Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Tι επαθε το μωρακι;:(
Ελπιζω ολα να πανε καλα,στελνουμε θετικη ενεργεια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να πάει καλά το μικρούλι, στέλνουμε τις ευχές μας και όλη μας τη θετική ενέργεια! Κουράγιο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολα θα πανε καλά για τον μικρούλη.Μπορεί να μην είναι Φλοισβόγατο αλλά εσείς έχετε επιστροφή απο την Εφορία Θετικής Ενέργειας και μπορείτε να την χρησμοποιήσετε σε αυτόν και εκατό άλλα γατάκια. Οπου να'ναι θα έρθει το εκκαθαριστικό, μην ανυσηχείς;)

Εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ,η πολλή σας η αγάπη καί φροντίδα , γιά όλα αυτά τα άτυχα γατούλια, να μπεί ασπίδα στά όποια προβλήματα έχει το γατάκι αυτό !!Ολα να πάνε καλά ,καί σύ Βούλα μου, έκανες ό,τι περνάει από το χέρι σου. Του έδωσες στοργή, ελπίδα ,καί όλοι οι υπόλοιποι τού δίνουμε ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ !!!!!!

ο μικρος Τζιμυ εχει καποια κενα στα ποδαρακια του:( νομιζω ειναι μηκυτες αν και αυριο θα παμε στη γιατρο να μας πει σιγουρα.:/:
το εβγαλα οσο καλυτερες φωτο μπορουσα γιατι δεν καθεται κιολας. Τι σας φαινεται; δυστυχως τους απομονωσα απο τα αλλα μην κολλησουν αν δεν εχουν ηδη κολλησει..:worry:
100_4260.jpg

100_4258.jpg

100_4254.jpg

Αντωνία μου δεν βλέπω καθόλου:redface:.
Μύκητες όμως μου κάνει εντύπωση, δεν θα είχε εμφανίσει και κάποιο από τα αδερφάκια του;:hmm:
Μακάρι να μην είναι τίποτα, να μας πεις αύριο.

εμένα οταν μου ειχαν παρουσιάσει μύκητες τα μεγάλα μου γατιά, ο γιατρος μου έδωσε κάτι χάπια που τους τα έδωσα και μιλάμε εξαφανίστηκαν αμέσως χωρις καθόλου κόπο. Τώρα πια τα θεραπεύουν από μέσα και οχι με τις κουραστικές κρέμες.
Βεβαια αυτό που είναι μωράκι δεν ξέρω εάν γίνεται να του δώσεις χάπια.:/:

Τα χάπια μπορεί να είναι επικίνδυνα για τα μωρά γατάκια, τοπική θεραπεία με κρεμούλες για αρχή. Αν είναι λίγα τα κενά είναι στην αρχή και θα το προλάβετε. Να μην ξεχνάτε να πλένετε και τα κρεβατάκια του, στρωσίδια κλπ με ζεστό νερό πού και πού (οι μύκητες πεθαίνουν στους 43 βαθμούς νομίζω).
Μπορεί κάποιο γατάκι να έχει πιο πεσμένο ανοσοποιητικό και να εμφανίσει κενά από μύκητες και τα πιο υγιή αδερφάκια να μην εμφανίσουν τίποτα. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα κολλήσουν όλα!:)

Λοιπον πηγαμε στη γιατρο. Τα μικρα εχουν μηκυτες.:( Ο Μπιλυ ειχε απο την πρωτη μερα ενα μικρο κενο κατω απο το στοματακι του αλλα δεν φανταστηκα οτι ηταν κατι. Αλλα ο Τζιμυ επειδη ειναι πιο φοβισμενο και γενικα δεν ειναι και το πιο κοινωνικο γατι εξαπλωθηκαν γρηγορα λογω του στρες του. Ενω ο Μπιλυ εχει μονο αυτο το μικρο - ελαχιστο να το πω- σημειο. Ευτυχως να λεω δεν κολλησε κανενα απο τα μεγαλα γιατι μαλλον οπως μου ειπε η γιατρος εχουν ισχυρο ανοσοποιητικο και ειδικα ο Χαρης που ολη την ωρα τα εγλειφε.:/: Ισως μετραει οτι εκανε εμβολιο πριν 3 βδομαδες.

Λοιπον πηγαμε στη γιατρο. Τα μικρα εχουν μηκυτες.:( Ο Μπιλυ ειχε απο την πρωτη μερα ενα μικρο κενο κατω απο το στοματακι του αλλα δεν φανταστηκα οτι ηταν κατι. Αλλα ο Τζιμυ επειδη ειναι πιο φοβισμενο και γενικα δεν ειναι και το πιο κοινωνικο γατι εξαπλωθηκαν γρηγορα λογω του στρες του. Ενω ο Μπιλυ εχει μονο αυτο το μικρο - ελαχιστο να το πω- σημειο. Ευτυχως να λεω δεν κολλησε κανενα απο τα μεγαλα γιατι μαλλον οπως μου ειπε η γιατρος εχουν ισχυρο ανοσοποιητικο και ειδικα ο Χαρης που ολη την ωρα τα εγλειφε.:/: Ισως μετραει οτι εκανε εμβολιο πριν 3 βδομαδες.
Και τι θεραπεία σου έδωσε?

dactarin κρεμουλα:) ειναι μικρα για χαπακια;)

dactarin κρεμουλα:) ειναι μικρα για χαπακια;)
Ναι ναι το ξέρω και εγώ το σκέφτηκα. Πάντως τα χαπάκια ειναι φοβερά!!! τους δίνεις μονο για 3 μέρες και μετά ξενιάζεις. Οχι οπως παλιά που πάλευες για 10 ημερο μη πω για μήνα και πάλι δεν περνούσε.
Ασε δε που "εχω φάει εγω κρέμα για μύκητεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς!!!!:P!!!:P!!"
παντού βάζαμε εκτος από εκει που έπρεπε:(:(:P:P

Ναι ναι το ξέρω και εγώ το σκέφτηκα. Πάντως τα χαπάκια ειναι φοβερά!!! τους δίνεις μονο για 3 μέρες και μετά ξενιάζεις. Οχι οπως παλιά που πάλευες για 10 ημερο μη πω για μήνα και πάλι δεν περνούσε.
Ασε δε που "εχω φάει εγω κρέμα για μύκητεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςς!!!!:P!!!:P!!"
παντού βάζαμε εκτος από εκει που έπρεπε:(:(:P:P

εμεις Λεττα φαντασου παλευαμε και με 2 κρεμες και με χαπια και κρατησε 2.5 μηνες ο μυκητας:(υπουλο πραγμα..αντωνια ευχομαι περαστικα και να περασει γρηγορα

εμεις Λεττα φαντασου παλευαμε και με 2 κρεμες και με χαπια και κρατησε 2.5 μηνες ο μυκητας:(υπουλο πραγμα..αντωνια ευχομαι περαστικα και να περασει γρηγορα
Εμενα που παλιά η γάτα μου ειχε αλεργία με εκζμα στο πηγούνι, και το ψάχναμε και δεν το βρίσκαμε,
εχω φάει εγώ θεραπεία για 6-8 μήνεςςςςςςς!!! Το καημενο το ειχα πρηξει:(:(. Εβλεπε την κρέμα και άρχιζε απο πριν να βγάζει σάλια. Αφου στο τέλος ειχα αρχίσει και το λυπόμουν , ποιο πολύ το τυρανούσα παρά του έκανα καλό. Πόσο να αντέξει και αυτό το καημένο αυτήν την απαίσια μυρουδιά και γεύση της κρέμας. :mpliaks:
Αστα , δεν θέλω να τα θυμάμαι καθόλου.:(

SOS - SOS - SOS !

Μόλις μου άφησε μνμ στο κινητό μου η κα Φανή. Βρήκαν χθες την Τζούλια σε άθλια κατάσταση, μου είπε ότι μάλλον είχε φάει δράκαινα. Έπαιρνε τηλ την γιατρό της και δεν μπορούσε να την βρει. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τώρα.
Θα μιλήσω με την Γιανναράκη αλλά Σοφία & Αλίνα σκεφτείτε κάτι για το απόγευμα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έχει συμβεί κάτι κακό στην Τζούλια:(

SOS - SOS - SOS !

Μόλις μου άφησε μνμ στο κινητό μου η κα Φανή. Βρήκαν χθες την Τζούλια σε άθλια κατάσταση, μου είπε ότι μάλλον είχε φάει δράκαινα. Έπαιρνε τηλ την γιατρό της και δεν μπορούσε να την βρει. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τώρα.
Θα μιλήσω με την Γιανναράκη αλλά Σοφία & Αλίνα σκεφτείτε κάτι για το απόγευμα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έχει συμβεί κάτι κακό στην Τζούλια:(

τι ειναι η δρακαινα??:worry::worry::worry:
Αχ..μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο..:(:(:(:(

Το ψάρι δράκαινα? Αυτό είναι όλο αγκάθια και αν το ακουμπήσεις γίνεσαι τούμπανο. Αλλά πού στην ευχή το έπιασε? Τι να πω, μακάρι να μην είναι πολύ σοβαρά η καημενούλα η Τζούλια.

Ναι για ψάρι κατάλαβα κι εγώ Χρύσσα.
Μίλησα με την Γεωργία, αν όντως είναι έτσι, χρειάζεται άμεσα να της χορηγηθεί κορτιζόνη,

Δεν τους φτάνουν οι καιρικές συνθήκες, ο κόσμος, τα βράχια, να τα τσιμπάνε και τα ψάρια τα καημένα τα Φλοισβόγατα πάει πολύ!:mad:

Είναι που κάποιοι τα βλέπουν και νομίζουν ότι περνάνε μια χαρά σε ένα ειδυλλιακό τοπίο χωρίς κανένα κίνδυνο:mad:.
Ελπίζω η κυρία να ήταν απλώς υπερβολική και να είναι καλά η Τζούλια.
Έχει πάει άτομο να τη βρει και να τη μαζέψει, ευχηθείτε να πάνε όλα καλά:/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back