SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Φοβάμαι εδώ κάτω.
![]()
![]()
Ααααααχ ΠΕΘΑΙΝΩ γι΄ αυτό το γατί!!!! Μια σταλίτσα ήτανε όταν το πρωτοείδαμε και έχει πάρει τα πάνω του!!

konstans
Περιβόητο μέλος

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
You talkin' to me?
![]()
Όχι, όχι ποιός σου μίλησε εσένα...

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοφία για ακόμα μια φορά το φωτογατορεπορτάζ σου είναι τέλειο![]()
Ευχαριστώ, έχω καλά μοντέλα!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
και εμένα μου φαίνεται υπερβολική η κατάσταση για να οφείλεται στην διατροφή. Μάλλον για κανά μικροβιάκι πρόκειται.( πλένε τα χέρια σου συνέχεια γιατί δεν σε βλέπω καλά

)Απο την άλλη εγώ πιστεύω ότι αφού το γατί πήγε στον γιατρό και το έχουν περιποιηθεί και του έχουν δώσει πάστα μάλλον εκεί οφείλεται. Η πάστα για τα σκουλίκια τους κάνει διάροια μετά. Βέβαια στην κατάσταση που περιγράφεις δεν το έχω δει ποτέ αυτό από κοντά.
Έχω να πώ μπράβο και άξια
. Κουράγιο τώρα που είναι αρχή αργότερα θα στρώσουν. Έτσι ήμουν και εγώ με τα μωρά μου πριν να μάθουν να πηγαίνουν στην τουαλέτα. Σιχάθηκα το σφουγγάρισμα.Αμα δε! έχεις κουτάβι?! εεεε! τότε η κατάσταση είναι χειρότερη.Η αδερφή μου για 6 μήνες σφουγγάριζε.
Και ξαναεπαναλαμβάνω ΑΞΙΑΑΑΑΑ !
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάτια ,
και εμένα μου φαίνεται υπερβολική η κατάσταση για να οφείλεται στην διατροφή. Μάλλον για κανά μικροβιάκι πρόκειται.( πλένε τα χέρια σου συνέχεια γιατί δεν σε βλέπω καλά)
Απο την άλλη εγώ πιστεύω ότι αφού το γατί πήγε στον γιατρό και το έχουν περιποιηθεί και του έχουν δώσει πάστα μάλλον εκεί οφείλεται. Η πάστα για τα σκουλίκια τους κάνει διάροια μετά. Βέβαια στην κατάσταση που περιγράφεις δεν το έχω δει ποτέ αυτό από κοντά.
Έχω να πώ μπράβο και άξια. Κουράγιο τώρα που είναι αρχή αργότερα θα στρώσουν. Έτσι ήμουν και εγώ με τα μωρά μου πριν να μάθουν να πηγαίνουν στην τουαλέτα. Σιχάθηκα το σφουγγάρισμα.
Αμα δε! έχεις κουτάβι?! εεεε! τότε η κατάσταση είναι χειρότερη.Η αδερφή μου για 6 μήνες σφουγγάριζε.
Και ξαναεπαναλαμβάνω ΑΞΙΑΑΑΑΑ !
Αγαπητη μου είχα και κουτάβια. Για μικρό χρονικό διάστημα ευτυχώς αλλα τέσσερα. Τα είχα βρει τα δόλια παταρημένα στα σκουπίδια, στο δάσος στον Ωρωπό -τότε είχε ακόμα
-Αλλά τα μικρά τωρα, δεν έχουν πάει ακόμα σε γιατρό. Μας ήρθε όμως βοήθεια από τον ουρανό, και θα πάνε αυτες τις μερες.
Μήπως Κάτια να τους έδινες λίγο eserfuril για καμμιά βδομάδα? Είχα δώσει και εγώ στα μικρά που κάναν διάροια. Όταν έχουν διάροια τα αφήνουν παντού γμτ.
Το Σάββατο που είχε έρθει η Λόζυ, τα σβερκώσαμε μαζί, γιατί μόνη μου δεν υπήρχε περίπτωση, και τους δωσαμε banmith.
Το ακατάσχετο σκατό έχει σταματήσει πιά. Επανήλθαν στα φυσιολογικά τους. Μόνο που τρώνε τον άμπακο ρε σεις.
Το βράδυ με ξύπνησαν με δαγκωνιές, 2 φορές για να τους βάλω να φάνε. Και το πρωι άκουγα μια γκρίνια κάτω απο το κρεβάτι μου. Όχι ακριβώς νιαούρισμα αλλά κάτι σαν νιανιανιανιαααααρ.
5:30 σηκωθηκα παλι.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Πιάστηκαν 3 αρσενικά και 1 θηλυκό. Τα 3 αρσενικά ήταν ο σειριάκος, ο ασπρογκρί αδερφούλης του και το μικρό μαυράκι. Το θηλυκό είναι μια μπλε-γκρι
. Επίσης βρήκαμε ένα μωρό---όλα τα λεφτά, το οποίο και πήρε η Άννα Μαρία για φιλοξενία. Βέβαια οι γνωστοί-άγνωστοι ταραξίες δεν μας τίμησαν(βλέπε κεφάλες και ενήλικα θυληκά), αλλά τους την έχουμε στημένη, που θα πάει
.Ο Σειριάκος θα φιλοξενηθεί στο ιατρείο μέχρι την Παρασκευή και αν δείξει καλή διαγωγή θα πάει στην καινούργια του μανούλα που τον περιμένει πως και πως

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Το μωρό που έγραψε η Κωνσταντίνα είναι επίσης Σειριάκι (μια μπουκιά γατί).
Κάτια δεν ξέρω αν ήδη έχετε μιλήσει με την Ρία, αλλά προτείνω ότι αφού μπορεί να σε βοηθήσει με το αυτοκίνητο να συννενοηθείτε και να πάτε τα γατιά για στείρωση κλπ στην γιατρό στην Αργυρούπολη. Έτσι κι αλλιώς πρόκειται για γατόνια Φλοίσβου και χθες έπαθα πλάκα με το ποσό που διάβασα ότι παίρνει η Φλώρα για στείρωση αρσενικού.
Voula
Διάσημο μέλος
Τελικά το χθεσινό σκορ ήταν 2 αρσενικά, 2 θηλυκά.Πιάστηκαν 3 αρσενικά και 1 θηλυκό.Τα 3 αρσενικά ήταν ο σειριάκος, ο ασπρογκρί αδερφούλης του και το μικρό μαυράκι.
Το μαυράκι που πιάσαμε ήταν κορίτσι, το οποίο στειρώθηκε ήδη.
Όπως μου είπε η κτηνίατρος πριν από λίγο, ήταν μικρό σε ηλικία μεν, αλλά με οίστρο δε...
moukelis
Επιφανές μέλος
Αγγελια αμεσα,θα φυγουν αμεσως με μερικες καλες φωτο!
stellak
Διάσημο μέλος

Βικάκι λαμβάνεις;
konstans
Περιβόητο μέλος
Δωράκι για να μπουν αγγελίες θα πρέπει να φιλοξενούνται, και όλες μας έχουμε γεμίσει γατιά. Οπότε, δυστυχώς, θα πρέπει να επιστραφούν στον χώρο τουςΜπραβο κοριτσια!
Αγγελια αμεσα,θα φυγουν αμεσως με μερικες καλες φωτο!
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Ποια θέση του σειριάκου;
Στην κτηνίατρο; Γιατί εκεί υπάρχει και ο Ορφεάκος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool