Voula
Διάσημο μέλος
Μετά από πολύ πολύ καιρό απουσίας χθες είδαμε την πιτσίλω-μαμά
.Είναι μια χαρά και πρόκειται για ακόμα μια γατούλα που θα της άξιζε πάρα πολύ να ζει κάπου αλλού.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ! αλήθεια? ΧαίρομαιΚαλά και εγώ και η Κωνσταντίνα ξεχάσαμε να σας πούμε κάτι βασικό, που μας έκανε και χαρήκαμε πάρα πολύ χθες ;
Μετά από πολύ πολύ καιρό απουσίας χθες είδαμε την πιτσίλω-μαμά.
Είναι μια χαρά και πρόκειται για ακόμα μια γατούλα που θα της άξιζε πάρα πολύ να ζει κάπου αλλού.

και πολύ περισσότερο για σένα βούλα μου που ξέρω ότι την είχες μεγάλη έγνοια.!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
το φαξ ειναι ****
παρακαλω οποιος στελνει χρηματα να στελνει ενα φαξ με το ονοματεπωνυμο και καλο ειναι να γραψει επανω και το nickname απο το mycat. χωρις το φαξ δεν θα ξερουμε ποιος εβαλε χρηματα."

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

- μπράβο για το γατόνι που πιάσατε
Voula
Διάσημο μέλος

μπράβο για το γατόνι που πιάσατε![]()
Όσο γι'αυτό, τα νέα είναι ως εξής : ο μικρός είναι περίπου 6 μηνών, τιγράκος πανέμορφος, με την ιδιαιτερότητα ότι είχε μόνο ένα π@π@ρι
.Το οποίο το αφαιρέσαμε, ψαχτήκαμε με υπέρηχο, μπας και το άλλο ήταν κρυμμένο εσωτερικά, αλλά γιοκ.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
"Όποιος μπορει ας βάλει λεφτά στην τραπεζα στον λογαριασμος της τραπεζας πειραιως 5050-031087-037 με όνομα βασιλακοπουλου βασιλικη ή moonlight travel
το φαξ ειναι 210 9853557.
παρακαλω οποιος στελνει χρηματα να στελνει ενα φαξ με το ονοματεπωνυμο και καλο ειναι να γραψει επανω και το nickname απο το mycat. χωρις το φαξ δεν θα ξερουμε ποιος εβαλε χρηματα."![]()
Thanks!!!!!!!!

tzoutzou
Διάσημο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ο μπούρδας της Σοφίας
![]()
Μη μου λες μπούρδα το παιδί!
Θα πάω την Κυριακή να του πω να σας αφήσει να τον πιάσετε την Δευτέρα.

Voula
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
.Θα περάσεις απ'την Βασιλική ε; Γιατί θέλω να κάνουμε γρήγορα σήμερα, θέλω να περάσω μετά απ'την Βασιλική να δω τον Ερρίκο και κατά τις 8 πρέπει να είμαι σπίτι

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ.Γ. Εγώ πλέον θα πάω σίγουρα στον Φλοισβο την Κυριακή, εφόσον βέβαια δεν ρίχνει κατακλυσμό, όποιος θέλει να έρθει ας μου στείλει με πμ το κινητό του για να κανονίσουμε καλύτερα σημειώνω οτι συνήθως απουσιάζω από το pc το ΣΚ.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool