Melini
Διάσημο μέλος
δεν υπαρχει τετοιο δρομολογιο με τραινο.
και με το κτελ τις περισσοτερες φορες απ οτι μαθαινω εχουν προβλημα. άλλο το κουνεκαλι που δεν φωναζει. με το γατακι ομως ολοι θα εχουν προβλημα. δεν μπορω να παιζω με τις πιθανοτητες. ειναι οντως αδιεξοδο. σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας ολους!
1ον Υπάρχει η δυνατότητα να ταξιδέψεις Πάτρα - Κέρκυρα και αντίστροφα με πλοίο, βραδυνό δρομολόγιο (όταν ήμουν φοιτήτρια είχε κάθε βράδυ και τέτοια εποχή τα πλοία ήταν τελείως άδεια, οπότε μπορείς να κλείσεις και κουκέτα σε καμπίνα κι αν πέσεις σε καλό ρεσεψιονίστ θα σου δώσει και καμπίνα μόνη σου)
2ον Πάτρα - Αθήνα με τραίνο (καρβουνιάρης μεν, αλλά το γατάκι θα είναι αναγκαστικά μαζί σου, δε θα έχουν πού να το βάλουν)
3ον Αθήνα - Λάρισα με τραίνο και μετά με δικό σας μέσο στο Βόλο (κάποιος φίλός ίσως)
Είναι λίγο ταλαιπωρία, ξέρω, αλλά το γατί δε θα χρειαστεί να μπεί σε χώρο αποσκευών. Και επειδή η κόρη σου είναι φοιτήτρια θα πληρώσει όλα τα εισητήρια μισά λόγω πάσου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
αλλωστε υπαρχει νομος που επιτρεπει στα ζωα να ταξιδευουν με κτελ μεσα στο κουτι τους
νομιζω οτι θα πανε ολα καλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xeimwnia
Νεοφερμένο μέλος
βεβαια εσυ ειχες μια ωρα διαδρομη, ενω εγω αναρωτιεμαι για δεκα ωρες..τελος παντων. το λυσαμε αλλιως το ζητημα. η κορη μου πληρωσε κτηνιατρο και θα το φυλαξει μεχρι να γυρισει. ακριβα, αλλα αναγκαστικα αφου λυση αλλη δεν ρισκαραμε. σας ευχαριστω ολους
καλά χριστούγεννα!!
alexandra25
Νεοφερμένο μέλος
Κατα καιρούς πάντα μου έχουν πει διάφορα αλλα φυσικά δεν μασάω..Τύπου να πληρώσω μισό εισητήριο ή και ολόληρο..Φυσικά δεν πλήρωσα δεκάρα..Αλλά όπως είπαν κ πιο πάνω εξαρτάται πάντα από τον οδηγό.
Πέρυσι λοιπον,παω να μπω στο λεωφορείο κ έρχεται το βουβάλι κ μου λεει που το πας αυτο θα μπει κάτω..Του λέω κάτω δεν την βάζω κ θα μπω μέσα στο λεωφορείο.10 χρονια ταξιδευω μαζι της.Μαζι μου νοιωθει ασφαλης..Μου λέει κ αμα νιαουρίσεΙ?Κ του λεω κ αν νιαουρίσει τι?Είναι μέσα στο κλουβάκι της κ αμα ειναι διπλα μου δεν φωναζει..Μου λεει μα μου..του λεω κοιταχτε εγω στις αποσκευες δεν την βαζω τελειωσε.Κ μπηκα μεσα..Στον γυρισμό μου έτυχε παλι ο ιδιος,κ τον ειδα που εκανε νοηματα σε αλλους να ερθουν να μου κανουν παρατηρηση.Φυσικα δεν υπρχε καμμια περιπτωση ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΓΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ.Του λεω θα πεθανει εκει μεσα καταλαβαινετε?Μου λεει σωπα καλε.Τι ειναι το ζωο?Αντικειμενο???ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
Αυτο που διαβαζω απο το κτελ δεν μου δηγμιουργει την εντυπωση οτι η γατες πανε στις βαλιτσες αλλα οτι με το σωστο κλουβι πανε διπλα στον συνοδο τους.Αυριο θα τηλεφωνησω στο υπουργειο μεταφορικων να ζητησω τον πληρη κανονισμο κ να παω ισως να παρω καποια βεβαιωση να το εχω μαζι μου να τους το τριψω στη μουρη.Ειμαστε τοσο πρωτογονοι ρε γμτ???Θα βαλω το ζωακι στις αποσκευες?ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΘΗΤΕ.ΠΟΤΕ.Αν δεν θελει να το βαλει μεσα μαζι σας να μην μπαινετε ουτε εσεις.Εγω κ η γατα μου εχουμε τα ιδια δικαιωματα κ αν δεν τα σεβεται να μου δωσει τα λεφτα μου πισω.τελεια κ παυλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Γεια σας κ απο μένα...Εγω έχω τη Σοφία..Ταξιδεύω συχνά με το κτελ για Λευκάδα..
Κατα καιρούς πάντα μου έχουν πει διάφορα αλλα φυσικά δεν μασάω..Τύπου να πληρώσω μισό εισητήριο ή και ολόληρο..Φυσικά δεν πλήρωσα δεκάρα..Αλλά όπως είπαν κ πιο πάνω εξαρτάται πάντα από τον οδηγό.
Πέρυσι λοιπον,παω να μπω στο λεωφορείο κ έρχεται το βουβάλι κ μου λεει που το πας αυτο θα μπει κάτω..Του λέω κάτω δεν την βάζω κ θα μπω μέσα στο λεωφορείο.10 χρονια ταξιδευω μαζι της.Μαζι μου νοιωθει ασφαλης..Μου λέει κ αμα νιαουρίσεΙ?Κ του λεω κ αν νιαουρίσει τι?Είναι μέσα στο κλουβάκι της κ αμα ειναι διπλα μου δεν φωναζει..Μου λεει μα μου..του λεω κοιταχτε εγω στις αποσκευες δεν την βαζω τελειωσε.Κ μπηκα μεσα..Στον γυρισμό μου έτυχε παλι ο ιδιος,κ τον ειδα που εκανε νοηματα σε αλλους να ερθουν να μου κανουν παρατηρηση.Φυσικα δεν υπρχε καμμια περιπτωση ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΓΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ.Του λεω θα πεθανει εκει μεσα καταλαβαινετε?Μου λεει σωπα καλε.Τι ειναι το ζωο?Αντικειμενο???ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
Αυτο που διαβαζω απο το κτελ δεν μου δηγμιουργει την εντυπωση οτι η γατες πανε στις βαλιτσες αλλα οτι με το σωστο κλουβι πανε διπλα στον συνοδο τους.Αυριο θα τηλεφωνησω στο υπουργειο μεταφορικων να ζητησω τον πληρη κανονισμο κ να παω ισως να παρω καποια βεβαιωση να το εχω μαζι μου να τους το τριψω στη μουρη.Ειμαστε τοσο πρωτογονοι ρε γμτ???Θα βαλω το ζωακι στις αποσκευες?ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΘΗΤΕ.ΠΟΤΕ.Αν δεν θελει να το βαλει μεσα μαζι σας να μην μπαινετε ουτε εσεις.Εγω κ η γατα μου εχουμε τα ιδια δικαιωματα κ αν δεν τα σεβεται να μου δωσει τα λεφτα μου πισω.τελεια κ παυλα.![]()
Σωστήηηηη!!!!!

Αν βρεις τον κανονισμό κάνε το κόπο να μας ενημερώσεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexandra25
Νεοφερμένο μέλος
Μου ειπαν λοιπον οτι ο κανονισμος ειναι αυτος που εχουμε ολοι δει στο διαδικτυο.Κ οτι επιτρεπεται κανονικα η μεταφορα τους απλα επειδη μερικοι φωναζουν η παραπονιουνται τα βαζουν απο κατω.Οχι ομως οτι αυτος ειναι ο νομος.Απλα επειδη παραπονιουνται οι αλλοι.Λοιπον..η τυπισσα ηταν λιγο ηλιθια να το πω?Της λεω κοιταχτε να δειτε..Εγω ταξιδευω 10 χρονια με τη γατα μου,κ ειναι κ λιγο μεγαλη..Δεν την βαζω εκει κατω με τιποτα.Μου λεει ποτε θα φυγετε?Θα πατε στο κτελ στον υπευθυνο,ειναι συγγενης μου,κ θα του πειτε οτι μιλησα με την ταδε στο υπουργειο κ μου ειπε να μου επιτρεψετε να βαλω τη γατα μεσα.Κ δεν θα σας πουν τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ???Επισης εγω καθε φορα που θα πηγαινω ταξιδι θα την παιρνω τηλ?μηπως να γινουμε κ φιλες?Δεν ειμαστε καλα!! χααχχαΧΧααχαχχαΧΑΧΑ...Μου φτιαξε το κεφι..
Εν πασει περιπτωσει..Δεν θα βαζετε τις γατες σας κατω.Ο νομος ειναι αυτος που ειδατε κ πουθενα δεν γραφει να πηγαινουν τα ζωα στις αποσκευες.Γραφει οτι με ειδικα μεσα μπορουν να μεταφερθουν.Αν ηταν θα εγραφε κ που.Απο τη στιγμη που δεν διευκρινιζει σημαινει οτι το παιρνετε μαζι σας.ΤΕΛΕΙΑ Κ ΠΑΥΛΑ.Κ ξαναλεω..ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΔΕΧΘΗΤΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ.Αν παθει κατι το γατακι σας δεν θα το φερει τπτ πισω.Ποτε μην το αφησετε να ταξιδεψει στο σκοταδι,αναμεσα στις αποσκευες κ το θορυβο της μηχανης ολομοναχο..
chryssa
Διάσημο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Και δεν χρειάζεται να βάζουμε τα "μεγάλα μέσα". Έτσι λέει ο κανονισμός σας, κύριοι, κι αν δεν θέλετε να τον εφαρμόσετε, δώστε το ονοματάκι σας να σας κάνω καταγγελία.
alexandra25
Νεοφερμένο μέλος
Εκει θα το βρειτε.Θα το εκτυπωσετε κ θα το τριβετε στα μουτρα του καθε ηλιθιου.Ο νομος οριζει,οχι οι επιβατες που ενοχλουνται.Τελεια κ παυλα.Ειναι ελλεεινοι.Ειναι ιδιωτες, κ επειδη απλα δεν θελουν τη γατα μεσα λενε οτι βγηκε νομος.Ειναι αγραμματοι κ αναισθητοι.
Θα εχετε μαζι σας τον νομο κ θα τους το δειχνετε..Κ αν δεν παιρνουν απο λογια ονοματακι κ καταγγελια.Τελειωσε.Οσο τους το επιτρεπουμε κ δεν μιλαμε δεν κανουμε τπτ.Κ ξαναλεω.ΠΟΤΕ ΜΗ ΔΕΧΘΗΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ.
Υακίνθη
Νεοφερμένο μέλος
https://www.ktel.org/legallaws_details.asp?law_id=20
Εκει θα το βρειτε.Θα το εκτυπωσετε κ θα το τριβετε στα μουτρα του καθε ηλιθιου.Ο νομος οριζει,οχι οι επιβατες που ενοχλουνται.Τελεια κ παυλα.Ειναι ελλεεινοι.Ειναι ιδιωτες, κ επειδη απλα δεν θελουν τη γατα μεσα λενε οτι βγηκε νομος.Ειναι αγραμματοι κ αναισθητοι.
Θα εχετε μαζι σας τον νομο κ θα τους το δειχνετε..Κ αν δεν παιρνουν απο λογια ονοματακι κ καταγγελια.Τελειωσε.Οσο τους το επιτρεπουμε κ δεν μιλαμε δεν κανουμε τπτ.Κ ξαναλεω.ΠΟΤΕ ΜΗ ΔΕΧΘΗΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ.
ξερετε μηπως αν ο νομος συμπεριλαμβανει και τα μικρα σκυλακια που ταξιδευουν μεσα σε ειδικο κουτι μεταφορας ???
kounelaki
Περιβόητο μέλος
) Αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα!Ποτε ομως δεν εχω δεχτει να βαλω το κουτσουνι μου στις αποσκευες!Αν ειναι δυνατον!Οι αποσκευες ειναι για τις αποσκευες!Το ζωακι δεν ειναι αντικειμενο!!!Καταρχην πως ειναι δυνατον να σκεφτονται να μπει το ζωακι εκει?Χωρις οξυγονο,με τοσο θορυβο απο τη μηχανη του αυτοκινητου,στα σκοτεινα,μαζι με βαλιτσες στριμωγμενο και με τοσο τρανταγμα?Ελεος!Ποιος μου εγκυαται οτι το γατακι μου δεν θα πεθανει εκει?Εχει που εχει το στρες του ταξιδιου.Και αν ειναι κανενα γατακι με ασθμα η προβλημα στην καρδια δεν θα αντεξει στιγμη!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
mitcd
Νεοφερμένο μέλος
Ο γατούλης μου για παράδειγμα όταν μετακινούμαστε με ΙΧ κλαίει στην άρχη που τον βάζουμε στη γατοφόρο και μέχρι να ξεκινήσει το αυτοκίνητο, αλλά στη συνέχεια με το κουνήμα του αυτοκινήτου κλείνει τα ματάκια και κοιμάται.. Κάθε γατούλα έχει τον δικό της μοναδικό χαρακτήρα αλλά όλες τους μπορούν να γίνουν ανεκτικές στα ταξίδια και κατ'επέκταση και στις μετακινήσεις με ΚΤΕΛ. Εμείς οι γατογονείς θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να επιμένουμε για να ταξιδεύουν τα μικρά μας με αξιοπρέπεια όπως τους αξίζει..
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οπως και να'χει υπαρχει νομος που μας καλυπτει και οταν ειναι περι νομου εχουμε ολο το δικιο με το μερος μας!Είμαι φοιτήτρια από Άρτα και αναγκαστικά μετακινούμαι με ΚΤΕΛ προς Σπάρτη, παρόλες τις προσπάθειες μου ποτέ δεν μου επέτρεψαν να πάρω τον γατούλη μου μαζί μου και πάντα τον βάζουν σε ενα σίγουρο σημείο (ώστε να μην μετακινείται το κλουβί με το κόυνημα) στο χώρο των αποσκευών. Παρόλο το απάνθρωπο της διαδικασίας πλέον πιστεύω ότι είναι θέμα συνήθειας για τα ζωάκια ώστε τα ταξίδια με ΚΤΕΛ ή με άλλο μέσο μεταφοράς να γίνεται όσο το δυνατόν πιο "ανώδυνο"..
Ο γατούλης μου για παράδειγμα όταν μετακινούμαστε με ΙΧ κλαίει στην άρχη που τον βάζουμε στη γατοφόρο και μέχρι να ξεκινήσει το αυτοκίνητο, αλλά στη συνέχεια με το κουνήμα του αυτοκινήτου κλείνει τα ματάκια και κοιμάται.. Κάθε γατούλα έχει τον δικό της μοναδικό χαρακτήρα αλλά όλες τους μπορούν να γίνουν ανεκτικές στα ταξίδια και κατ'επέκταση και στις μετακινήσεις με ΚΤΕΛ. Εμείς οι γατογονείς θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να επιμένουμε για να ταξιδεύουν τα μικρά μας με αξιοπρέπεια όπως τους αξίζει..
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
aidonaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας! Είμαι ένα νέο μέλος εδώ και νέα γατομαμά!!!! Το γατάκι μου είναι 3-4 μηνών και είναι αρσενικό. Το βρήκα αδέσποτο όταν ηταν περιπου 1 με 1 μιση μηνών. Ηταν καρμικη η συνάντησή μας και το υιοθέτησα. Το ονόμασα Zador. Προφέρεται σαν το γαλλικό σε λατρεύω... Στην αρχη νόμιζα πως ήταν θυληκό και το είπα Zadora οποτε οταν το πηγα στο γιατρο και εμαθα πως ειναι αγορακι εκοψα το "α" μιας και αρχισε να ανταποκρίνεται!!!!!!
Ταξιδεύω συχνά με ΚΤΕΛ γιατί κατάγομαι από Ηγουμενίτσα αλλά διαμενω στη Θεσσαλονίκη. Έψαχνα το Internet για πληροφορίες επι του θέματος και ετσι σας βρήκα.
Τη παρασκευή 8 Ιανουαρίου είχα εναν απίστευτο τσακωμό με έναν οδηγό! δε σας τα γράψω εδώ! θα σας παραθέσω σε λίγες ημέρες το άρθρο που έγραψα με όλα τα λινκ όπου κι αν το δημοσιεύσουν γιατί έστειλα αρκετά δελτία τυπου! Προς το παρον το έχω αναρτήσει στο blog μου!
https://art-magazino.blogspot.com/2010/01/blog-post.html
Οταν διαβάσετε το αρθρο θα σας σηκωθεί η τριχα αν δείτε την συμπεριφορά του (ύβρεις, φωνές, ειρωνία....!!!!!)και πως εξελίχθηκε το γεγονός.

Την εκδίκησή μου τη πήρα όταν φτάσαμε Θεσσαλονίκη. Που τον φώναξα με το μικρό του όνομα, γιατι με 2 τηλ ειχα μαθει το ονοματεπωνυμό του και ειχα κανονισει να δημοσιευθει αρθρο σε εφημερίδα της Θεσπρωτίας.
Οταν φτάσαμε λοιπον τον φώναξα και του είπα "Κ. τάδε, αυτό που δεν ξέρατε, εκτός από τους Νόμους, είναι ότι είμαι δημοσιογράφος. Οπότε πάρτε τη ταδε εφημερίδα τη Τετάρτη που έρχεται. Το άρθρο που θα γράψω θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον"
Εκείνος έμεινε με γουρλωμένα τα ματια "Μας απειλείτε;" φώναξε. "Σας ενημερώνω" του απαντησα και εφυγα. Καθώς εφευγα ακουγα βρισιές.... Δε περίμενα και τιποτε αλλο... Αλλα το ευχαριστήθηκα!
Και ακόμα περισσότερο οταν ξερω οτι τη Τετάρτη θα το διαβαζει στην Εφημερίδα!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
aidonaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ παντως θα κάνω και καταγγελία στο ΚΕΠΚΑ. Κέντρο Προστασία Καταναλωτών γιατί πελάτες είμαστε για τα ΚΤΕΛ και θα σας ενημερώσω.
Εγώ προτείνω αυτό που έκανα εγώ. Να το έχετε εκτυπωμένο στα χέρια σας
https://inteltransport.e-transport.gov.gr/documents/Nom2963-2001%20ktel%20A.E..pdf
αρθρο 15 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Να τους το δείχνετε.
Να ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ! Ο νόμος είναι με το μέρος μας και αυτοι δεν καταλαβαίνουν διαφορετικά. Αυτό που θέλουν είναι να περάσει το δικό τους. Και αμα σας δουν και κάποιον λίγο ευγενικό ή δειλό του συμπεριφέρονται ακόμα πιο άσχημο. Και είναι ευχαριστημένοι αν στο τελος βάλουμε και τα κλαματα.
Να το εκτυπώσεις και να το εχεις στα χερια σου! και απο την εφημεριδα της Κυβερνήσεως και απο την ιστοσελιδα του ΚΤΕΛ.
https://www.ktel.org/legallaws_details.asp?law_id=20
ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool