Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Με το τραμ θα κατέβεις στην στάση Πάρκο Φλοίσβου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω πολυ παιδακια!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η στάση λέγεται πάρκο φλοίσβου νομίζω.

Μαρή κ αυτό το ξέρεις??? τι στο καλό? navigator κατάπιες?:lol::lol::lol:

σορυ για το οφ, αλλά θα έσκαγα:lol::lol:

Καλή ψαριά κούκλες σήμερα :):) κ φωτογραφίστε ότι μπορείτε (αν είστε πολλές κ μπορέσετε ) να τα προωθήσουμε τώρα που χειμωνιάζει τα γατουλίνια:):)

εγω μαλλον σημερα εχω δουλεια αλλα θα το ξερω τελευταια στιγμη.

βουλα εγω νομιζω οτι ουτε σημερα θα μπορεσω γιατι εχω θεωρητικο μαθημα οδηγησης στις 8.. υπαρχει περιπτωση να εχω γυρισει 8?

Μαρίνα κι εγώ έχω δουλειά κατά τις 8, οπότε πρέπει να έχω γυρίσει κι εγώ.
Αν πάμε 5.30 να φροντίσουμε να έχουμε γυρίσει 7.30. Σκέψου το και πες μου.

ωραια!! αν μπορούμε να το κάνουμε αυτο είμαι μέσα! λπν, τι ώρα να είμαι στο παρκάκι?

Πέντε παρά τέταρτο να είσαι έτοιμη. Θα σε πάρω τηλ μόλις φύγω από το γραφείο για να ξεκινήσεις. Πάρε και την φωτογραφική μηχανή μαζί.

oook! θα τα πουμε εκεί λοιπον!

Παρουσίες στην χθεσινή εξόρμηση εγώ, η Κωνσταντίνα, η Ρία και η Νίνα.
Σε γενικές γραμμές πήγαμε καλά, αφήσαμε τον τιγρένιο, ο οποίος έφυγε από το κτηνιατρείο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με την συμπεριφορά του (και σκεφτήτε είναι ένας από τους χιλιάδες αδέσποτους που θα μπορούσαν κάλιστα να γίνουν φοβεροί σπιτόγατοι) και το μικράκι και μετά από λίγο πιάσαμε :)μια από τις θηλυκές τιγρέ γατούλες, η οποία μπήκε στην γατοφόρο (και όχι στην παγίδα) με μεγάλη ευκολία θα έλεγα.
Γενικά οι στειρώσεις 'στην κάτω πλευρά' πάνε καλά.
Στην συνέχεια ταίσαμε όοοολα τα υπόλοιπα, τα οποία και εγώ και η Κωνσταντίνα τα βλέπουμε να αυξάνονται, καθώς χθες είδαμε άλλα δύο μωρά καινούργια χωμένα στα βράχια:(.

Μας έπιασε η βροχή όμως και φύγαμε σχετικά γρήγορα.:mad:

Η Ρία με την Νίνα έχουν βγάλει αρκετές φωτογραφίες, τις οποίες θα ανεβάσουν για να δείτε για τι πλάσματα μιλάμε.

Tα μωρά δυστυχώς δεν ήταν 2 Βούλα, αλλά 4:(.
Η τιγρέ γατούλα μας το χρώσταγε από την Τρίτη, ήταν η ίδια που μπήκε και μας έφυγε απ'την γατοφόρο;).
Το βράδυ που έβρεχε σκεφτόμουνα τα γατιά, αν θα μείνει στεγνό το φαγάκι τους:(.

Το βράδυ που έβρεχε σκεφτόμουνα τα γατιά, αν θα μείνει στεγνό το φαγάκι τους:(.

Και εγώ σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο. Για ότι αφήσαμε κατά μήκος της παραλίας δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα γιατί βάλαμε τα πιατάκια κάπως κρυμμένα από κάτω στα βράχια.

Αυτά όμως που σκέφτομαι πολύ είναι η Πιτσίλω, ο Ορφεάκος με τα αδέρφια του και όλα τα υπόλοιπα που είναι στην άκρη:(

Κορίτσια, εγώ είμαι ακόμα χάλια με τη μέση μου:/: Έχω "απαγορευτικό" στο να σηκώνω βάρος, να σκύβω, να οδηγώ πολύ, να κάθομαι πολλές ώρες κλπ:mad: Τέλος πάντων, κάποια στιγμή θα καταφέρω να σας ξανασυναντήσω στο Φλοίσβο, ελπίζω σύντομα.
Βουλίτσα, μήπως τα χρήματα του ταμείου λιγοστεύουν και πρέπει να συμβάλλουμε; Από τροφές πως πάμε;

(off topic)Στελλίτσα δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα για την μέση σου.
Θα σου τηλ μέσα στην μέρα να τα πούμε

Βουλίτσα, μήπως τα χρήματα του ταμείου λιγοστεύουν και πρέπει να συμβάλλουμε; Από τροφές πως πάμε;
Είσαι μέσα στο μυαλό μας, χωρίς πλάκα. Χθες αυτό συζητούσα με την Κωνσταντίνα. Ναι τα χρήματα που υπάρχουν για τις στειρώσεις λιγοστεύουν και πρέπει πάλι να βγούμε στην γύρα για να μαζέψουμε.
Θα συννενοηθώ με την Βίκυ, όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει πάλι για τις στειρώσεις, να τα καταθέσει αν είναι στον λογαριασμό που είχαμε χρησιμοποιήσει στην αρχή.

Τα χρήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή αρκούν για 4-5 στειρώσεις.
Από αυτά τα χρήματα όμως θα φύγει κι ένα μέρος στην αγορά της παγίδας.

Από φαγητό, να 'ναι καλά η Kristen, υπάρχει το σακκί με την ξηρά, το οποίο θα ανοιχτεί από βδομάδα.

Είσαι μέσα στο μυαλό μας, χωρίς πλάκα. Χθες αυτό συζητούσα με την Κωνσταντίνα.

Διαστροφή του επαγγέλματος:P να έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου οτιδήποτε χρειάζεται παρακολούθηση (έστω κι εξ'αποστάσεως)

Ναι τα χρήματα που υπάρχουν για τις στειρώσεις λιγοστεύουν και πρέπει πάλι να βγούμε στην γύρα για να μαζέψουμε

Κορίτσια, πρέπει να λέτε όταν πλησιάζει να αδειάσει το ταμείο για να κάνουμε ό,τι μπορούμε, έχοντας κι ένα καλό χρονικό περιθώριο για κατάθεση (όπως τώρα, π.χ. που υπάρχουν ακόμη κάποια χρήματα, δε στράγγιξε εντελώς το ταμείο;))

Λοιπόν αφού το ταμείο αδειάζει και ενώ η επιχείρηση πάει καλά;););)
να ζητήσουμε από τα αγαπητά μας μέλη, όσους μπορούνε φυσικά να συνεισφέρουν για να κάνουμε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και να συνεχιστούν οι δραστηριότητες της επιχείρησης -ταίζω,φροντίζω, στειρώνω- :):)

Να θυμίσω αυτό που είχαμε πει από την αρχή, ακόμα και 10ευρώ ο καθένας είναι ενα σεβαστό ποσό αρκεί να υπάρχει μεγάλος αριθμός καταθέσεων :):)

Ας μας ενημερώσετε αν ισχύει ο αριθμός κατάθεσης, εγώ θα δώσω τα 10ευρώ στη Βίκυ εντός της ημέρας αν προλάβω:) μακάρι να είχα περισσότερα διαθέσιμα αλλά ...:mad::mad::mad:

Αναμένουμε τις φωτό, γιατί και εγώ εχτές μέσα σε όλα όσα έχω στο μυαλό μου:hmm::hmm: σκεφτόμουν κ τα κακόμοιρα τα γατούλια με τη βροχή:(:(:(
αχ να κινηθούμε σύντομα πριν πιάσουν τα πολλά κρύα βρε παιδιά κ τα μαζεύουμε μετά με αρώστιες κ πληρώνουμε έξτρα χρήματα.

Οφ για λίγο, στελλίτσα μου περαστικά, - Πάλι με έπιασε η πολυλογία σόρυ
:redface:

Ευχαριστώ, κορίτσια, για τα περαστικά. Καλό είναι να επαναλάβουμε τον αριθμό λογαριασμού και το δικαιούχο, για να τον βλέπουν και τυχόν "νέοι καταθέτες":).
Βίκυυυυυ! Λαμβάνεις;;)

Ευχαριστώ, κορίτσια, για τα περαστικά. Καλό είναι να επαναλάβουμε τον αριθμό λογαριασμού και το δικαιούχο, για να τον βλέπουν και τυχόν "νέοι καταθέτες":).
Βίκυυυυυ! Λαμβάνεις;;)
καλα κι εγω ουφο. ουτε εγω καταλαβα για τη μεση σου:redface: θα σε παρω τηλ
λοιπον ο λογαριασμος ειναι **** και βγαζει ****
please please να μου στελνετε φαξ με το καταθετηριο και το ονομα στο **** γιατι ειναι λογαριασμος του γραφειου κ εχει κινηση, μη χασουμε τον λογαριασμο.:)
ευχαριστουμε πολυ ολους.

Δώστε και σώστε κορίιιιιτσαααααααα:lol:

Αυτή η προσπάθεια κλέινει σε λίγο ένα τρίμηνο και θα 'θελα να ξέρω την γνώμη σας για ότι έχει γίνει μέχρι τώρα.

Υπενθυμίζω ότι με την χθεσινή γατούλα που πιάσαμε πρέπει να φτάσαμε ήδη στις 10 στειρώσεις .

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back