SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
(νυχτερινές φώτο!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όλο το βράδυ μίλαγα για τον γιό του κεφάλα στον Γιάννη.Τι όμορφο και τι κουκλί και που ήταν για φάγωμα κτλ.κτλ.
Υπήρχαν όμως και τρία που ήταν σε χειρότερη μοίρα τα καυμένα τα δύο μαυρόασπρα και το θυληκό μαυρούλι που ειλικρινά πρέπει να βρεθούν σπίτια φιλοξενίας το συντομότερο διότι ότι και αν γίνεται εκεί θα πάει χαμένο μόλις και άν μεγαλώσει το κάθε μικρό εκεί και τα γεννητούρια που θα υπάρξουν.Μην ξεχνάμε ότι η προσπάθεια που κάνουμε την κάνουμε για να μειωθεί η κατάσταση και όχι να πλυθείνει.Δυστυχώς τα άτομα που ασχολούνται με την κατάσταση είναι λίγα και όλοι έχουν πάρα πολλά γατιά μέσα στο σπίτι και ήδη φιλοξενούν και γατάκια απο τον Φλοίσβο, γι΄αυτο και πρέπει να βρεθούν σπίτια που να μπορούν να φιλοξενήσουν όσο το συντομότερο γίνεται για να μπουνε και αυτά για υιοθεσία και να βοηθήσουν με την κατάσταση.Ειλικρινά το χθεσινό θέαμα με τα μικρά δεν ήταν καθόλου ωραίο και ήδη επείγει και η υιοθεσία 4 μικρών που φιλοξενούνται στην Βούλα και στην Κωνσταντίνα.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Το θέμα όμως παραμένει

πολλα τα γατάκια, λίγα τα σπίτια 
ο κεφάλας ακόμα άπιαστος
και αστείρωτος (το μωρό είναι δικό του, είναι ίδιο)Πρέπει όμως κορίτσια να σκεφτούμε λύσεις, άντε κ κουτσά στραβά χρήματα για στειρώσεις μαζεύονται (λέμε τώρα
) φαγητό, φάρμακα οκ, όσες μπορούν τρέχουν κλπ.Σπίτια φιλοξενίας χρειαζόμαστε τώρα, άμεσα,
Δύο λύσεις μου έρχονται πρόχειρα, ίσως αν ανοιγόταν ένα θέμα στο fb?? εγώ δεν ασχολούμε με το σπορ πολύ, αλλά αν όποια μπορεί ανοίξει ένα θέμα για να ζητάει σπίτια φιλοξενίας? Να δίνουμε την άμμο, φαγάκι, μήπως γίνει κάτι???
Το δεύτερο μπορώ να το κάνω κ εγώ, να γράψω ένα κείμενο κ θα το στείλω σε κανά-δυο μεγάλα μπλόγκς μήπως φιλοτιμιθεί κανείς

εξάλλου δεν ζητάμε λεφτά ρε γμτ, φιλόζωους να φιλοξενήσουν για λίγες μέρες ένα γατάκι.Τι λέτε??
moukelis
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Τζούλια πήγαινε στο θέμα 'Τα σκακιεράκια του Φλοίσβου' για να δεις τα παιδιά σου

moukelis
Επιφανές μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Τζούλια πήγαινε στο θέμα 'Τα σκακιεράκια του Φλοίσβου' για να δεις τα παιδιά σου![]()
Είμαι απαράδεκτη! Ξέχασα την Τζούλια!!! Να την λοιπόν

Voula
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα δυστυχώς δεν κατάφερα τίποτα με την φιλοξενία του μικρού για σήμερα κ αύριο, οπότε το γατούλι παραμένει έξω

gelly01
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Σε μαυρη καταθλιψη ολες μας,καναμε αναπαρασταση διαφημισης γνωστης εταιρειας κινητης τηλεφωνιας(πηραμε τον εναν,για να μας δωσει το τηλεφωνο του αλλου κοκ!) αλλα τζιφος
Και να εχω και τη Βουλα ετοιμη να βαλει τα κλαμματα που δεν υπηρχε σπιτι να το φιλοξενησει μεχρι να δωθει....Αλλα δεν το βαζουμε κατω!!!!!!!!!Δεν μπορουμε να σωσουμε οοοοολα τα γατια του Φλοισβου αλλα για οσα το κανουμε ειμαστε κυριολεκτικα οι σωτηρες τους!!!
Ο,τι μπορουμε και οσο μπορουμε!!Και καλο ειναι να μην σκαμε γιατι ετσι δε θα υπαρχει καθαρο μυαλο...
Αντε με το καλο λοιπον σε επομενες στειρωσεις(μαυρογατο δε μου ξεφευγεις εμενα) και υιοθεσιες!!!!!!!!!!!
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Αλλα δεν το βαζουμε κατω!!!!!!!!!Δεν μπορουμε να σωσουμε οοοοολα τα γατια του Φλοισβου αλλα για οσα το κανουμε ειμαστε κυριολεκτικα οι σωτηρες τους!!!
Ο,τι μπορουμε και οσο μπορουμε!!Και καλο ειναι να μην σκαμε γιατι ετσι δε θα υπαρχει καθαρο μυαλο...
Aλινάκι συμφωνώ 100%
Η προσπάθειά σας αξιέπαινη και υπέροχη αλλά μην ξεχνάμε και τον εαυτό μας γιατι μας κυνηγάνε και 1000 άλλες υποχρεώσεις.
ΥΓ Τον "αδερφό" της Λέιας κιουρία μου να της τον πάρετε για παρέα μπας και την στρώσει την στριτζόγατα![]()
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Θα το ηθελα πααααρα πολυ να τον παρω αλλα εχω το τρελογατο την Trinity ,την οποια δεν μπορω να δωσω πουθενα και η Leia δε συμπαθει και τοσο...οποτε φαντασου τι θα κανει με ενα μικροτερο γατι...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Παρά τον ρεαλισμό όμως αυτό (και μιλάω προσωπικά πλέον για μένα) όταν 'αφιερώνεσαι' σε κάτι όπως οι γατούλες του Φλοίσβου, έρχονται στιγμές που πέφτεις μπροστά στις δυσκολίες.
Μίκυ, τις γατούλες αυτές τις ζούμε τρεις μήνες τώρα. Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι για σένα που είσαι μακρυά και δεν το ζεις από κοντά είναι κάποια επιπλέον αδέσποτα. Για μένα όμως και για κάποιους άλλους που πάμε σταθερά εκεί, είναι οι 'συγκεκριμένες γατούλες' που πονάμε, νοιαζόμαστε και σκεφτόμαστε τι κάνουν, αν έχουν φαγητό ή το σοβαρότερο τώρα πια, πως θα βγάλουν τον χειμώνα εκεί που βρίσκονται.
Κι αν σκέφτόμαστε μια φορά τις ενήλικες γάτες, καλώς ή κακώς σκεφτόμαστε δέκα φορές τα μωρα τους.
Επίσης έχει καταντήσει ανέκδοτο πλέον να ζητάμε απεγνωσμένα χώρους φιλοξενίας και να μην υπάρχει πουθενά μια θέση. Αν προχθες το βράδυ έσκασα και εγώ και η Κωνσταντίνα είναι γιατί το συγκεκριμένο γατάκι έχει πάρα πολλές πιθανόητες υιοθεσίας.
Κι από την άλλη επειδή ακριβώς πρέπει να συμπεριφερθώ ρεαλιστικά, νοιώθω σαν δήμιος γιατί νοιάζομαι που θα βολέψω ένα όμορφο μικρό αλλά 'αφήνω' στο πουθενά τα αδερφάκια του γιατί αυτά βλέπετε δεν γεννήθηκαν όμορφα και οι πιθανότητες υιοθεσίας μηδενικές.
Να θυμήσω επίσης ότι ο πανέμορφος Ορφεάκος έχει ξεμείνει στο κτηνιατρείο και έχω απόλυτα την ευθύνη του. Η κυρία που ενδιαφέρθηκε απλά εξαφανίστηκε κι εγώ έχω μείνει μαλάκας.
Και εγω τωρα σαν ρεαλίσιτρια που λέω ότι είμαι τι πρέπει να κάνω. Να τον γυρισω πίσω ? Λυπάμαι δεν μπορώ.
Να θυμήσω την Ίρμα, άλλο γατάκι Φλοίσβου που έχω στο μπαλκόνι ?
Να θυμήσω τα πιτσιλάκια που έχει η Κωνσταντίνα ?
Η να θυμίσω ότι όταν μας προσφέρθηκε βοήθεια για φιλοξενία κι ήρθε η στιγμή να την χρησιμοποιήσουμε, κάτσαμε ξέρετε που.
(και βασικός λόγος που ο Σειριάκος έχει ξεμείνει ακόμα εκεί και τώρα, ω ειρωνεία της τύχης, που βρέθηκε σπίτι για αυτόν, δεν μπορούμε να τον πιάσουμε).
Καταλαβαίνετε λοιπόν κούκλες ότι σκάω για θέματα που πρέπει να λύσω άμεσα και ο χρόνος με πιέζει. Γιατί αν δοθεί ένα γατάκι προς υιοθεσία. μένει χώρος για κάποιο άλλο κο ούτω καθεξής.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool