Γεια σας κ απο μένα...Εγω έχω τη Σοφία..Ταξιδεύω συχνά με το κτελ για Λευκάδα..
Κατα καιρούς πάντα μου έχουν πει διάφορα αλλα φυσικά δεν μασάω..Τύπου να πληρώσω μισό εισητήριο ή και ολόληρο..Φυσικά δεν πλήρωσα δεκάρα..Αλλά όπως είπαν κ πιο πάνω εξαρτάται πάντα από τον οδηγό.
Πέρυσι λοιπον,παω να μπω στο λεωφορείο κ έρχεται το βουβάλι κ μου λεει που το πας αυτο θα μπει κάτω..Του λέω κάτω δεν την βάζω κ θα μπω μέσα στο λεωφορείο.10 χρονια ταξιδευω μαζι της.Μαζι μου νοιωθει ασφαλης..Μου λέει κ αμα νιαουρίσεΙ?Κ του λεω κ αν νιαουρίσει τι?Είναι μέσα στο κλουβάκι της κ αμα ειναι διπλα μου δεν φωναζει..Μου λεει μα μου..του λεω κοιταχτε εγω στις αποσκευες δεν την βαζω τελειωσε.Κ μπηκα μεσα..Στον γυρισμό μου έτυχε παλι ο ιδιος,κ τον ειδα που εκανε νοηματα σε αλλους να ερθουν να μου κανουν παρατηρηση.Φυσικα δεν υπρχε καμμια περιπτωση ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΓΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ.Του λεω θα πεθανει εκει μεσα καταλαβαινετε?Μου λεει σωπα καλε.Τι ειναι το ζωο?Αντικειμενο???ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
Αυτο που διαβαζω απο το κτελ δεν μου δηγμιουργει την εντυπωση οτι η γατες πανε στις βαλιτσες αλλα οτι με το σωστο κλουβι πανε διπλα στον συνοδο τους.Αυριο θα τηλεφωνησω στο υπουργειο μεταφορικων να ζητησω τον πληρη κανονισμο κ να παω ισως να παρω καποια βεβαιωση να το εχω μαζι μου να τους το τριψω στη μουρη.Ειμαστε τοσο πρωτογονοι ρε γμτ???Θα βαλω το ζωακι στις αποσκευες?ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΘΗΤΕ.ΠΟΤΕ.Αν δεν θελει να το βαλει μεσα μαζι σας να μην μπαινετε ουτε εσεις.Εγω κ η γατα μου εχουμε τα ιδια δικαιωματα κ αν δεν τα σεβεται να μου δωσει τα λεφτα μου πισω.τελεια κ παυλα.