Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σιμώνη θα σε βρίσω, ναι:lol::lol::lol:.
Το banmith είναι πάστα που δίνουμε στα μικρά γατάκια για αποπαρασίτωση. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ PET SHOP !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

A,α,α,α, θα σε μαλώσω.:P
Είναι πάστα για τα σκουλήκια, από πετ -σοπ.:)

αα!!:redface::redface: ξεφτιλα εγινα παλι!:redface::redface: πρεπει να ειναι το συγκεκριμενο η μπορει οποιαδηποτε μαρκα?:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιμώνη παίζεις με τα νεύρα μου:lol::lol:

Πάρε ότι θες παιδί μου:P και σε παρακαλώ, μην κάνεις άλλες ερωτήσεις:P

Σιμώνη παίζεις με τα νεύρα μου:lol::lol:

Πάρε ότι θες παιδί μου:P και σε παρακαλώ, μην κάνεις άλλες ερωτήσεις:P

ετσι εισαι μαρη??:P:P θα δεις τι θα παθεις!:P:P αμα σου φερω 15 σαχλαμαρες μετα θα πεις γιατι δεν ρωτησες! :bleh::bleh::bleh:

Τέλος για σήμερα, με τρελλάνατε:D. Σχολάω σε λίγο και σιωπώ.
Αύριο πάλι.

ετσι εισαι μαρη??:P:P θα δεις τι θα παθεις!:P:P αμα σου φερω 15 σαχλαμαρες μετα θα πεις γιατι δεν ρωτησες! :bleh::bleh::bleh:

Σιμώνη θα περάσω εγώ έως την παρασκευή αν θέλεις να πάρω την τροφή και να σου κάνω ταχύρυθμα για παστούλες, αμπούλες αποπαρασιτικά κλπ:lol::lol::lol: μιας κ εγώ τα έμαθα σχετικά πρόσφατα αφού είχα σπάσει τα νεύρα του κόσμου:redface::redface:
Μετά θα μιλήσω με τη Βούλα να κανονίσουμε μεταξύ μας πως θα τα πάρει.
Στείλε πμ ή τηλ να κανονίσουμε, αν είναι μπορώ κ αύριο ακόμα:)

Για όσες θέλετε να προσφέρετε τροφή από μακρυά μπορώ να βοηθήσω αν θέλετε για να ελαφρύνω λίγο τα κορίτσια που τρέχουν. Επειδή το πετσοπ της Αννας είναι πολύ κοντά μου και πάω συχνά, αν κ νομίζω η Αννα θα μπορεί να δώσει λογ.τραπέζης, αν όμως όχι δίνω δικό μου, μου στελνετε πμ όποια θέλει κ το ρυθμίζουμε;)

επισης αγαπητες τσουπρες να προσθεσω οτι στο αμαξι του αντρα μου υπαρχουν 8 κιλα τροφη απο το Νεκταρινι ή αλλιως gatouni..αυτα!!!!!! οταν τελειωσουν τα αποθεματα πειτε μου!!!!!!! thnks:):):)

Ευχαριστούμε πολύ σιντομάνα:up::up:

Καλημερα!! :D:D:D

λοιπον μολις μιλησα με την αποθηκη της αννας! ευγενεστατη η αληθεια!:happy::happy:

Εγω ειχα παρει τροφες απο το super market αλλα ετσι οπως το σκεφτομαι τωρα ειναι λιγες!:redface::redface: τι να φτουρισουν 2 δικιλα για τοσα γατουνια!:redface::redface:
Ετσι σκεφτηκα να παραγγειλω το μεγαλο σακι απο την αποθηκη της αννας!:rolleyes: επειδη ομως σημερα κλεινει στις 4 σκεφτηκα μιας και η Χριστινα προσφερθηκε να βοηθησει να πω να το κανουν κατεθυειαν παραδοση σ'αυτην και να περασω οταν σχολασω απο το σπιτι της να της δωσω τα λεφτα..

Σχετικα με την παστα που ειπε οτι αυτη που ζητησατε δεν την εχει..εχει την drontal..μας κανει ή να παω να παρω απο φαρμακειο που μου ειπε οτι εχει την αλλη?:redface::redface:

Νεκταρία σ'ευχαριστούμε πολύ για την τροφή.

Μίλησα με την Σιμώνη και καταλήξαμε ότι πάρει/πληρώσει να τα παραλάβει η Χριστίνα. Χριστινάκι θα μιλήσουμε μέσα στο ΣΚ για να περάσω από το σπίτι σου να τα φορτώσω στη τζιπάρα μου :lol::lol:

να τα φορτώσω στη τζιπάρα μου :lol::lol:

και μιλάμε για πολύ huge τζιπάρα...χωράνε μέχρι και 8 γατοφόροι στο πίσω κάθισμα!:lol:

Νεκταρία σ'ευχαριστούμε πολύ για την τροφή.

Μίλησα με την Σιμώνη και καταλήξαμε ότι πάρει/πληρώσει να τα παραλάβει η Χριστίνα. Χριστινάκι θα μιλήσουμε μέσα στο ΣΚ για να περάσω από το σπίτι σου να τα φορτώσω στη τζιπάρα μου :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

και μιλάμε για πολύ huge τζιπάρα...χωράνε μέχρι και 8 γατοφόροι στο πίσω κάθισμα!:lol:

Αλλαντινο-μάνα δεσμεύομαι ότι εσένα ειδικά, δε θα σε ξαναβάλω ποτέ μα ποτέ στο αυτοκινητό μου.:mad: Έτσι για να μάθεις να κοροιδεύεις τη μάνα σου.

Αλλαντινο-μάνα δεσμεύομαι ότι εσένα ειδικά, δε θα σε ξαναβάλω ποτέ μα ποτέ στο αυτοκινητό μου.:mad: Έτσι για να μάθεις να κοροιδεύεις τη μάνα σου.

Βούλα και που να ήξεραν τι ωραία που το ξεκινάς με πρώτη:lol:
Φέτος μην το ξαναπάρεις στην έκθεση γάτας ξέρεις εσύ γιατί:lol::lol:

Φέτος μην το ξαναπάρεις στην έκθεση γάτας ξέρεις εσύ γιατί:lol::lol:

a) Δεν είχα σκοπό να έρθω έτσι κι αλλιώς
β) Όχι άλλα off topic παρακαλώ, το θέμα είναι πολύ σοβαρό, μη το χαλάμε

Κωνσταντίνα θα πάμε σήμερα για την επιχείρηση 'πιάσιμο μικρού Σείριου' ?

Ναι θα πάμε.
Καλά, άσχετο, αν δει κανείς τα πορτ-μπαγκαζ της Βούλας και το δικό μου, θα μας κλείσει σε κάνα ίδρυμα:lol:.
Εχτές πήγα σούπερ μάρκετ και δεν είχα που να βάλω τα ψώνια:rolleyes::rolleyes:.

Επίσης να πω ότι το πιτσιλάκι που φιλοξενώ είναι τόοοοσο καλό. Εχτές με ξύπνησε.....απ'τα γουργουρητά του:inlove:

Κορίτσια χρειάζεστε άλλο άτομο? Γιατί αύριο δεν ξέρω αν θα μπορέσω γιατί μάλλον βρήκα δεύτερη δουλειά και θα με πάρουν για να πάω αύριο να ξεκινήσω και δεν ξέρω την ώρα:)

Όχι Ελένη μου, δεν υπάρχει λόγος.:)
Σήμερα θα πάμε απλώς για να πιάσουμε το σειριάκι και αν καταφέρουμε και την ασπρόμαυρη με το δάγκωμα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back