παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Που είχα ρωτήσει για τα δρομολόγια, 3 νομίζω μου είχαν πεί για όλη την ημέρα. Άκρη δεν βγάζεις όντως με αυτούς, το μόνο που ξέρουν είναι να φωνάζουν σε κανένα πολίτη που μπορεί να έχει κάνει λάθος σε κάτι ή να διπλοκόβουν θέσεις κατά λάθος... Η απορία μου είναι για την περίπτωση που κάποιος έχει αλλεργία ή απλά λόγω του ότι δεν έχουμε προοδεύσει σε αυτό το τομέα, γιατί αν κάποιος είναι αλλεργικός στο ο,τιδήποτε, είναι και ανάλογα προετοιμασμένος ανά πάσα στιγμή. Η διαίσθησή μου είναι πως σε 5 χρόνια θα έχει αλλάξει αυτή η νοοτροπία και κατά συνέπεια θα καταλάβουμε πως το 2014 δεν μας έφταιγαν οι "αλλεργίες"...ρώτησα την πρόεδρο της φιλοζωικής κ με πληροφόρησε πως όντως το 30% των δρομολογίων είναι υποχρεωμένο να παίρνει ζώα και αυτά τα δρομολόγια να είναι αναρτημένα.άρα δυστυχώς υπάρχει μία αλήθεια σαυτό που βίωσε η φίλη και συμπλήρωσε η παπουλίνα.αλλά το 30% δεν είναι λογικά μόνο ένα δρομολόγιο.άντε να βρεις άκρη τώρα..ΚΤΕΛ...μια ζωή ταλαιπωρία...
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οι αλλεργιες ειναι μπαρουφες.Απλα...εβαλαν ενα δρομολογιο επειδη τους υποχρεωσε ο νομος.
ΟΚ...αλλος εχει αλλεργια στα πευκα,να κοψουμε ολα τα πευκα δηλαδη απο τους δρομους;
Ποτε θα γινουμε πολιτισμενοι δεν ξερω.
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τσαρλη
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σας!
Χρειάζεται μερικές φορές το χρόνο να ταξιδεύω με την μικρή μου 5χρονών περίπου, καθότι φοιτήτρια από το εξωτερικό στην Ελλάδα 3 φορές πάνε έλα το χρόνο. Στα ταξίδια με μισό ή 1/4 από το χάπι (κι αυτό περισσότερο για ασφάλεια) είμαστε μια χαρά, καθώς έχει συνηθίσει πλέον τα ταξίδια 2 χρόνια τώρα. Έχω αντιμετωπίσει όμως ένα πρόβλημα και το επόμενο ταξίδι με προβληματίζει.
Όταν ταξιδεύουμε μετά την ώρα που έχει πάει την πρωινή τουαλέτα και νηστική δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, στο τελευταίο ταξίδι μας που έπρεπε να φύγουμε νωρίτερα (όπως θα ήθελα να κάνω και στο επόμενο) και δεν είχε προλάβει να κάνει τα κακάκια της

... μου τα έκανε (αν και ώρες πριν νηστική) στο κλουβί της. τότε είχα την πολυτέλεια καθ' ότι ήμουν με αυτοκίνητο να τα καθαρίσω και να συνεχίσουμε. Τώρα θέλω να ταξιδέψω πάλι νωρίς (βολεύει καλύτερα το δρομολόγιο) με τρομάζει το γεγονός μην τα κάνει πάλι, και δεν θα είμαι με αυτοκίνητο αλλά σε λεωφορείο...όπως καταλαβαίνεται δεν θα μπορώ να τους πω σταματήστε λίγο να τα κάνει η γάτα.... Αφήστε που εδώ είναι και περίεργοι και είναι ικανοί να μην την βάλουν κάτω (δεν έχουν την νομοθεσία για τα Μέσα Μεταφοράς)....Τι μπορώ να κάνω ώστε και να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε με αυτό το δρομολόγιο και να μην κινδυνεύουμε να μας κατεβάσουν;;;;;
Να σας δώσω και τα ωράρια;;;; εγώ θέλω να ταξιδέψω στις 6 το πρωί και αυτή πάει συνήθως στη τουαλέτα μετα τις 10...
τι κανω θεεεε μου τώρα;;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η πιο απλη λυση ειναι να την ταισεις τετοια τροφη ωστε τα κακακια της να μη μυριζουν ή να τα κανει αργοτερα (κατα προτιμηση ταισε την με αυτη την τροφη τουλαχιστον 2-3 24ωρα πριν για να μη παθει διαρροια). Με το ωμο κρεας ειναι συνηθως αοσμα και κανουν τα κακακια τους πιο αραια. Με το μαγειρευτο κρεας ειναι επισης περισσοτερο αοσμα σε σχεση με τις αλλες τροφες. Οσο πιο αφομοιωσιμη ειναι η τροφη, τοσο πιο λιγο θα μυριζουν και τοσο πιο στεγνα θα ειναι (=δεν θα γινει χαλια αν τα κατσει). Οπως επισης η ποσοτητα τους θα ειναι μειωμενη τουλαχιστον στο μισο.
Μια αλλη λυση ειναι να εχεις μαζι σου υγρα μαντηλακια για γατες και οταν κανει την αναγκη της και σου μυρισει να βγαλεις μαντηλακια (συνηθως ειναι αρωματικα) και με αυτα να πιασεις τα κακακια απο την τσαντα και να τα βαλεις σε μια μικρη πλαστικη σακουλα. Δε νομιζω να σε παρεξηγησει κανεις, το αντιθετο μαλιστα θα χαρουν και αυτοι να απαλλαγουν απο τις οσμες.
Το μεγαλυτερο αγχος σε εμενα θα ηταν το κατουρημα. Εχει κατουρηθει 2 φορες και την 2η ειχαμε 2 ωρες για την προσγειωση και μυριζε αλλα κανεις δεν μου ειπε τιποτα. Βεβαια σκεπασα ολη την τσαντα με κουβερτα, εκτος απο ενα σημειο για να παιρνει καθαρο αερα. Την 1η φορα ηταν κολαση, ειχε μετακινηθει η πανα και κατουρησε εκει που δεν υπηρχε πανα και εγινε μουσκεμμα η τσαντα, μουσκεμα και εγω που την ειχα στα ποδια μου και βρωμουσε ολο το αυτοκινητο (ειχε και ζεστη και δεν μπορουσαμε να ανοιξουμε παραθυρα).
ΥΓ: σε καμια μα καμια περιπτωση μη δεχτεις να μπει η γατα στον χωρο των αποσκευων.
ΥΓ2: το πιο πιθανο ειναι να κρατηθει και να μη κανει καθολου κακακια. Ετσι συνεβει μια φορα με το γατι μου που κρατηθηκε 30 κατι ωρες και τα εκανε οταν πλεον ειχαμε τακτοποιηθει στο ξενοδοχειο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσαρλη
Νεοφερμένο μέλος
Σε ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά!!
Ποια τροφή θα πρότεινες, πέρα από το κρέας;;; Επίσης το ωμό κρέας δεν είναι λίγο επίφοβο;;;;
Όντως και το κατούρημα είναι επίφοβο αλλά ποτέ δεν μου έχει κατουρήσει...
Αχ με τρομάζει λίγο...
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Οσο πιο πολυ κρεας περιεχει μια τροφη, τοσο πιο λιγο θα μυριζουν τα κακακια της. Κοιτα και τις ινες γιατι συνηθως αυτες μεγαλωνουν τον ογκο των περιττωματων τους και τα κανουν να μυριζουν. Αρα επιλεγεις τροφη υψηλη σε κρεας και χαμηλη σε ινες. Το ωμο δεν ειναι επιφοβο, αλλα αν φοβασαι δωσε βρασμενο, ημι-βρασμενο ή ψητο. Παλι λιγοτερο θα μυριζουν σε σχεση με τις αλλες τροφες.
Η πανα επιβαλλεται στο ταξιδι. Την τελευταια φορα εστρωσα 2, εκ των οποιων η μια ηταν τυλιγμενη στο μαξιλαρακι και απο κατω κολλημενη με ταινια για να μη φυγει απο την θεση της και κατω απο το μαξιλαρακι ειχα στρωσει αλλη μια. Ευτυχως τοτε οι πανες τα απορροφησαν ολα δεν ειχαμε τα χαλια της προηγουμενης φορας.
Θα ειναι μεγαλο το ταξιδι σου; Αν ειναι κατω απο 20 ωρες δεν θα ανησυχουσα ιδιαιτερα.
Τσαρλη
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σου!
Σε ευχαριστώ θα το κοιτάξω.... θα πρότεινες κονσέρβα; Συνήθως της δίνω κροκέτες και βρασμένο κοτοπουλάκι.
Καλό κόλπο με την πάνα που την κόλλησες, θα το κάνω έτσι αυτή τη φορά αν και γενικά δεν την πειράζει, όπως την βάζω έτσι την βγάζω!!!
το πολύ 9 1/5 ώρες να κάνουμε με 2 στάσεις στα σίγουρα...
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Μικρο ειναι το ταξιδι, ανετα θα κρατηθει και αδικα αγχωνεσαι! Δωσε της βραστο κοτοπουλακι και μην ανησυχεις. Κονσερβα μη δινεις γιατι πολλες περιεχουν σε μεγαλη ποσοτητα ινες και τα κακακια της θα ειναι πολλα και θα μυριζουν. Εκτος αν δωσεις κονσερβες τυπου applaws που ουσιαστικα ειναι βραστο κοτοπουλο χωρις αλλα προσθετα.
Τσαρλη
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και σιγουρα ξηρα τριφη να της δωσεις,οχι υγρη,οχι κονσερβα δηλαδη διοτι πανε πιο ευκολα στην τουαλετα με την υγρη και μυριζουν και πολυ περισσοτερο.Για τα κατουρα μην αγχωνεσαι,ακριβως για αυτο θα βαλεις πανα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool