτή την φωτογραφία.
Έτρεχα στο μπάνιο να κλάψω πάλι με την ησυχία μου:/:
Είναι αυτό που είπε και η Λόζυ, από το απόλυτο τίποτα ζωής στα βράχια βρέθηκε σε σπίτι, με ζεστασιά και ανθρώπους να την αγαπάνε.

Είναι αυτό που πιστεύω ακράδαντα, για κάποια από τα πλάσματα αυτής της γης υπάρχει ένα τυχερό αστέρι. Έτσι και για την Πίσσα μας.
Βουλα μου σε καταλαβαίνω απολυτα που συγκινήθηκες και ναι πραγματι για μερικά πλάσματα της γης υπάρχει ένα τυχερό αστέρι.:)

Κορίτσια, δυστυχώς εγώ αυτή τη βδομάδα δε θα καταφέρω να κατέβω. Τράκαρα χτες το αυτοκίνητο και θα είμαι χωρίς, ούτε ξέρω για πόσο, διότι η ζημιά είναι μεγάλη:(
Αμέσως μόλις αποκτήσω ξανά "αυτονομία κίνησης", θα επανέλθω. Ως τότε, θα σκέφτομαι θετικά για τις επόμενες τυχερές γατούλες που θα πιαστούν στα... δίχτυα σας!:)

στελλιτσα εισαι καλα? χτυπησες ρε συ ? :(:(

Στελλα μου είσαι καλά? Ελπίζω να είσαι εσύ καλά και όσο για το αυτοκίνητο, το ξέρω πως ειναι πακέτο αυτο που σου συνέβη αλλα με το καλό εύχομαι να ξεπεραστουν όλα.:)

Καλά είμαι, κορίτσια, ευχαριστώ. Δε χτύπησα ούτε εγώ ούτε ο άλλος ο @#$%%^&:mad:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back