Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Bούλα εγώ σήμερα ούτε που ξέρω τί ώρα θα σχολάσω!:mad:
Θα μιλήσουμε αργότερα να σου πω;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις μου έστειλε μνμ η Μαρίνα ότι δεν μπορέσει να έρθει σήμερα:(
Για την Νίνα (τάκις) ακόμα δεν ξέρω. Η Κωνσταντίνα έχει σοβαρό πρόβλημα με την δουλειά.

Υπάρχει κάποια άλλη κοπέλλα που μπορεί να έρθει για βοήθεια, τουλάχιστον στο τάισμα ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια, πήρα τηλέφωνο τον κυριούλη για αν τσεκάρω σε τι στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μας και μου είπε ότι ευελπιστεί η παραγγελία να έχει φτάσει στο τέλος της εβδομάδος:)Θα με πάρει τηλέφωνο να με ενημερώσει σχετικά και να διαπραγματευτούμε την τιμή:)

Λόζυ αυτή τη στιγμή το θέμα της παγίδας μου φαίενται σαν σχήμα οξύμωρο.

ορφεάκος sequel :
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

μα δεν ειναι απολαυστικος ? :D

Συνημμένα

• orfeakos.JPG
    orfeakos.JPG
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 30
  • P8231416.JPG
    P8231416.JPG
    31,1 KB · Εμφανίσεις: 29
βουλα λογω ανωτερας βιας σημερα δεν θα προλαβω σκαστη μπηκα..την Πεμπτη ομως να με εχετε και μενα στα υποψιν θα ερθω χιλια τα εκατο ..θα φερω και την ξηρα τροφη μαζι μου!!!!!!!!!

οι φωτο το αδικουν το μωρουλακι, απο κοντα ειναι 100φορες πιο ομορφο:inlove: σημερα η μερα ηταν επιτυχεστατη, τσιμπησαμε 2: ενα μικρο θηλυκο πολυχρωμο που λιγο κουτσαινε, αυτο πιαστηκε ευκολα με απλη, πανινη γατοφορο, ενω με την παγιδα πιαστηκε ενας τιγρακος κουκλος.

Αντε αντε περιμενουμε φωτο!Μπραβο γατοπιαστρες μου!

ορφεάκος sequel :

μα δεν ειναι απολαυστικος ? :D

εχει μπει αγγελία γι'αυτό το υπέροχο πλάσμα?:):) (δεν προλαβαίνω να βλέπω αγγελίες:redface:)

δν ξερω αν εχει μπει αγγελια, ξερω ομως να σας πω, οτι ειναι μακραν ο πιο φιλικος κ χαδιαρης απτα γατακια που ταιζουμε στο φλοισβο. ερχεται ευκολα για αγκαλιες, πραγμα οχι παντα ευκολο για φοβισμενα γατακια που ζουν στο δρομο... τετοιο γατουλι ειναι κριμα να μενει χωρις σπιτι, εχει πολυ γλυκο χαρακτηρα, κ ειμαι σιγουρη πως δν θα το μετανιωσει οποιος αποφασισει να του χαρισει ενα ζεστο σπιτικο.

:):):) κορίτσια επειδή εγώ δεν θέλω να παίρνω πρωτοβουλίες μόνη μου, αν δεν έχει μπει κ θέλετε λίγη βοήθεια στείλτε πμ όποια νομίζει να την βάλω με μεγάλη μου ευχαρίστηση.
Αφού είναι ήμερος κρίμα να μην προωθηθεί:up:

Μαρίνα βάλε τις φωτό του Ορφεάκου και στο θέμα του. Για τον χαρακτήρα του τα είπε όλα η Νίνα/τάκις, είναι γατούλης ζαχαρένιος και έχω πολύ άγχος για αν του βρούημε σπιτάκι.
Χριστίνα ναι τον έχουμε βάλει αγγελία, αν μπορείς να βοηθήσεις και εσύ θα είναι ευχής έργον.

Λοιπόν απόψε πήγαμε πολύ καλά για τον απλούστατο λόγο ότι ήρθε μαζί η Βίκυ (vickymoon) και όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν, όποιος έρχεται πρώτη φορά στον Φλοίσβο έχει την τύχη του πρωτάρη, τελεία και παύλα:lol::lol::lol:
(σας θυμίζω ότι έχει γίνει ακριβως το ίδιο με την Μαριτάσσια και την Στέλλα, την Αλίνα και την Σοφία και ίσως ξεχνάω και κάποια άλλη φάση)
Πιάσαμε έναν καφετί τιγράκο που εκτός από τα μπαλάκια που θα χάσει, θα δούμε τι έχει το ποδαράκι του γιατί κουτσαίνει, το μωρό πολυχρωμάκι και αδερφάκι του Ορφεάκου, το οποίο επίσης κούτσαινε, αλλά ευτυχώς μας είπε η γιατρός ότι δεν είναι σοβαρό, είναι απόστημα από δάγκωμα άλλης γάτας, Θα πάρει ενέσιμη αντιβίωση και θα είναι μια χαρά.
Για την γατούλα που ξέφυγε, δεν σχολιάζω τίποτα:mad:

Μόλις πιάσαμε τα γατόνια, έφυγε η Βίκυ με την Κωνσταντίνα, η οποία ευτυχώς κατάφερε και ήρθε, για να τα πάνε στο κτηνιατρείο και έμεινα εγώ με την Νίνα για τάισμα.

Παράκληση όποιος θέλει να συνεισφέρει στην αγορά της παγίδας ας το γράψει εδώ ή ας στείλε pm.
Επίσης όποιος επιθυμεί να βοηθήσει στις τροφές (γιατί τα γατιά είναι πολλά και τελειώνουν γρήγορα) ας συννενοηθεί με μένα ή με την Κωνσταντίνα.

Κι ένα τελευταίο, please help ! Δεν θυμάμαι ποια γάτα στη σειρά είναι
αυτή που πιάσαμε. Η 7η, ή η 8η ? Αν θυμάται κάποια από σας ή ακόμα καλύτερα αν μπορεί να κάννει ένα σημείωμα, θα ήταν τέλειο
(π.χ. θυμάμαι ότι ο πρώτος που πιάστηκε πριν διόμισι μήνες ήταν ένας μαύρος κεφάλας)

Όσες παρακολουθείτε το θέμα από την αρχή, θα θυμάστε βέβαια τον μικρό τιγράκο, το γατάκι που είχαμε βρει κτυπημένο στο ποδαράκι και στην ουρίτσα του.
Η Λόζυ του είχε φτιάξει μια φοβερή αγγελία με τίτλο 'με μια πινελιά αγάπης' και γράφαμε τα νέα του εκεί.
Θεώρησα σκόπιμο να σας βάλω μια φωτογραφία που μου έστειλε η μαμά του το Σάββατο και όπως πολύ σωστά σχολίασε η Λόζυ κάτι τέτοια σε κάνουν να ξεχνάς την κούραση, τις δαγκωνιές, την απογοήτευση, την περιέργεια του κόσμου που μας αντιμετωπίζει σαν ufo, κλπ.

Συνημμένα

• DSC00660_Spencer.JPG
    DSC00660_Spencer.JPG
    122,3 KB · Εμφανίσεις: 53
Όσες παρακολουθείτε το θέμα από την αρχή, θα θυμάστε βέβαια τον μικρό τιγράκο, το γατάκι που είχαμε βρει κτυπημένο στο ποδαράκι και στην ουρίτσα του.
Η Λόζυ του είχε φτιάξει μια φοβερή αγγελία με τίτλο 'με μια πινελιά αγάπης' και γράφαμε τα νέα του εκεί.
Θεώρησα σκόπιμο να σας βάλω μια φωτογραφία που μου έστειλε η μαμά του το Σάββατο και όπως πολύ σωστά σχολίασε η Λόζυ κάτι τέτοια σε κάνουν να ξεχνάς την κούραση, τις δαγκωνιές, την απογοήτευση, την περιέργεια του κόσμου που μας αντιμετωπίζει σαν ufo, κλπ.

Σ'ευχαριστούμε πολύ Βουλίτσα!! Αγνώριστο το μωρό.Κούκλος εχει γίνει!!:happy:

Ωχου ενα μωρο!Καλε αυτος ομορφυνε κι αλλο!

Πραγματικά αξίζει τον κόπο σας....
Ο τιγράκος βγαίνει και έξω? Δεν υπάρχει κίνδυνος να χαθεί, έτσι?
Είμαι μέσα για βοήθεια στην αγορά της παγίδας και τροφής.

Είμαι μέσα για βοήθεια στην αγορά της παγίδας και τροφής.

Ναταλία ευχαριστούμε:). Συννενοήσου με την Λόζυ σε παρακαλώ, αν είναι να τα δώσεις σ'εκείνη επειδή μένετε κοντά.

αχου μπραβο! πηγε πολυ καλα λοιπον το χθεσινο.. παω λοιπον να βαλω και εγω τις καινουριες φωτο στην αγγελια του ορφεακου..η αληθεια βεβαια ειναι οτι θα συμφωνησω με τη Νινα.. o φωτογραφικος φακος δεν μπορει να αιχμαλωτισει την ομορφια του .. απο κοντα ειναι ενα σκετο μπιρμπιλονι :D!!

βασικα δεν μπορω να τις βαλω και στην αγγελια γιατι μου λεει οτι τις εχω ηδη ανεβασει στην κατηγορια γατες φλοισβου..τι κανω?:hmm:

δν ξερω αν εχει μπει αγγελια, ξερω ομως να σας πω, οτι ειναι μακραν ο πιο φιλικος κ χαδιαρης απτα γατακια που ταιζουμε στο φλοισβο. ερχεται ευκολα για αγκαλιες, πραγμα οχι παντα ευκολο για φοβισμενα γατακια που ζουν στο δρομο... τετοιο γατουλι ειναι κριμα να μενει χωρις σπιτι, εχει πολυ γλυκο χαρακτηρα, κ ειμαι σιγουρη πως δν θα το μετανιωσει οποιος αποφασισει να του χαρισει ενα ζεστο σπιτικο.
Σίγουρα από σπίτι θα είναι.Τόσο φιλικό γατί του δρόμου εγώ δεν έχω ξαναδεί. Την δικιά μου την μπέμπα που την έπιασα όχι από τον δρόμο αλλά από κήπο που την τάιζαν μου είχε κάνει τα χέρια κιμά την πρώτη μέρα. Τώρα βέβαια είναι βούτυρο πια.:happy:Του εύχομαι καλή τύχη του γλυκούλη μου.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back