Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Θυμηθείτε λίγο πως ήταν τα γατάκια όταν τα βρήκαμε, ΑΦΟΥ τους είχαμε καθαρίσει τα ματάκια
100_0802.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μεγάλη αντίθεση μεταξύ του πριν και του μετά:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχτές δεν πιάσαμε τίποτα, μιας και η παγίδα ήταν ήδη στη γιατρό. Βγαίνοντας από το σπίτι για να πάω στο Φλοίσβο, αντίκρυσα ένα γάτο με το ένα μάτι βγαλμένο και το άλλο σε χάλι μαύρο, έτοιμο να πεταχτεί έξω:(.
Το μάτι πρέπει εννοείται να βγει, ο γάτος είναι άγριος και σπάω το κεφάλι μου να βρω μια λύση.
αν κάποιος έχει υπ'όψιν του χώρο προστατευμένο ας μου πει:/:.
Στο Φλοίσβο είδαμε και 3 νέα μωρά, μιας ασπρόμαυρης που ήταν έγκυος και είχαμε καιρό να τη δούμε. Τα ματάκια τους ήταν λίγο τσιμπλιασμένα, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να τα πιάσουμε. Το μαύρο επίσης που έχει μείνει ήταν άφαντο:(.

Εχθες πηγα κ εγω με τα κοριτσια στο φλοισβο!!! Καθε φορα συνειδητοποιω το ποσο ομορφα γατια υπαρχουν εκει!!! και καποια απο αυτα πολυ καλα και ναζιαρικα!!:P:P:P Το βασικο βεβαια ειναι οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση!:)
Και απ' οτι μου ειπαν και τα κοριτσια βρηκαν και αλλα 3 μικρα γατακια..:/::/: τα οποια απ οτι καταλαβα ειναι χωμενα στα βραχια.. το κακο ειναι οτι οσο μενουν εκει θα γινουν αγριμακια..:/::/:

Βεβαια να ξαναπω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στα κοριτσια!!:clapup:

Ωχ...καλώς τα δεχτήκαμε.:(

αχ!!!!!τα μπεμπακια ειναι τελεια σιγουρα θα βρουν σπιτι αμεσως! λογω δουλειας αλλα και μετακομισης δεν προλαβαινω πολλα θα προσπαθησω ομως μηπως πεταχτω μια απο τις 2 μερες αυτη την βδομαδα και γω,θα φερω λιγη τροφη και θα βαλω και οσα μπορω στην τραπεζα..δυστυχως λογω μετακομισης οικονομικα τα εχω παιξει αλλα οτι μπορω θα κανω!!!!!!!ελπιζω να πανε και ολα καλα με τα υπολοιπα μωρακια δυστυχως ειναι η εποχη που γινεται χαμος ..προχθες βρηκα ενα μωρο κατω απο το σπιτι με κλειστα ματια και καποιος αχρηστος ειχε βαλει ενα μπολ γαλα..για να απαλύνει τις τυψεις του που το παρατησε..ευτυχως μεσω μιας γνωστης βρηκα μια πρωην αδεσποτη γατουλα που θυλαζε και ολα πηγαν καλα..κωσταντινα μου κουραγιο για τον γατουλη ελπιζω να βρεθει λυση συντομα!

οριστε:P

το ασπρο-γκρι δεν μπορουσα να το τραβηξω καλα γιατι εκλαιγε το ασπρομαυρο που ηταν μονο του και εφευγε:(εχετε καμια ιδεα απο ονοματα?:hmm:
Μιλάμε κουκλάκια φοβερα. Εμένα μου άρεσε ιδιαίτερα ο γκρίζος.
Επειδη δεν θυμάμαι εάν ειναι και τα δύο αγοράκια, θα προτείνω τον μαυρόασπρο "Τόμι" καθώς είναι γλυκουλι , και τον γκριζουλι "΄Ιγκβαρ" που οταν μεγαλώσει θα γίνει ασημένιος κούκλος αντρακλας.

Να πω κατι που ξέχασα να σας το πω τις προάλλες.:eek:
Εχω μιλήσει και αφήσει τα στοιχεία μου στον ΣΠΑΖ και μου εχουν πει οτι οταν οργανωθούν θα με πάρουν τηλέφωνο να με ειδοποιησουν για την καινούργια τοποθεσία του παζαριού.
Οταν με ειδοποιήσουν θα σας ενημερώσω.;)

κοριτσια προωθηστε:clapup:

το ασπρο-γκρι σημερα μου γουργουρισε:redface:το αλλο ακομα μου κανει το δυσκολο κανει χου και ειναι μαγκωμενο οταν παω να το χαιδεψω αλλα που θα μου παει και αυτο:whistle:..κατα τα αλλα πηραμε το χαπακι για αποπαρασιτωση και εχουν διαρροια τα καημενα αλλα ειναι πολυ καθαρα:redface:μακαρι να στρωσουν..αυριο θα βαλουμε και ενα feliway στην πριζα μπας και κανει δουλεια:hmm:

Συνημμένα

• DSC01819.jpg
    DSC01819.jpg
    475,7 KB · Εμφανίσεις: 52
  • DSC01822.jpg
    DSC01822.jpg
    526,4 KB · Εμφανίσεις: 36
  • DSC01825.jpg
    DSC01825.jpg
    500,6 KB · Εμφανίσεις: 45
Ψυχούλες μου!!!!Καλά το γκρι είναι έρωτας λέεεμε!
Πείτε μου 2 ονόματα καλέ να ανοίξω αγγελία!

το ιγκβαρ μαρεσει..το τομυ δεν μου αρεσει:redface:και δεν ειναι γλυκο..μην σας ξεγελαει η φατσα του που ειναι ετσι:P:P:P

Μηπως να βγαλουμε τον ασπρομαυρο ψυχακια Σιγκμουντ?:P:P

Αποφασίστε κυρίες μου και πείτε μου για να προωθήσω!

1. Άρης - Ερμής
2.Οντίν- Ίγκβαρ
3.Κάστωρ- Πολυδευκης
4.Ρέμος-Ρωμυλος
5.Γλαύκος-Βορέας
6.Νηρευς-Σίσυφος
7.Φοίβος-Απολλων
:):):)

λοιπον τα μωρα μας εχουν κανει αρκετες προοδους..και τα 2 ανεβαινουν στον καναπε ακομα και οταν καθομαι και εγω και το ασπρο-γκρι το οποιο θα το ονομασω Φοιβο ερχεται απο μονο του για χαδια:redface:απο την αλλη το ασπρομαυρο που θα ονομαστει Αρης παρακολουθει τον αδερφο του που τον χαιδευω αλλα αυτος δεν τολμαει να ερθει..τα χου του εχουν περιοριστει εως πολυ θα ελεγα..δεν μαζευει το κεφαλακι του πλεον οταν παω να τον χαιδεψω ομως δεν θελει να τον παιρνω αγκαλιες ουτε να τον φιλαω:(βεβαια ακομα και τα 2 οταν ειμαι ορθια και περπαταω φοβουνται και απομακρυνονται..κανουν απιστευτα παιχνιδια και πλεον κοβουν γυρες σε ολο το σαλονι..παιδια το βυζαγμα που ριχνουν δεν υπαρχει:worry::worry:σημερα καθομουν στον καναπε και ο Φοιβος ειχε παει στην κοιλια του Αρη και τον βυζαινε και ο αρης βυζαινε την ουρα του φοιβου και φυσικα και τα 2 μαζι την κουβερτα τους..(η ακρη της ουρας του φοιβου ειναι ακομα βρεγμενη και εχει πολλη πλακα:P)ελπιζω να στρωσει και ο αρης γιατι δεν με αφηνει να ζουλαω:mad:

(ελπιζω τα ονοματα να σας αρεσουν:redface:)

τα μωρα μας:clapup::clapup:

Συνημμένα

• DSC01828.jpg
    DSC01828.jpg
    540,5 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSC01832.jpg
    DSC01832.jpg
    502,6 KB · Εμφανίσεις: 37
  • DSC01834.jpg
    DSC01834.jpg
    673 KB · Εμφανίσεις: 41
  • DSC01836.jpg
    DSC01836.jpg
    580,3 KB · Εμφανίσεις: 35
Τα μωράκια μας βρίσκονται πλέον εδώ:D

αχχ χαιρομαι που το δωρακι μου επιασε τοπο!!!!:D θα ρθω συντομα για να σας δω ομαδικως!!!:clapup::clapup: με τις μπουρπουλιθρες παιξανε καθολου ή μπα??:P α κ σημερα πηρα κ την αμμολεκανη κ την εχω εδω οποτε θα στην φερω κ αυτην:)

Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να κάνω αυτό το αφιέρωμα στην Ξανθίππη!!

Σας παρουσιάζω το πιο ζιζανόγατο του Φλοίσβου......την
:clapup:ΞΑΝΘΙΠΠΗ:clapup:

100_4027.jpg

100_4029.jpg

100_4028.jpg

100_4030.jpg

100_4026.jpg

Ξανθίπη,είσαι μία ..ξανθειά καλλονή, καί άς σε αποκαλούν...ζιζανόγατο !!!!!Μήν ακούς κανέναν !

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back