moukelis
Επιφανές μέλος

Ελπιζω ολα να πανε καλα,στελνουμε θετικη ενεργεια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter
Δραστήριο μέλος

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
νομιζω ειναι μηκυτες αν και αυριο θα παμε στη γιατρο να μας πει σιγουρα.
το εβγαλα οσο καλυτερες φωτο μπορουσα γιατι δεν καθεται κιολας. Τι σας φαινεται; δυστυχως τους απομονωσα απο τα αλλα μην κολλησουν αν δεν εχουν ηδη κολλησει..

konstans
Περιβόητο μέλος
.Μύκητες όμως μου κάνει εντύπωση, δεν θα είχε εμφανίσει και κάποιο από τα αδερφάκια του;

Μακάρι να μην είναι τίποτα, να μας πεις αύριο.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Βεβαια αυτό που είναι μωράκι δεν ξέρω εάν γίνεται να του δώσεις χάπια.

chryssa
Διάσημο μέλος
Μπορεί κάποιο γατάκι να έχει πιο πεσμένο ανοσοποιητικό και να εμφανίσει κενά από μύκητες και τα πιο υγιή αδερφάκια να μην εμφανίσουν τίποτα. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα κολλήσουν όλα!

avtwvia
Διάσημο μέλος
Ο Μπιλυ ειχε απο την πρωτη μερα ενα μικρο κενο κατω απο το στοματακι του αλλα δεν φανταστηκα οτι ηταν κατι. Αλλα ο Τζιμυ επειδη ειναι πιο φοβισμενο και γενικα δεν ειναι και το πιο κοινωνικο γατι εξαπλωθηκαν γρηγορα λογω του στρες του. Ενω ο Μπιλυ εχει μονο αυτο το μικρο - ελαχιστο να το πω- σημειο. Ευτυχως να λεω δεν κολλησε κανενα απο τα μεγαλα γιατι μαλλον οπως μου ειπε η γιατρος εχουν ισχυρο ανοσοποιητικο και ειδικα ο Χαρης που ολη την ωρα τα εγλειφε.
Ισως μετραει οτι εκανε εμβολιο πριν 3 βδομαδες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Και τι θεραπεία σου έδωσε?Λοιπον πηγαμε στη γιατρο. Τα μικρα εχουν μηκυτες.Ο Μπιλυ ειχε απο την πρωτη μερα ενα μικρο κενο κατω απο το στοματακι του αλλα δεν φανταστηκα οτι ηταν κατι. Αλλα ο Τζιμυ επειδη ειναι πιο φοβισμενο και γενικα δεν ειναι και το πιο κοινωνικο γατι εξαπλωθηκαν γρηγορα λογω του στρες του. Ενω ο Μπιλυ εχει μονο αυτο το μικρο - ελαχιστο να το πω- σημειο. Ευτυχως να λεω δεν κολλησε κανενα απο τα μεγαλα γιατι μαλλον οπως μου ειπε η γιατρος εχουν ισχυρο ανοσοποιητικο και ειδικα ο Χαρης που ολη την ωρα τα εγλειφε.
Ισως μετραει οτι εκανε εμβολιο πριν 3 βδομαδες.
avtwvia
Διάσημο μέλος
ειναι μικρα για χαπακια
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ναι το ξέρω και εγώ το σκέφτηκα. Πάντως τα χαπάκια ειναι φοβερά!!! τους δίνεις μονο για 3 μέρες και μετά ξενιάζεις. Οχι οπως παλιά που πάλευες για 10 ημερο μη πω για μήνα και πάλι δεν περνούσε.dactarin κρεμουλαειναι μικρα για χαπακια
![]()
Ασε δε που "εχω φάει εγω κρέμα για μύκητεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς!!!!
!!!
!!" παντού βάζαμε εκτος από εκει που έπρεπε

Hlianna
Διάσημο μέλος
Ναι ναι το ξέρω και εγώ το σκέφτηκα. Πάντως τα χαπάκια ειναι φοβερά!!! τους δίνεις μονο για 3 μέρες και μετά ξενιάζεις. Οχι οπως παλιά που πάλευες για 10 ημερο μη πω για μήνα και πάλι δεν περνούσε.
Ασε δε που "εχω φάει εγω κρέμα για μύκητεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς!!!!!!!
!!"
παντού βάζαμε εκτος από εκει που έπρεπε![]()
εμεις Λεττα φαντασου παλευαμε και με 2 κρεμες και με χαπια και κρατησε 2.5 μηνες ο μυκητας
υπουλο πραγμα..αντωνια ευχομαι περαστικα και να περασει γρηγοραΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα που παλιά η γάτα μου ειχε αλεργία με εκζμα στο πηγούνι, και το ψάχναμε και δεν το βρίσκαμε,εμεις Λεττα φαντασου παλευαμε και με 2 κρεμες και με χαπια και κρατησε 2.5 μηνες ο μυκηταςυπουλο πραγμα..αντωνια ευχομαι περαστικα και να περασει γρηγορα
εχω φάει εγώ θεραπεία για 6-8 μήνεςςςςςςς!!! Το καημενο το ειχα πρηξει

. Εβλεπε την κρέμα και άρχιζε απο πριν να βγάζει σάλια. Αφου στο τέλος ειχα αρχίσει και το λυπόμουν , ποιο πολύ το τυρανούσα παρά του έκανα καλό. Πόσο να αντέξει και αυτό το καημένο αυτήν την απαίσια μυρουδιά και γεύση της κρέμας. 
Αστα , δεν θέλω να τα θυμάμαι καθόλου.

Voula
Διάσημο μέλος
Μόλις μου άφησε μνμ στο κινητό μου η κα Φανή. Βρήκαν χθες την Τζούλια σε άθλια κατάσταση, μου είπε ότι μάλλον είχε φάει δράκαινα. Έπαιρνε τηλ την γιατρό της και δεν μπορούσε να την βρει. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τώρα.
Θα μιλήσω με την Γιανναράκη αλλά Σοφία & Αλίνα σκεφτείτε κάτι για το απόγευμα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έχει συμβεί κάτι κακό στην Τζούλια

aporw
Διακεκριμένο μέλος
SOS - SOS - SOS !
Μόλις μου άφησε μνμ στο κινητό μου η κα Φανή. Βρήκαν χθες την Τζούλια σε άθλια κατάσταση, μου είπε ότι μάλλον είχε φάει δράκαινα. Έπαιρνε τηλ την γιατρό της και δεν μπορούσε να την βρει. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τώρα.
Θα μιλήσω με την Γιανναράκη αλλά Σοφία & Αλίνα σκεφτείτε κάτι για το απόγευμα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έχει συμβεί κάτι κακό στην Τζούλια![]()
τι ειναι η δρακαινα??

Αχ..μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο..

chryssa
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Μίλησα με την Γεωργία, αν όντως είναι έτσι, χρειάζεται άμεσα να της χορηγηθεί κορτιζόνη,
chryssa
Διάσημο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
.Ελπίζω η κυρία να ήταν απλώς υπερβολική και να είναι καλά η Τζούλια.
Έχει πάει άτομο να τη βρει και να τη μαζέψει, ευχηθείτε να πάνε όλα καλά

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool