Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Επίσης, τα στραβομάτικα γκριζόγατα είναι τελικά 2:lol:
Γιατί το λες ευγενικά;:P
Για όσες δεν κατάλαβανε, η Λόζυ εννοεί τις αλλήθωρες;).

Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέω, αλλά υπάρχει περίπτωση ο γκρίζος τιγρέ που παρατήθηκε να πιαστεί και να προωθηθεί σε σπιτάκι? Θα τα έχει παιξει που βρέθηκε μετά από 7 χρόνια ξαφνικά στο δρόμο....:(:(:(:( Μόνο που το σκέφτομαι....
Όσο για την "κυρία" μόνο κυρία δεν είναι!
Δεν γνωρίζουμε ποιο είναι αυτό το γατί, ούτε είδαμε κανένα που να του μοιάζει.
Επίσης να πω ότι μόλις φθάσαμε με την Λόζυ ήταν η Άννα-Μαρία και προσπαθούσε να πιάσει το 2 γκριζάκια. Πήγαμε κι εμείς, καταφέραμε να βάλουμε το ένα στην γατοφόρο, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε άλλη γατοφόρο και όταν πιάσαμε το 2ο(που ήταν και πιο αγριμάκι), μας γρατζούνισαν και μας ξέφυγε και το πρώτο.:/:
Θέλω να τονίσω ότι τα γκριζάκια είναι ψιλοαγριμάκια και θα χρειαστούν κάποιο καιρό φιλοξενία φαντάζομαι για να κοινωνικοποιηθούν πρώτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eπίσης έχω ξεχάσει να αναφέρω ότι η καλή μας η Στελλίτσα μας έδωσε 2 σακούλες με ξηρά και κάτι κονσέρβες ΝΑ(με το συμπάθειο):up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eπίσης έχω ξεχάσει να αναφέρω ότι η καλή μας η Στελλίτσα μας έδωσε 2 σακούλες με ξηρά και κάτι κονσέρβες ΝΑ(με το συμπάθειο):up::up::up:

Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι πιο ουσιαστικό:redface: (όπως πχ να είχα κανένα σπίτι 1000 τμ για να φιλοξενήσω όλο το γατομάνι :P) αλλά ειδικά αυτή και την άλλη βδομάδα δε θα καταφέρω να έρθω καθόλου.
Θα τα πούμε πάλι από κοντά σύντομα κι αν υπάρξει ανάγκη σε φροντλάιν, πείτε μου να το παραγγείλω, μην ξοδεύεστε γι'αυτά αφού το συγκεκριμένο φάρμακο το παίρνω σε χαμηλότερη τιμή, ΟΚ;

Το συζητήσαμε με την Άννα-Μαρία το θέμα αυτό με τα γκρι. Αν μπορέσετε να τα πιάσετε την πέμπτη θα εκτιμήσουμε την κατάσταση τότε. Γιατί έχουμε ήδη μαζέψει αρκετά γατάκια και 2 απο αυτά είναι εξαιρετικά άγρια και δεν έχουν εξημερωθεί ακόμα, μετά απο 1 μήνα, το οποίο είναι τεράστιο πρόβλημα γιατι δεν ξέρουμε τι θα τα κάνουμε.
Τα 2 συγκεκριμένα που λέτε τα γκρι βλέποντας και κάνοντας. Αν δω οτι θα είναι δύσκολο να εξημερωθούν δεν θα τα κρατήσω γιατί μετά θα ξεσυνηθίσουν το έξω και θα έχουμε άλλα 2 άγρια γατάκια που δεν θα ξέρουμε που να τα τακτοποιήσουμε...
Σιγουρα ομως θα κοιτάξω να κάνουν κανένα εμβόλιο κι αν γίνεται να στειρωθούν.

Γενικά πάντως να το ξέρετε ότι συνολικότερα να μπουν αγγελιες τα γατάκια ενώ παραμένουν εκει δεν θα έχει και πολλά αποτελέσματα. Ειδικα αν οι γονείς ειναι άγριοι ή επιφυλακτικοι, γίνονται και τα μικρά το ίδιο οποτε και να βρεθεί σπίτι μετά δεν μπορεί να πιαστεί το ζώο.

Ειδικα για τα μικρά είναι σημαντικό να φιλοξενούνται στο διάστημα που θα μπουν αγγελία.

Κορίτσια και εγώ δεν κατάφερα να έρθω εχθές, αλλά άν πάτε πάλι την Πέμπτη θα έρθω να βοηθήσω και εγώ στο πιάσιμο των μικρών.

Aν έρθεις Χριστιάννα να σου φέρω και λίγη τροφή ακόμα. Εκτός και αν προτιμάς να σου δώσω λεφτά. Ότι σε βολεύει πες μου!:)

Καλύτερα τροφούλα, δεν θέλω να πέρνω λεφτά για ευνόητους λόγους!

Εντάξει τότε, θα σου φέρω 1-2 σακιά.;)

θελω να ερθω κι εγωωω!!! ποτε θα πατε παλι???

Την Πέμπτη κατά τις 18:00 εγώ θα είμαι εκεί.Όποιος θέλει να έρθει είναι ευπρόσδεκτος και η βοήθεια σημαντική.

Την Πέμπτη κατά τις 18:00 εγώ θα είμαι εκεί.Όποιος θέλει να έρθει είναι ευπρόσδεκτος και η βοήθεια σημαντική.

τι ωρα θα πας και τι πραγματα χρειαζομαστε αμεσα??:hmm:

Σιμώνη στον Φλοίσβο πάμε κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, συνήθως γύρω στις 6.
Ξηρά τροφή και κονσερβούλες όποτε μπορείς, θα ήταν καλά;)

Σιμώνη στον Φλοίσβο πάμε κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, συνήθως γύρω στις 6.
Ξηρά τροφή και κονσερβούλες όποτε μπορείς, θα ήταν καλά;)

ωραια!!!απλα επειδη δεν εχω αυτοκινητο ειναι δυσκολο να μεταφερω σακι..και φανταζομαι μικρα κουτακια δεν βοηθανε και πολυ..ποιος μπορει να παω να παρω τροφη και να ερθει να την παρει με το τουτου του??

Προς το παρόν έχουμε τροφές, οπότε αγόρασε την εσύ και από εβδομάδα κανονίζουμε:)

Προς το παρόν έχουμε τροφές, οπότε αγόρασε την εσύ και από εβδομάδα κανονίζουμε:)

ααα οκ τοτε!! :up:

ααα!! ας μου στειλε μια απο τις κοπελες που πατε συνεχεια φλοισβο με πμ το κινητο της για να εχω μια επαφη και να τηλ και για αυριο! :happy::happy:

ααα οκ τοτε!! :up:

ααα!! ας μου στειλε μια απο τις κοπελες που πατε συνεχεια φλοισβο με πμ το κινητο της για να εχω μια επαφη και να τηλ και για αυριο! :happy::happy:

Ισως να έρθω εγώ, αναλόγως την κατάσταση του γάτου μου, που δυστυχώς δεν είναι καλύτερα κ θα τον πηγαίνω πρωί κ απόγευμα για ορό κ αντιβίωση στο γιατρό, οπότε δεν ξέρω ακόμα αν θα τα καταφέρω αύριο:(:( αν κ θα το ήθελα πολύ.
Αλλά προέχει να κρατήσω ζωντανό το γεράκο μου. Εν πάση περιπτώσει, Σιμώνη μιλάμε αύριο μήπως τουλάχιστον πεταχτώ για λίγο κ σε πάρω εγώ, μιλάμε στο τηλ.

Να πω για άλλη μια φορά ότι και στο σπίτι μου περιμένουν κροκετούλες για τα Φλοισβογατούνια! Ίσως, Λόζυ μαζί με την παγίδα και τη θερμοφόρα σου δώσω και τις κροκέτες??? Επικοινώνησε όταν θα μπορείς!

Κροκετούλες κοριτσούδια έχουμε αρκετές! Να φανταστείτε μόλις την προηγούμενη φορά ανοίξαμε το 20κιλο της Χριστίνας οπότε μας βγάζει αρκετά ακόμη. Χρειαζόμαστε καμία κονσέρβα όμως, οπότε να το έχετε στο νου σας.Εγώ έχω αυτοκίνητο και εάν θέλεις Σιμώνη μπορώ να σε πάρω εγώ από το Ν. Κόσμο. Πάντως τώρα που πάμε μόνο για τάισμα είναι πιο χαλαρά:). Αύριο λέτε να συναντηθούμε κατά τις 17:00? Βασικά έχει γενέθλια και η αδερφούλα μου οπότε όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα!

Τα 2 συγκεκριμένα που λέτε τα γκρι βλέποντας και κάνοντας. Αν δω οτι θα είναι δύσκολο να εξημερωθούν δεν θα τα κρατήσω γιατί μετά θα ξεσυνηθίσουν το έξω και θα έχουμε άλλα 2 άγρια γατάκια που δεν θα ξέρουμε που να τα τακτοποιήσουμε...
Σιγουρα ομως θα κοιτάξω να κάνουν κανένα εμβόλιο κι αν γίνεται να στειρωθούν.
Επειδή τα έχω πιάσει 2-3 φορές (την ώρα που έτρωγαν) πιστεύω ότι δεν είναι τόσο αγριμάκια. Ξέρουν καλά την ανθρώπινη παρουσία και θέλουν τον χρόνο τους για να ξεθαρέψουν.

Σιμώνη από την επόμενη εβδομάδα που θα επιστρέψω μπορώ κι εγώ να φορτώσω στο αυτοκίνητό μου ότι θέλεις. Αν συναντηθείς αύριο με την Λόζυ ή οποιοδήποτε άλλο κορίτσι στον Φλοίσβο ζήτα και το δικό μου τηλ για να το έχεις.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back