Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλά και εγώ και η Κωνσταντίνα ξεχάσαμε να σας πούμε κάτι βασικό, που μας έκανε και χαρήκαμε πάρα πολύ χθες ;

Μετά από πολύ πολύ καιρό απουσίας χθες είδαμε την πιτσίλω-μαμά:).
Είναι μια χαρά και πρόκειται για ακόμα μια γατούλα που θα της άξιζε πάρα πολύ να ζει κάπου αλλού.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά και εγώ και η Κωνσταντίνα ξεχάσαμε να σας πούμε κάτι βασικό, που μας έκανε και χαρήκαμε πάρα πολύ χθες ;

Μετά από πολύ πολύ καιρό απουσίας χθες είδαμε την πιτσίλω-μαμά:).
Είναι μια χαρά και πρόκειται για ακόμα μια γατούλα που θα της άξιζε πάρα πολύ να ζει κάπου αλλού.
Αχ! αλήθεια? Χαίρομαι:):) και πολύ περισσότερο για σένα βούλα μου που ξέρω ότι την είχες μεγάλη έγνοια.!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοριτσακια μου δεν μπορεσα χθες η μικρη μου ειναι αρρωστη και τρεχουμε σε γιατρους..επειδη ισως ουτε την Πεμπτη τα καταφερω αν πατε καθολου Κυριακη στειλτε μ ενα πμ..την αλλη βδομαδα οπως και να εχει ειτε Δευτερα ειτε Πεμπτη θα ερθω ..πολυ χαρηκα με την πιτσιλω μαμα..κριμα που δεν ειχαμε νεα και απο το πιτσιλακι το μικρο!!!!!!:/::/:

Κορίτσια, αν είναι εύκολο κ αν το έχει κάποια πρόχειρο, ας μου στείλει τα στοιχεία του λογαριασμού για τα γατόνια του Φλοίσβου γιατί το έχω χάσει το χαρτάκι που τον είχα σημειώσει κ είμαι πολύ τεμπέλα για να ψάξω μέσα στο θέμα πάλι.

"Όποιος μπορει ας βάλει λεφτά στην τραπεζα στον λογαριασμος της τραπεζας πειραιως **** με όνομα ****
το φαξ ειναι ****
παρακαλω οποιος στελνει χρηματα να στελνει ενα φαξ με το ονοματεπωνυμο και καλο ειναι να γραψει επανω και το nickname απο το mycat. χωρις το φαξ δεν θα ξερουμε ποιος εβαλε χρηματα.":)

Βρε κορίτσια αν πάτε κυριακή πρωί - και δεν έχει πάλι ψοφόκρυο όπως τη Δευτέρα - στείλτε μου ένα sms μήπως κατέβω να σας δω -βασικά τα γατόνια θέλω να δω αλλά θα υποστώ κ εσάς :lol::lol::lol::lol: - μπράβο για το γατόνι που πιάσατε:up:

Χριστίνα μακάρι να έχει καλό καιρό και να σε δούμε:)

μπράβο για το γατόνι που πιάσατε:up:

Όσο γι'αυτό, τα νέα είναι ως εξής : ο μικρός είναι περίπου 6 μηνών, τιγράκος πανέμορφος, με την ιδιαιτερότητα ότι είχε μόνο ένα π@π@ρι:lol:.
Το οποίο το αφαιρέσαμε, ψαχτήκαμε με υπέρηχο, μπας και το άλλο ήταν κρυμμένο εσωτερικά, αλλά γιοκ.

Άμα έχει ένα να πείτε της γιατρού να κάνει μισή τιμή, αφού θα κόψει ένα μόνο:lol::lol::lol::lol:

Ιδού η πιτσίλω:
100_0141.jpg

Οι δύο κεφάλες
100_0133.jpg

Και ο μπούρδας της Σοφίας
100_0131.jpg

"Όποιος μπορει ας βάλει λεφτά στην τραπεζα στον λογαριασμος της τραπεζας πειραιως 5050-031087-037 με όνομα βασιλακοπουλου βασιλικη ή moonlight travel
το φαξ ειναι 210 9853557.
παρακαλω οποιος στελνει χρηματα να στελνει ενα φαξ με το ονοματεπωνυμο και καλο ειναι να γραψει επανω και το nickname απο το mycat. χωρις το φαξ δεν θα ξερουμε ποιος εβαλε χρηματα.":)

Thanks!!!!!!!!:D

Οου ου ου!!!!Οι δυο κεφαλες τρωνε μαζι?????????Πως εγινε αυτο????Γιατι δεν πλακωνονται??Α,περιεργα πραγματα συμβαινουν στο Φλοισβο και μαλλον θα ερθω αυριο να κανω ερευνα....και να πιασουμε και εναν κεφαλα για το καλο!!!!!

Και ο μπούρδας της Σοφίας
100_0131.jpg

Μη μου λες μπούρδα το παιδί! :redface:
Θα πάω την Κυριακή να του πω να σας αφήσει να τον πιάσετε την Δευτέρα.:lol:

H παγίδα (με το τζάμι) είναι ήδη στο αυτοκινητό μου. Κωνσταντίνα θυμήσου να φέρεις και καμμιά γατοφόρο μαζί.

Ok:).
Θα περάσεις απ'την Βασιλική ε; Γιατί θέλω να κάνουμε γρήγορα σήμερα, θέλω να περάσω μετά απ'την Βασιλική να δω τον Ερρίκο και κατά τις 8 πρέπει να είμαι σπίτι;)

Περιμένουμε τα χθεσινά σας νέα!

Υ.Γ. Εγώ πλέον θα πάω σίγουρα στον Φλοισβο την Κυριακή, εφόσον βέβαια δεν ρίχνει κατακλυσμό, όποιος θέλει να έρθει ας μου στείλει με πμ το κινητό του για να κανονίσουμε καλύτερα σημειώνω οτι συνήθως απουσιάζω από το pc το ΣΚ.

Εχτές πιάσαμε ένα, μάλλον θηλυκό. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πιάσουμε άλλο, γιατί τα γατιά είχαν ήδη ταϊστεί:/:.

Αύριο θα πάω στον Φλοισβο για καφεδάκι κατά της 12 όποιος θέλει να έρθει καλοδεχούμενος :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back