Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πήγα και είδα το μωρό μας απόψε. Δεν μπορώ να πω ότι έδειχνε και πολύ ευτυχισμένος. Απο την απόλυτη ελευθερία βρέθηκε στο κλουβί :(. Ελπίζω να δικαιωθεί μ'ενα καλό σπίτι γρήγορα.

Αλίνα ναι, είναι ο αγαπημένος μου γκρι.

Κοιτάχτε φάτσα. Δώρα θα μας κάνεις την τιμή να είσαι η νονά του και να βρεις ένα όνομα που να του ταιριάζει ? Στη συνέχεια θα του ανοίξουμε ξεχωριστή αγγελία, καταδική του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC_0002_resize.JPG
    DSC_0002_resize.JPG
    159,9 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSC_0003_resize.JPG
    DSC_0003_resize.JPG
    179,9 KB · Εμφανίσεις: 46
  • DSC_0004_resize.JPG
    DSC_0004_resize.JPG
    173,8 KB · Εμφανίσεις: 42
Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!Παιδια εχω μεινει...Τι πλασμα ειναι αυτο;
Ευχαριστως,πειτε μου τι ονομα θελετε,ελληνικο ή ξενο και θα σας προτεινω μερικα να διαλεξετε,εξαλλου ειναι ολων μας η αδυναμια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δώρα δεν μοιάζει στον Σείριο ή είναι η ιδέα μου? Στις φωτογραφίες διακρίνεται αυτό το 'ελαφρώς φονικό βλέμμα' που έχει και ο Σείριος.
Έχει τόσο γυαλιστερό τρίχωμα ρε παιδιά, λες και ζούσε σε σπίτι και όχι στα βράχια. Αυτό το γατί σε λίγο θα είναι αγνώριστο.

Όσο για τα ονόματα, άρχισε εσύ να προτείνεις διάφορα και βλέπουμε:)

Ειναι οντως πολυ γυαλιστερος,και εχει ακριβως το ιδιο βλεμμα με τον γατοδικτατορα μου!:lol:
Βρε λετε να τον βγαζαμε Σειριο;Οσο τον κοιταζω δε μου ερχεται τιποτα αλλο,και ισως εχει και την τυχη του.
Εναλλακτικα ειχα διαλεξει για τον δικο μου το Azzuro,του χρειαζεται ενα μεγαλοπρεπες ονομα...

Πήγα και είδα το μωρό μας απόψε. Δεν μπορώ να πω ότι έδειχνε και πολύ ευτυχισμένος. Απο την απόλυτη ελευθερία βρέθηκε στο κλουβί :(. Ελπίζω να δικαιωθεί μ'ενα καλό σπίτι γρήγορα.

Αλίνα ναι, είναι ο αγαπημένος μου γκρι.

Κοιτάχτε φάτσα. Δώρα θα μας κάνεις την τιμή να είσαι η νονά του και να βρεις ένα όνομα που να του ταιριάζει ? Στη συνέχεια θα του ανοίξουμε ξεχωριστή αγγελία, καταδική του.
Koυκλάκι μου εσύ!!!
Βούλα τον χαϊδεψες ή είχε τα νεύρα του;:P

Ναι Κωνσταντίνα, τον χάιδεψα, σιγά που θα τον άφηνα:)

:up::up::up::up:

παιδια η παγίδα μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε κανονικα, αν δεν κάνω λάθος με αυτήν έπιασε κάποια γάτα η αννα μαρια πριν λιγο καιρο στο φλοισβο, δεν ξερω ποια απο εσας ηταν μαζι.
Ξέρει κάποια απο εσας να την στήσει σωστά;
έχει χαλάσει;
ή απλά δεν μπαίνουν οι γάτες μέσα;
Αν για οποιοδήποτε λογο δεν μπορειτε να την χρησιμοποιήσετε ειτε να βρεθούμε να σας δείξω πως λειτουργεί είτε αν δεν την θελετε καθόλου να μου την αφήσετε γιατι στην φάση αυτη έχουμε 2 παγίδες που πηγαινοερχονται ψυχικο-γλυφαδα-νεος κοσμος με τις συγκοινωνιες
Ουσιαστικά Βίβη δεν είμαστε και σίγουρες για το πως λειτουργεί:/:.
Έτσι όπως την βάζουμε πέφτει μεν το πορτάκι, αλλά το γατί πρέπει να πατήσει πολύ πάνω στο ανηφορικό κομμάτι και θέλει αρκετό βάρος για να κλείσει η πόρτα.

Παιδιά τι κουκλάκι είναι αυτό;;Μου φαίνεται όντως σαν να ζούσε σε σπίτι.Τελικά λίγη φροντίδα και γίνονται αγνώριστα όντως!Στα βράχια δεν φαινόταν τόσο πολύ η ομορφιά του.Παρόλο που τα έχω δεί τόσες φορές μου μοιάζει για άλλο γατί.Έπαθα πλάκα.
Αύριο τελικά θα έρθω και εγώ και θα δούμε μήπως πιάσουμε και το άλλο κουκλάκι.

Λοιπόν, έχω διάφορα να σας πω.

Αρχικά ένα ευχαριστώ στην Αναστασία (staman2), η οποία προσφέρει επίσης 10 € για αγορά παγίδας .

Επίσης προτείνω το εξής : αφού έτσι κι αλλιώς η υπάρχουσα παγίδα είναι του αδεσποτολόγιου, να την επιστρέψουμε για να μη χρειάζεται τα κορίτσια να κάνουν όλες αυτές τις διαδρομές που είπε η Βιβή και μεις να πάρουμε την καινούργια και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Από αύριο καλώς εχόντων των πραγμάτων, προστίθονται στην ΄βασική ομάδα' 2 νέοι εθελοντές, η Μαρίνα και ο Τάκης, οι οποίοι έχουν όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουν στο τάισμα και στο πιάσιμο, όσο μπορούν.
Η Μαρίνα μένει Αργυρούπολη και θα την φέρω εγώ:)

Σχετικά με τον γκρι κούκλο, η κοπέλλα από την Θεσ/κη δεν επικοινώνησε μαζί μου. Στο κτηνιατρείο δεν θα μπορέσει να μείνει για πολύ, επομένως Βιβή πες μου πότε μπορείς να τον αναλάβεις για φιλοξενία.
Σε σένα θα έρθει επαναλαμβάνω, εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος.
Για τον 2ο γκρι να φροντίσουμε να τον πιάσουμε αύριο ή θες να περιμένεις λίγο ?

Και περιμένω ονόματα..μέχρι τώρα έχουμε Azzuro (από την Δώρα), Jasper, Oliver (από άλλη νονά:D), Lucifer, Silver (από μένα).
Θα κατοχυρωθεί το όνομα με τις περισσότερες προτιμήσεις (για να είμαστε δίκαιοι:lol:).
Το 2ο σε προτιμήσεις όνομα, θα πάει στον 2ο κούκλο.

Ειπαμε,να τον βγαλουμε Σειριο!:PΧωρις πλακα,μοιαζουν τοσο που οπως ειπα και πιο πανω δε με πειραζει να παρει το ονοματακι μας (ελπιζουμε και την τυχη μας).

Κοινό του Φλοίσβου, ψηφίστε παρακαλώ:lol::lol::lol:Περιμένουμε τις προτιμήσεις σας.

Εγώ πάντως και μήτσο να τον βγάλετε θα τον λατρεύω!:P
Επίσης, ο Τακης που αναφέρεις Βούλα είναι Η τάκης(τάκης είναι το όνομα του γατιού αν έχω καταλάβει καλά):lol:.
Με την παγίδα συμφωνώ, απλώς πρέπει να πάρουμε γρήγορα. ρώτησα κι εγώ στο πετ σόπ που ψωνίζω να ψάξει και την Δευτέρα θα ξέρω. Ρώτα και την Βασιλική μήπως ξέρει να σου πει.
Τέλος, θα έλεγα να δούμε πόσοι τελικά συγκεντρωνόμαστε στάνταρ για εβδομαδιαία εργασία. Ίσως καταφέρουμε να χωριστούμε σε 2 μόνιμες ομάδες, έτσι ώστε ο καθένας μας να πηγαίνει 1 φορά την εβδομάδα, γιατί κάποιοι είμαστε συνέχεια και θα αρχίσουμε να κουραζόμαστε.

Επίσης, ο Τακης που αναφέρεις Βούλα είναι Η τάκης(τάκης είναι το όνομα του γατιού αν έχω καταλάβει καλά):lol:.
Μη κοροιδεύεις καλε:P Αφού και στο pm που μου έστειλε δεν έβαλε όνομα στο τέλος και έτσι θεώρησα και εγώ το 'Τάκης'

Δεν πειραζει,θα το λεμε βλάχικα "η τάκις".:P

Εγώ δεν θα μπώ στην διαδικασία του ονόματος , γιατί αν πάρω απο τα ονόματα που έχω βγάλει στα δικά μου και σε αυτά που μου έρχονται στο νού, κάτι παρόμοιο με το ''Μήτσο'' που είπε η Κωνσταντίνα μου έρχεται...
Βούλα αύριο θα σου δώσω και εγώ λεφτά για την παγίδα.

Ουσιαστικά Βίβη δεν είμαστε και σίγουρες για το πως λειτουργεί:/:.
Έτσι όπως την βάζουμε πέφτει μεν το πορτάκι, αλλά το γατί πρέπει να πατήσει πολύ πάνω στο ανηφορικό κομμάτι και θέλει αρκετό βάρος για να κλείσει η πόρτα.

για να καταλάβετε αν την έχετε στήσει σωστά πιέστε το ανηφορικό κομμάτι με το χέρι σας προς τα κατω. Αν κλείενι η πόρτα οταν πατήσετε το "σκαλοπάτι" σωστά την στήνετε.
Αν θέλετε βάλτε και λίγο λάδι στοσημείο που συνδέεται το ανηφορικό κομμάτι μετην παγιδα.

Φαινεται οτι κλείνει δύσκολα αλλά έχουμε πιάσει και γατάκι 4 μηνών με τέτοια παγίδα.

συνεπώς το πρόβλημα είναι οτι οι γάτες δεν πατάνε πάνω για να κλείσει, απλά τεντώνουν το λαιμό τους και τρώνε την τροφή χωρ΄ςι να πατήσουν. Και νεα παγίδα να πάρετε πάλι το ίδιο θα συμβαίνει πιθανότατα.

Η αννα-μαρια το ειχε αντιμετωπίσει αυτό με το να βάλει μέσα μια σκουπιδοσακούλα και να την στήσει έτσι ώστε να καλύπτεται και το ανηφορικό κομμάτι. Με τον τρόπο αυτό έχει σχεδόν πάντα επιτυχία.

Επισης καλο ειναι να την πλένετε την παγίδα μετά απο κάθε χρήση γιατί μυρίζουν το ζώο που έχει περάσει από μέσα πριν και υποψιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλα.

Γεια σας και σε αυτό το θέμα όπως και στα υπόλοιπα έχω χάσει επεισόδια. Είδα μόνο τα τελευταία, δηλ. τον πανέμορφο γκρι γατούλι, τι τέλειο πλάσμα που είναι:inlove: και περί παγίδας. Μια παγίδα του αδεσποτολογίου είχα χρησιμοποιήσει και εγώ αρκετές φορές και αν είναι η ίδια ευχαρίστως να σας δείξω πως λειτουργεί αν θέλετε. Επίσης μια από αυτές τις μέρες θα μπορούσα να έρθω και γω στο Φλοίσβο. Κάθε πότε πάτε; αν είναι για να κανονίσω να φέρω και λίγες κροκέτες που δεν τις τρώει το CD.

Καλώς την!:)
Πηγαίνουμε κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, γύρω στις 5,30-6,00.;)

ok Θα σε πάρω αργότερα τηλ. να κανονίσουμε μήπως και έρθω αύριο. Εγώ σχολάω από τη δουλειά 5,30 οπότε πριν τις 6 δεν μπορώ να είμαι εκεί.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back