Voula
Διάσημο μέλος
(Κωνσταντίνα για σένα το λέω.....
)Την φοβερή τεχνική της Μαριτάσσιας 'γράπωμα γάτας με απόχη΄
Ας πάρουμε τα πράγματα με σειρά. Είμαστε εγώ, η Ελένη, η Στέλλα και η Μαριτάσσια. Μετά από άπειρες προσπάθειες προσέγγισης γατιών (αχ μου έχουν κάτσει πολύ στο μάτι 3-4 γάταροι με κάτι @δια τεράστια !) είμαστε σχεδόν έτοιμοι να φύγουμε. Ε στο τελευταίο πεντάλεπτο, η Μαριτάσσια κατάφερε να πιάσει μια γατούλα τιγρέ και έτσι δεν φύγαμε με άδεια χέρια
(ή καλύτερα με άδεια γατοφόρο).
Βέβαια για την γατούλα η εμπειρία δεν ήαν και η καλύτερη αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά.
Την πήγα και την άφησα στο κτηνιατρείο για να δρομολογηθεί η στειρωσή της.
Είδα και τον μικρό τιγράκο με την κομμένη ουρίτσα (είναι πανέμορφος)όπως και την γατούλα που πιάσαμε προχθές και η οποία στειρώθηκε ήδη και θα επιστραφεί πίσω το Σάββατο.
Κορίτσια εσείς που θα την γυρίσετε προσέξτ
ε που θα την αφήσετε. Αν όντως έχουν κλείσει το μέρος που ήταν, ίσως είναι καλύτερα να την αφήσουμε εκεί που είναι και οι υπόλοιπες. Η Ελένη που πήγε απόψε εκεί για να αφήσει φαγητό στα μικρά δεν τα βρήκε.
Ευχαριστούμε Στέλλα και Μαριτάσσια για την βοήθεια σας όπως επίσης και για τις προμήθειες φαγητού που κουβαλήσατε.
Νομίζω ότι για την επόμενη εβδομάδα είμαστε καλυμμένοι από τροφές.
Σκορπίσαμε σε πολλά σημεία κροκέττες για να έχουν να τρώνε, βάλαμε όσο περισσότερο νερό μπορούσαμε και φύγαμε αρκετά ικανοποιημένοι.
Το τέλειο θα ήταν 2 γάτες την φορά. Επειδή όμως τα τέλεια δεν υπάρχουν, είναι σημαντικό ότι κάθε φορά πιάνουμε κι από μια γάτα.
Τελικά συμφωνείτε κι οι υπόλοιπες (εννοώ όσες έρχεστε) να το κάνουμε Δευτέρα και Πέμπτη ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Ας είναι, θα έρθει κι η σειρά του
Πόσο τη λυπήθηκε η ψυχή μου τη γατούλα... τρόμαξε τόσο, η κούκλα μου! Αλλά είναι για το καλό της, οπότε θα το ξεχάσουμε όλες και θα συνέλθουμε!
Από φαγητό, όντως, πάμε καλά!
Εγώ, νομίζω, θα μπορέσω τη Δευτέρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maritassia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δευτέρα ίσως να μπορώ κι εγώ... και θα φτίαξω και την απόχη!!
Καλή δουλειά σήμερα αλλά μπορούμε και καλύτερα κορίτσια.
konstans
Περιβόητο μέλος

Ελπίζω πια την Δευτέρα να μην έχω τίποτα και να έρθω
. Τα μωρά μήπως ήταν φαγωμένα και δεν εμφανίστηκαν; Γιατί τους είχαμε αφήσει μπόλικο φαϊ
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αφιερωμενες η φωτο στα κοριτσια του... Φλοισβου!

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φτου σου κοπελάρα μου! (και να φανταστείς όταν την είχα στα χέρια μου της έλεγα ότι εμείς θα γίνουμε αρ@@@μαγκες, οπότε πρόσεχε μην πιάσει αυτό που είπα
!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

μακαρι ολα να ηταν ετσι....
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οσον αφορα το αρχ....δεν θα πιασειΓιούλη μου τι ομορφιά είναι αυτή? Μου φαίνεται απίστευτο που πριν λίγες μέρες ήταν μέσα στα βράχια και τώρα αγκαλιά με το αρκουδάκι!Η Πίσσα απλά "τα σπάει"Φτου σου κοπελάρα μου! (και να φανταστείς όταν την είχα στα χέρια μου της έλεγα ότι εμείς θα γίνουμε αρ@@@μαγκες, οπότε πρόσεχε μην πιάσει αυτό που είπα
!)
...αλλα μαγκιορα θα γινει η τσουρδιτσα μας
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μιας και δεν κουνάω πλέον χωρίς την φωτογραφική μηχανή όταν πάμε για επίσκεψη είπαμε να βγάλουμε και την τριχρωμούλα που πιάστηκε στα δίχτυα στην γατοεξόρμηση την Τρίτη

Επίσης βρήκαμε και ένα άλλο παλικαράκι που και αυτό ψάχνει σπιτάκι.
Σκαρφάλωνε απάνω μας για χάδια και γουργούριζε συνέχεια. Μακρύτριχος, μαλακός και κίτρινος. Να'τος και ο ξανθός πειρασμός:
stbakoy
Νεοφερμένο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
.Η φωτό είναι τέλεια

Voula
Διάσημο μέλος
Έτρεχα στο μπάνιο να κλάψω πάλι με την ησυχία μου

Είναι αυτό που είπε και η Λόζυ, από το απόλυτο τίποτα ζωής στα βράχια βρέθηκε σε σπίτι, με ζεστασιά και ανθρώπους να την αγαπάνε.
Είναι αυτό που πιστεύω ακράδαντα, για κάποια από τα πλάσματα αυτής της γης υπάρχει ένα τυχερό αστέρι. Έτσι και για την Πίσσα μας.
Προτείνω να γίνει το 'σύμβολο' του post 'Γάτες Φλοίσβου'. Μια πολύ δύσκολη και κουραστική πολλές φορές προσπάθεια που όμως αποδίδει καρπούς.
Να 'στε καλά κύριε Ανδρέα και κυρία Μαργαρίτα για να φροντίζετε με αγάπη το κοριτσάκι σας

Voula
Διάσημο μέλος
Η γατούλα της Τρίτης (14/7) που πιάσαμε χωρίς πολλές δυσκολίες είναι η αλήθεια, είναι από τα πλέον ήσυχα και τρυφερά πλάσματα του χώρου.
Δυστυχώς ένα τέτοιο πλάσμα αναγκαζόμαστε να το επιστρέψουμε στον εκεί που το βρήκαμε μιας και δεν υπάρχει άλλη λύση.
Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι καλά.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ας ελπίσουμε το καλύτερο για όλα αυτά τα πλασματάκια που ξέρουμε και που δεν ξέρουμε
konstans
Περιβόητο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

Αμέσως μόλις αποκτήσω ξανά "αυτονομία κίνησης", θα επανέλθω. Ως τότε, θα σκέφτομαι θετικά για τις επόμενες τυχερές γατούλες που θα πιαστούν στα... δίχτυα σας!

staman2
Περιβόητο μέλος
Παναγιά μου ένα μωρό λούτρινο βελούδινο ζουζουνιάρικο!!!!!!!! Να σας ζήσει Γιουλάκο και να φέρει απίστευτη ευτυχία στους υπέροχους γονεις σου. Δώσε ένα έξτρα φιλάκι απο εμένα στον υπέροχο μπαμπά σου!Η ευτυχισμενη Πισσα και οι γονεις μου Ανδρεας και Μαργαριτα σας ευχαριστουν για την ευτυχισμενη κοινη ζωη τους!
Αφιερωμενες η φωτο στα κοριτσια του... Φλοισβου!
![]()

Ξέρεις εσύ... Για τις ευαισθησίες του!

Βουλα μου σε καταλαβαίνω απολυτα που συγκινήθηκες και ναι πραγματι για μερικά πλάσματα της γης υπάρχει ένα τυχερό αστέρι.A ρε Γιούλη νά ξερες μόνο πως ένιωσα βλέποντας αυτή την φωτογραφία.
Έτρεχα στο μπάνιο να κλάψω πάλι με την ησυχία μου
Είναι αυτό που είπε και η Λόζυ, από το απόλυτο τίποτα ζωής στα βράχια βρέθηκε σε σπίτι, με ζεστασιά και ανθρώπους να την αγαπάνε.
Είναι αυτό που πιστεύω ακράδαντα, για κάποια από τα πλάσματα αυτής της γης υπάρχει ένα τυχερό αστέρι. Έτσι και για την Πίσσα μας.

ιβανα
Επιφανές μέλος
Κορίτσια, δυστυχώς εγώ αυτή τη βδομάδα δε θα καταφέρω να κατέβω. Τράκαρα χτες το αυτοκίνητο και θα είμαι χωρίς, ούτε ξέρω για πόσο, διότι η ζημιά είναι μεγάλη
Αμέσως μόλις αποκτήσω ξανά "αυτονομία κίνησης", θα επανέλθω. Ως τότε, θα σκέφτομαι θετικά για τις επόμενες τυχερές γατούλες που θα πιαστούν στα... δίχτυα σας!![]()
στελλιτσα εισαι καλα? χτυπησες ρε συ ?

staman2
Περιβόητο μέλος
Στελλα μου είσαι καλά? Ελπίζω να είσαι εσύ καλά και όσο για το αυτοκίνητο, το ξέρω πως ειναι πακέτο αυτο που σου συνέβη αλλα με το καλό εύχομαι να ξεπεραστουν όλα.Κορίτσια, δυστυχώς εγώ αυτή τη βδομάδα δε θα καταφέρω να κατέβω. Τράκαρα χτες το αυτοκίνητο και θα είμαι χωρίς, ούτε ξέρω για πόσο, διότι η ζημιά είναι μεγάλη
Αμέσως μόλις αποκτήσω ξανά "αυτονομία κίνησης", θα επανέλθω. Ως τότε, θα σκέφτομαι θετικά για τις επόμενες τυχερές γατούλες που θα πιαστούν στα... δίχτυα σας!![]()

stellak
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool