Απάντηση: Γάτα και ταξίδι
Η πιο απλη λυση ειναι να την ταισεις τετοια τροφη ωστε τα κακακια της να μη μυριζουν ή να τα κανει αργοτερα (κατα προτιμηση ταισε την με αυτη την τροφη τουλαχιστον 2-3 24ωρα πριν για να μη παθει διαρροια). Με το ωμο κρεας ειναι συνηθως αοσμα και κανουν τα κακακια τους πιο αραια. Με το μαγειρευτο κρεας ειναι επισης περισσοτερο αοσμα σε σχεση με τις αλλες τροφες. Οσο πιο αφομοιωσιμη ειναι η τροφη, τοσο πιο λιγο θα μυριζουν και τοσο πιο στεγνα θα ειναι (=δεν θα γινει χαλια αν τα κατσει). Οπως επισης η ποσοτητα τους θα ειναι μειωμενη τουλαχιστον στο μισο.
Μια αλλη λυση ειναι να εχεις μαζι σου υγρα μαντηλακια για γατες και οταν κανει την αναγκη της και σου μυρισει να βγαλεις μαντηλακια (συνηθως ειναι αρωματικα) και με αυτα να πιασεις τα κακακια απο την τσαντα και να τα βαλεις σε μια μικρη πλαστικη σακουλα. Δε νομιζω να σε παρεξηγησει κανεις, το αντιθετο μαλιστα θα χαρουν και αυτοι να απαλλαγουν απο τις οσμες.
Το μεγαλυτερο αγχος σε εμενα θα ηταν το κατουρημα. Εχει κατουρηθει 2 φορες και την 2η ειχαμε 2 ωρες για την προσγειωση και μυριζε αλλα κανεις δεν μου ειπε τιποτα. Βεβαια σκεπασα ολη την τσαντα με κουβερτα, εκτος απο ενα σημειο για να παιρνει καθαρο αερα. Την 1η φορα ηταν κολαση, ειχε μετακινηθει η πανα και κατουρησε εκει που δεν υπηρχε πανα και εγινε μουσκεμμα η τσαντα, μουσκεμα και εγω που την ειχα στα ποδια μου και βρωμουσε ολο το αυτοκινητο (ειχε και ζεστη και δεν μπορουσαμε να ανοιξουμε παραθυρα).
ΥΓ: σε καμια μα καμια περιπτωση μη δεχτεις να μπει η γατα στον χωρο των αποσκευων.
ΥΓ2: το πιο πιθανο ειναι να κρατηθει και να μη κανει καθολου κακακια. Ετσι συνεβει μια φορα με το γατι μου που κρατηθηκε 30 κατι ωρες και τα εκανε οταν πλεον ειχαμε τακτοποιηθει στο ξενοδοχειο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.