konstans
Περιβόητο μέλος
.Απλώς πλέον θέλει μπουφάν και γαλότσες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Άλλες περιγραφές από κοντά καλύτερα.
Επίσης έχουμε ξεχάσει να γράψουμε ότι και την Δευτέρα, λίγο πριν έρθει η Βιβή με την Χριστιάννα είχαμε μαζέψει πάλι ένα πεθαμένο τιγράκι από το παρκάκι δίπλα στην παιδική χαρά.
Εγώ προσωπικά είμαι σίγουρη ότι ο πληθυσμός της περιοχής έχει μειωθεί.
Έχουμε χάσει την Πιτσίλω, το ένα παιδί της, τον αγαπημένο τιγρέ τον στειρωμένο και αν συγκεντρωθώ καλύτερα θα θυμηθώ κι άλλα.
Υπάρχουν βέβαια και οι 'νέες αφίξεις'. Από την Δευτέρα υπάρχει χωμένος στα βράχια ένα πορτοκαλό-ασπρος, φουντωτός και καλοθρεμμένος
(μοιάζει στον Αιμίλιο της Ράνιας). Είναι φανερό ότι ο συγκεκριμένος ήταν από σπίτι και τώρα τον παράτησαν εκεί.
Πήγα στο καφέ αλλά επειδή είμαστε για καφέ δεν κάνει κράτηση.
Επομένως θα πάμε κι ότι γίνει.Αν ο καιρός παραμένει βροχερός δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Ρία ξέχασα να σου απαντήσω πιο πριν. Αν έρθεις την Κυριακή, έχε μαζί σου αν μπορείς και την τροφή της Νεκταρίας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ψυχούλες μου, που να έχουν κρυφτεί άραγε με τέτοιο σκατόκαιρο![]()
μεσα στον πανικο μου το πρωι σκεφτομουνα και αυτο..

ειδα και εναν σκυλακο εκει στην πλατεια της δαφνης μεσα στην βροχη και μου ηρθε να ουρλιαξω..

Voula
Διάσημο μέλος
Τα μωρά τι να κάνουν με τέτοιο καιρό και πως θα τα καταφέρουν
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
To ίδιο σκέφτομαι και εγώ κορίτσιαΤα μωρά τι να κάνουν με τέτοιο καιρό και πως θα τα καταφέρουν
![]()
Και εγω το ίδιο σκεφτόμουνα και φωναχτά κιόλας και με πείραζαν στην δουλεία και τώρα που έχει βγάλει ήλιο (εδώ στο Μαρούσι, ελπίζω το ίδιο και στον Φλοισβο) μου λένε είδες τώρα δεν θα βρέχονται άλλο! Αφηστέ που με φωνάζουν και Γατού.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σου Σοφία,Και εγω το ίδιο σκεφτόμουνα και φωναχτά κιόλας και με πείραζαν στην δουλεία και τώρα που έχει βγάλει ήλιο (εδώ στο Μαρούσι, ελπίζω το ίδιο και στον Φλοισβο) μου λένε είδες τώρα δεν θα βρέχονται άλλο! Αφηστέ που με φωνάζουν και Γατού.
και εσύ στο Μαρούσι εργάζεσαι? και εγώ το ίδιο.
Αστους τους βλάκες και μην τους δίνεις σημασία. Μην τους λες τίποτα γιατί μόνο βλακείες θα ακούς.
Πάντως ήθελα να πω να μην αγχωνόσαστε τόσο πολύ. Τα ζώα κανονικά εάν ζούσαν μέσα στην φύση δεν θα είχαν κεραμίδια.Κάτω από κανένα δέντρο ή σε καμία τρύπα θα χωνόντουσταν. Ε! έτσι και εκεί χώνονται μέσα στις τρύπες κάτω απο τις πέτρες. Εγώ σήμερα παρόλο που έβρεχε τα δικά μου τα άφησα ελεύθερα ( άνοιξα το παράθυρο) να αποφασίσουν εάν θέλουν να πάνε βόλτα. Σας πληροφορώ ότι η βροχή τους άρεσε και βγήκαν έξω και έτρεχαν.Μην στεναχωριέστε το βλέπετε καθαρά μόνο από την ανθρώπινη πλευρά.Μην με κράξετε αλλά αυτή είναι η αλήθεια.Δηλαδή τα ζώα μέσα στα δάση κακοπερνάνε?
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Σε εμάς έρχονται στο σπίτι για προστασία γιατί απλά αυτό έχουν σαν βάση τους. Σε εμάς τα αδεσποτάκια πχ έχουν βρει καταφύγιο τις αποθήκες της πυλωτής, τα πάρκινγκ. Έτσι ανησυχούσα κι εγώ με τα χιόνια και τα μικρά με περίμεναν μετά κανονικότατα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
κανουν μπανιοTo ίδιο σκέφτομαι και εγώ κορίτσιαΤα μωρά τι να κάνουν με τέτοιο καιρό και πως θα τα καταφέρουν
![]()

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας παρουσιάζω λοιπόν την Σίσσυ μία πανέμορφη και πολύ απαλή γατούλα!!
moukelis
Επιφανές μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας παρουσιάζω λοιπόν τον μικρό κούκλο μας.
Και εδώ ριλαξάρει στα χέρια του Τρουφομπαμπά
Υ.Γ. 1. Για την μεταφορά είχα ζητήσει την βοήθεια της tzoutzou, η οποία όταν τον πήρε από τα χέρια της Άννας Μαρίας με πήρε τηλέφωνο και μου δήλωσε επανηλειμμένα οτι θα τον απαγάγει και δεν θα τον πάει ποτέ στην Λένα.
Υ.Γ. 2. Άντε Λένα άνοιξέ του θέμα για να τον θαυμάζουμε!!
moukelis
Επιφανές μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Anel
Νεοφερμένο μέλος

ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!
Υπόσχομαι ότι σήμερα θα καταλήξω στο όνομά του! Επίσης υπόσχομαι μόλις καταλήξω στο όνομά του να σας αποκαλύψω κι άλλα πράγματα γι' αυτόν!!
Ευχαριστώ πολύ όλους όσους αναμειχθήκατε για να φτάσει ο κούκλος στα χέρια μου!!

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Λενα το μωρο και τα ματια σου γιατι εγω πρωτη θα σε πλακωσω στις μαπες και θα ριξω μολοτωφ στο αναρχοσπιτακι σου στα Εξαρχεια!!!!!Θα γινει Γκανταλφ νουμερο 2,να μου το θυμηθειτε!!!!Να σου ζησει και να περασετε μαζι ποοοολλα ευτυχισμενα χρονια!!!!!!!
Anel
Νεοφερμένο μέλος
Συγνώμη, αλλά λίγο το συνεχές νιαουρητό, λίγο το γκρι... το βάφτισα τον κούκλο!
Εδώ κατά καιρούς θα μπορείτε να διαβάζετε το προσωπικό του ημερολόγιο!!!
https://stahiologiseis.blogspot.com
*Λίγες ώρες μετά: Εντάξει! Είμαι τραγική το ξέρω. Αλλά το ξαναβάφτισα το γατί! (Διχασμένη προσωπικότητα θα μου βγει!!) Είναι ο πιουμπέλ. Το Γκρίνιας λέω να το κρατήσω για επώνυμο.
Σας υπόσχομαι ότι δε θα ΞΑΝΑλλάξω γνώμη! Αυτή τη φορά είναι οριστικό.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Και το όνομα αυτού: Γκρί-νιας!
Συγνώμη, αλλά λίγο το συνεχές νιαουρητό, λίγο το γκρι... το βάφτισα τον κούκλο!
Εδώ κατά καιρούς θα μπορείτε να διαβάζετε το προσωπικό του ημερολόγιο!!!
https://stahiologiseis.blogspot.com
Λένα είναι θεϊκό το ημερολόγιο και οι φωτογραφίες!!
Να τον χαίρεσαι και να του δώσεις πολλά πολλά φιλάκια από μένα. Θα σου πω εγώ όταν μεγαλώσει λιγάκι πόσο θα τρώει!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool