Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
παιδιά ξέρει κανείς τη φύλο είναι αυτά τα μικρά? από ηλικία νομίζω ότι δεν ειναι πάνω από 3μηνών ε?:hmm::hmm:
Χριστίνα αυτά είναι λίγο αγριμάκια, δεν τα έχουμε πιάσει ακόμα:/:. από ηλικία είναι περίπου 2 μηνών, μικρά σκατουλάκια;).

:up: Μπράβο παιδιά!!!!!!!!!!!!!!

και μπράβο που με στειρώσατε και μένα!!!! Δεν κατάλαβα πολλά, αλλά καλό είναι να το ξέρω!!:P:D
Αμέ, αμέ και για να μην ξεχνιέσαι έχεις 4 στόματα να θρέψεις (αυτά που γέννησες πριν σε στειρώσουμε;)):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να πω ότι εχτές ήταν μια σκατά ημέρα, εγώ προσωπικά γύρισα σπίτι τόσο κουρασμένη ψυχολογικά που δεν είχα όρεξη για τίποτα.:(
Ούτε να γράψω την περίληψη δεν έχω όρεξη, ας τα πει καμιά άλλη κοπέλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να πω ότι εχτές ήταν μια σκατά ημέρα, εγώ προσωπικά γύρισα σπίτι τόσο κουρασμένη ψυχολογικά που δεν είχα όρεξη για τίποτα.:(
Ούτε να γράψω την περίληψη δεν έχω όρεξη, ας τα πει καμιά άλλη κοπέλα.

Νοιώθω ακριβώς έτσι όπως και η Κωνσταντίνα. Αν θέλους οι αφες Βασιλείου ας γράψουν.

Επίσης να πω ότί πρωί πρωί μου έστειλε μνμ η κτηνίατρος για να πάω το απόγευμα να πάρω την ασπρόμαυρη αφού την έκανε αντιβίωση και είναι ΟΚ.
Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ ΈΧΩ ΧΡΟΝΟ σήμερα να το κάνω. Υπάρχει κανείς να βοηθήσει ??????

Θα σε πάρω λίγο αργότερα Βούλα να πάω να την πάρω εγώ μάλλον.

Ρε κορίτσια, τι έγινε; Πείτε της σακατεμένης που δε μπορεί ακόμη να έρθει στο Φλοίσβο; :( Έτσι που τα γράφετε πάει ο νους μου στο κακό...

Ρε κορίτσια, τι έγινε; Πείτε της σακατεμένης που δε μπορεί ακόμη να έρθει στο Φλοίσβο; :( Έτσι που τα γράφετε πάει ο νους μου στο κακό...

Δεν έχει γίνει τίποτα το κακό. Από την αρχή όμως. Πήγαμε, ταϊσαμε, χαΪδεψαμε και προσπαθούσαμε να πιάσουμε το γκριζάκι για να πάει επιτέλους στην μάνα του. Εκείνο έχοντας ψιλιαστεί την δουλειά, άφησε την Κριστιανα να περιμένει σαν άγαλμα αρκετές φορές και μία φορά της γλίστρισε σαν χέλι! :) Από την άλλη πλευρά η Αλίνα προσπαθούσε να πιάσει έναν μαυρο κεφάλα με την γατοπαγίδα, αλλά εκείνος έφυγε σαν αρκούδα.:P

Και εδώ μπαίνει το θεματάκι μας. Λίγο πριν φύγουμε άρχισαν να ξεμιτίζουν τα μικρά μιας μαυρούλας. Τα δύο ασπρόμαυρα και το ένα γκρι άσπρο. Τα δύο ασπρόμαυρα είχαν ένα μικρό προβληματάκι στά ματάκια αλλά τίποτα σπουδαίο. Το γκρι άσπρο θα μπορούσε να υοθετηθεί πάρα πολύ εύκολα. Είμασταν 7 άτομα (Βουλα, Κωνσταντινα, Κριστιανα, Σιμώνη και Δημήτρης, Αλίνα και εγω) και δεν βρίσκαμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ άτομο που να μπορεί να το φιλοξενήσει για μερικές μέρες μέχρι υοθετηθεί και να βρει το μόνιμο σπιτάκι του. Το αφήσαμε λοιπόν εκεί με μισή καρδια και φύγαμε. Σας παρουσιάζω την πέτρα του σκανδάλου!

100_1671.jpg

(η μουρίτσα είναι καφέ καθώς είχε χωθεί ολόκληρο μέσα στην κονσερβα)

100_1674.jpg

100_1673.jpg

(ε μετά το καθαρίσαμε)

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ!!!!! :D

Έχετε δίκιο... :( Επειδή δεν έχω τίποτε αξιόλογο να προτείνω, θα πω απλώς κάτι θετικό, μήπως και σας φτιάξω το κέφι. Μια συναδέλφισσα φιλόζωη (η αδερφή της είναι άρρωστη γατού, με 2 μαζεμένα από το δρόμο σε αθλία κατάσταση και τώρα βασιλεύουν:)) είχε ενημερωθεί για την ιστορία της Κρίσπυ και είχε πει θα συνεισφέρει μόλις πληρωθούμε. Σήμερα μου έφερε 20 ευρώ και λέω αφού η Κρίσπυ έχει κλείσει σαν έξοδο, να σας τα δώσω για τροφές ή φαρμακάκια.

πφφφφ!!!:(:(:( κι εγω παω να σκασω απο χθες!!!:/::/::/:
σε ολη τη διαδρομη σκεφτομουνα τα μικρουλια..:/::/::/:
να προσθεσω οτι στα 2 μικρα ασπρομαυρακια και στο γκριζοασπρο στο τελος ο Δημητρης ανακαλυψε και ενα 4ο (extra bonus :/:) ολομαυρο...

Σήμερα μου έφερε 20 ευρώ και λέω αφού η Κρίσπυ έχει κλείσει σαν έξοδο, να σας τα δώσω για τροφές ή φαρμακάκια

Στελλίτσα αν δεν βαριέσαι βάλτα καλύτερα στον λογαριασμό της Βίκυς για τις στειρώσεις.

Πολύ ευχαρίστως! Θα το κάνω ίσως και σήμερα, αν προλάβω.

Βούλα η Βασιλική τί ώρα ανοίγει το απόγευμα;
Να πάω αν είναι κατευθείαν απ'την δουλειά να την πάρω. Μόνο που δεν έχω γατοφόρο μαζί μου.:/:
Επίσης τί σου είπε τελικά ότι είχε; Από άνθρωπο ήταν τα χτυπήματα;

Στελλίτσα αν δεν βαριέσαι βάλτα καλύτερα στον λογαριασμό της Βίκυς για τις στειρώσεις.

Πολύ ευχαρίστως! Θα το κάνω ίσως και σήμερα, αν προλάβω.

Done! Ειδοποίησα και τη Βίκυ. Έχουμε άλλη μια στείρωση θηλυκού (20+20).

Κωνσταντίνα για να μην έρχεσαι μέχρι την Αργυρούπολη, μπορώ να την φέρω κατά τις 5.45 με 6.00 μέχρι το γνωστό σημείο (απλά δεν μπορώ να καθυστερήσω περισσότερο).
Μίλησα πριν από λίγο με την Βασιλική και μου είπε ότι σήμερα που την είδε καλύτερα θεωρεί ότι είναι το πιθανότερο να την έχει δαγκώσει μεγαλόσωμος σκύλος. Και εγώ βέβαια τον πρώτο που σκέφτηκα είναι ο σκύλος που είναι μέσα στο σινεμά.
Τεσπα, της έχει κάνει 15μερη αντιβίωση και παυσίπονες, επομένως δεν υπάρχει λόγος να μείνει άλλο.

Ότι θες πάρε με τηλέφωνο.

Από τα post σας μου βγαίνει μια απεσιοδοξία. Για τα σκάσουμε λίγο ένα χαμογελάκι :)

100_1650.jpg

Καλά θα σε πάρω τηλ να συννενοηθούμε;)

Έχεις δίκιο Σοφία, εγώ απογοητεύτηκα πολύ εχτές:(.
Τεσπά, ελπίζω να φταίει η πανσέληνος και να μου περάσει:P

Έχεις δίκιο Σοφία, εγώ απογοητεύτηκα πολύ εχτές:(.
Τεσπά, ελπίζω να φταίει η πανσέληνος και να μου περάσει:P

Μα κοίτα πόσο όμορφα είναι τα γατάκια στις φωτογραφίες, δεν τα βασανίζει κανένας. Θα πάμε και θα το πάρουμε και το μικρούλι, όταν πλεον θα έχουμε ψηφίσει την Κυριακή :P

100_1661.jpg

Φωτογράφε είσαι άπαιχτη:P

Λοιπόν μίλαγα με την Kristen και κάτι έχει επίσης στο νου της για το μικρό γκριζάκι.
Κωνσταντίνα μίλα μαζί της μήπως σήμερα που θα πας την ασπρόμαυρη το πιάσεις κι αυτό.
Επίσης της είπα ότι θα πάρεις στο αυτοκινητό σου το τσουβάλι με την ξηρά που αγόρασε η Σιμώνη.

Ok, στείλε μου το τηλέφωνο της όμως γιατί δεν το έχω

Φωτογράφε είσαι άπαιχτη:P

Λοιπόν μίλαγα με την Kristen και κάτι έχει επίσης στο νου της για το μικρό γκριζάκι.
Κωνσταντίνα μίλα μαζί της μήπως σήμερα που θα πας την ασπρόμαυρη το πιάσεις κι αυτό.
Επίσης της είπα ότι θα πάρεις στο αυτοκινητό σου το τσουβάλι με την ξηρά που αγόρασε η Σιμώνη.

Άντε μπράβο, έτσι θέλω θετική ενέργεια! :up:

100_1647.jpg

100_1649.jpg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back