konstans
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Το μάτι πρέπει εννοείται να βγει, ο γάτος είναι άγριος και σπάω το κεφάλι μου να βρω μια λύση.
αν κάποιος έχει υπ'όψιν του χώρο προστατευμένο ας μου πει
.Στο Φλοίσβο είδαμε και 3 νέα μωρά, μιας ασπρόμαυρης που ήταν έγκυος και είχαμε καιρό να τη δούμε. Τα ματάκια τους ήταν λίγο τσιμπλιασμένα, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να τα πιάσουμε. Το μαύρο επίσης που έχει μείνει ήταν άφαντο
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

Το βασικο βεβαια ειναι οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση!
Και απ' οτι μου ειπαν και τα κοριτσια βρηκαν και αλλα 3 μικρα γατακια..

τα οποια απ οτι καταλαβα ειναι χωμενα στα βραχια.. το κακο ειναι οτι οσο μενουν εκει θα γινουν αγριμακια..

Βεβαια να ξαναπω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στα κοριτσια!!

Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιλάμε κουκλάκια φοβερα. Εμένα μου άρεσε ιδιαίτερα ο γκρίζος.οριστε
το ασπρο-γκρι δεν μπορουσα να το τραβηξω καλα γιατι εκλαιγε το ασπρομαυρο που ηταν μονο του και εφευγεεχετε καμια ιδεα απο ονοματα?
![]()
Επειδη δεν θυμάμαι εάν ειναι και τα δύο αγοράκια, θα προτείνω τον μαυρόασπρο "Τόμι" καθώς είναι γλυκουλι , και τον γκριζουλι "΄Ιγκβαρ" που οταν μεγαλώσει θα γίνει ασημένιος κούκλος αντρακλας.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχω μιλήσει και αφήσει τα στοιχεία μου στον ΣΠΑΖ και μου εχουν πει οτι οταν οργανωθούν θα με πάρουν τηλέφωνο να με ειδοποιησουν για την καινούργια τοποθεσία του παζαριού.
Οταν με ειδοποιήσουν θα σας ενημερώσω.

Hlianna
Διάσημο μέλος

το ασπρο-γκρι σημερα μου γουργουρισε
το αλλο ακομα μου κανει το δυσκολο κανει χου και ειναι μαγκωμενο οταν παω να το χαιδεψω αλλα που θα μου παει και αυτο
..κατα τα αλλα πηραμε το χαπακι για αποπαρασιτωση και εχουν διαρροια τα καημενα αλλα ειναι πολυ καθαρα
μακαρι να στρωσουν..αυριο θα βαλουμε και ενα feliway στην πριζα μπας και κανει δουλεια
Συνημμένα
konstans
Περιβόητο μέλος
Πείτε μου 2 ονόματα καλέ να ανοίξω αγγελία!
Hlianna
Διάσημο μέλος
και δεν ειναι γλυκο..μην σας ξεγελαει η φατσα του που ειναι ετσι

tzoutzou
Διάσημο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
2.Οντίν- Ίγκβαρ
3.Κάστωρ- Πολυδευκης
4.Ρέμος-Ρωμυλος
5.Γλαύκος-Βορέας
6.Νηρευς-Σίσυφος
7.Φοίβος-Απολλων

Hlianna
Διάσημο μέλος
απο την αλλη το ασπρομαυρο που θα ονομαστει Αρης παρακολουθει τον αδερφο του που τον χαιδευω αλλα αυτος δεν τολμαει να ερθει..τα χου του εχουν περιοριστει εως πολυ θα ελεγα..δεν μαζευει το κεφαλακι του πλεον οταν παω να τον χαιδεψω ομως δεν θελει να τον παιρνω αγκαλιες ουτε να τον φιλαω
βεβαια ακομα και τα 2 οταν ειμαι ορθια και περπαταω φοβουνται και απομακρυνονται..κανουν απιστευτα παιχνιδια και πλεον κοβουν γυρες σε ολο το σαλονι..παιδια το βυζαγμα που ριχνουν δεν υπαρχει
σημερα καθομουν στον καναπε και ο Φοιβος ειχε παει στην κοιλια του Αρη και τον βυζαινε και ο αρης βυζαινε την ουρα του φοιβου και φυσικα και τα 2 μαζι την κουβερτα τους..(η ακρη της ουρας του φοιβου ειναι ακομα βρεγμενη και εχει πολλη πλακα
)ελπιζω να στρωσει και ο αρης γιατι δεν με αφηνει να ζουλαω
(ελπιζω τα ονοματα να σας αρεσουν
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
θα ρθω συντομα για να σας δω ομαδικως!!!
με τις μπουρπουλιθρες παιξανε καθολου ή μπα??
α κ σημερα πηρα κ την αμμολεκανη κ την εχω εδω οποτε θα στην φερω κ αυτην
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας παρουσιάζω το πιο ζιζανόγατο του Φλοίσβου......την
ΞΑΝΘΙΠΠΗ
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool