Γάτες και διαμέρισμα

μαλλον θα βαλουμε σαμαρακι!!! θα το ψαξω!!!
Αν της πάρεις σαμαράκι, διάβασε εδώ πώς να την κάνεις να το συνηθίσει. Είναι πολύ χρήσιμες συμβουλές, εμένα με έσωσαν όταν η Αρήθα είχε ψιλο-φρικάρει στην αρχή...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aretha, την βγάζεις και έξω, όπως λεέι στο σαιτ του αίλουρου ή μόνο για το μπαλκόνι;

Εγώ έβγαζα τον προηγούμενο γάτο μου στο παλιο σπίτι που είχε κάτω μεγάλη πιλοτή με κήπο
Αλλά με το Ραούλ που δοκίμασα φοβόταν πολύ τους ανθρώπους που μπορεί να περνούσαν και μετά μετακόμισα και δεν έχει νόημα να τον βγάζω βόλτα στο τσιμέντο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aretha, την βγάζεις και έξω, όπως λεέι στο σαιτ του αίλουρου ή μόνο για το μπαλκόνι;
Όχι, μόνο για το μπαλκόνι της το φοράω.

Πάντως έχω ακούσει οτι κάποιοι τις βγάζουν στο δρόμο οπως τα σκυλιά... Περίργο μου φαίνεται αλλά τι να πει κανεις...

εχω διαβασει τις συμβουλες του αιλουρου για το σαμαρακι και θα της ακολουθησω αν το παρω. ειδα καποια σαμαρακια. οι τιμες ειναι απο 6-12 ευρω. με προβληματισε μονο αν χωραει το ψιψι μου. ειναι αρκετα αδυνατη νομιζω. ειναι καλα τα κιλα της αλλα ειναι αδυνατη και δεν ξερω αν θα δενει το σαμαρακι καλα! υπαρχει περιπτωση ???????

Οι γάτες αγαπουν το σπίτι τη ζεστασια και τις ανεσεις του αλλά πάνω απ ολα εμας. Τυχερά οποια έχουν στεγη, αγάπη και προστασια :):):):):) απο τους απειρους κινδύνους εξω. Ας μην βγαινουν λοιπον κι ας ζήσουν την ζωη τους και ολοκληρη και κοντα μας :inlove:

δυστυχώς νομίζω οτι περιγράφεις πιο πολύ τα σκυλάκια με αυτό. Οι περισσότερες γάτες ειναι πολύ περιέργες και εξερευνητικές και αν ειχαν την επιλογή δεν θα επέλεγαν να ειναι συνέχεια μέσα.
Αλλά στην πολη απλά δεν γίνεται διαφορετικά, δεν νομίζω οτι διαφωνεί κανένας με αυτό.

ιδού η απόδειξη ότι ο Φρουνάκης απέχει από το γατίσιο ένστικτο!!!
Μπαλκόνι χωρίς προστασία, όταν βγαίνει κάθεται πίσω πίσω ή από μέσα όπως στη φώτο!!!Και είμαστε στον 3ο όροφο!
Δεν του αρέσει καθόλου!

Συνημμένα

• P8100043.JPG
    P8100043.JPG
    360,5 KB · Εμφανίσεις: 138
χιχι α καλα εμενα θα ειχε παει οποσδηποτε τσαρκα στα διπλανα μπαλκονια.Οπως αλωστε καναμε και χθες που ο κωστας δεν εκλησε το δωματιο την ανηξε και φυσικα ηταν ανοιχτη η μπαλκονοπορτα και πηγαμε βολτα διπλα και μετα τον ειδα εγω οταν ηταν ετοιμο να πιδησει στο μπαλκονι μας και το τσακωσα και την εβαλα μεσα τη γυριστρουλα μου!

ιδού η απόδειξη ότι ο Φρουνάκης απέχει από το γατίσιο ένστικτο!!!
Μπαλκόνι χωρίς προστασία, όταν βγαίνει κάθεται πίσω πίσω ή από μέσα όπως στη φώτο!!!Και είμαστε στον 3ο όροφο!
Δεν του αρέσει καθόλου!
Βρε Μιμίκα, τι λυπημένο βλέμμα έχει ο Φρου σε αυτή τη φωτό....:(

Βρε Μιμίκα, τι λυπημένο βλέμμα έχει ο Φρου σε αυτή τη φωτό....:(

Τώρα που το είπες το πρόσεξα...ποιός ξέρει τι να σκεφτόταν εκείνη την ώρα...:hmm:
Πάντως είναι πολύ εκφραστικά τα μάτια του και η μουσουδίτσα του γενικά..Τον καταλαβαίνω αμέσως όταν τσαντίζεται ή ζηλεύει ή έχει κέφια..:inlove:

Τώρα που το είπες το πρόσεξα...ποιός ξέρει τι να σκεφτόταν εκείνη την ώρα...:hmm:
Πάντως είναι πολύ εκφραστικά τα μάτια του και η μουσουδίτσα του γενικά..Τον καταλαβαίνω αμέσως όταν τσαντίζεται ή ζηλεύει ή έχει κέφια..:inlove:

Είναι πολύ γλυκούλης ο Φρουνάκης!!!!!!

:inlove::inlove::inlove::inlove:

Πραγματικα, σε εκεινη την φωτο εχει ενα υφος Να ζει κανεις η να μη ζει! Ιδου η απορια! Αχου μωρε, τι γλυκουλη!!

Είναι πολύ γλυκούλης ο Φρουνάκης!!!!!!

:inlove::inlove::inlove::inlove:

Ευχαριστούμε:redface::redface:

Είναι και πολύ καλό γατάκι σε χαρακτήρα...Τον αγαπώ πολύ!:inlove::inlove::inlove:

Πραγματικα εκφραστικος!!! :inlove::inlove:

mimikaki , νομίζω ότι ο ντομένικο μόλις μεγαλώσει θα είναι ίδιος με τον δικό σου!
attachment.php

Ναι μοιάζει πολύ!! Τι γλυκό γατάκι:inlove::inlove::inlove::inlove:

Ναι μοιάζει πολύ!! Τι γλυκό γατάκι:inlove::inlove::inlove::inlove:

δεν έχουμε βέβαια της ματάρες του δικού σου , αλλά ελπίζουμε να έχουμε την κορμοστασιά του:rolleyes:

δεν έχουμε βέβαια της ματάρες του δικού σου , αλλά ελπίζουμε να έχουμε την κορμοστασιά του:rolleyes:

:redface::redface: Έιμαστε λιγάκι παχουλοί αλλά εντάξη:P:P

Γατιά και Διαμέρισμα

Παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα, πιο πολύ ηθικής φύσεως.
Εδώ και 2,5 σχεδόν χρόνια που έχω υιοθετήσει τον λευτέρη και την κούκη τα πράγματα βαίναν καλώς. Ώσπου να μπει η άνοιξη και να ευωδιάσουν τα λουλούδια.!

Το θέμα είναι πως νιώθω φοβερές τύψεις που έχω "κλειδώσει" ουσιαστικά 2 ζωντανά σε ένα διαμέρισμα 50τμ στο περιστέρι, με αφορμή βεβαίως την μεγάλη μου αγάπη για εκείνα και θέλοντας να τα σώσω από τους δρόμους, από την άλλη όμως τέτοια εποχή είναι πολύ ανήσυχα, βαριούνται, τρώνε και παχαίνουν, δεν έχουν την σβελτάδα τους και ό,τι το να κρατάς 2 γατιά σε ένα διαμέρισμα συνεπάγεται.

Έχω ψάξει άπειρες φορές να βρω σπίτι έστω με κήπο ή κάποιου τύπου αυλή, η οποία να έχει κάποιες προδιαγραφές για να μην τρέμω ότι θα φύγουν στον δρόμο ή οτιδήποτε αλλά τζίφος. Στην αθήνα ζούμε..

Και στο μεταξύ τυραννιέμαι γιατί το βλέπω πως κι εκείνα όσο καλά κι αν δείχνουν τις περισσότερες ώρες της μέρας, υπάρχουν εκείνες οι φορές που θα θέλανε να τρέξουν, να κυνηγήσουν και ό,τι υπαγορεύει η φύση τους και αντ'αυτού νιαουρίζουν με παράπονο σαν να λένε, τώρα καλό μας έκανες?

Ξέρω πως πολλοί από σας θα πείτε ότι δεν γίνεται αλλιώς για τους γνωστούς λόγους, αλλά και πάλι νιώθω να πελαγώνω και στεναχωριέμαι τόσο που καμιά φορά σκέφτομαι, σκέφτομαι όμως μόνο, να βρω κάποιο κτήμα που μαζεύουν ζώα να τα δώσω να είναι κοντά στην φύση αν μη τι άλλο. Αλλά και πάλι δεν πρόκειται να το κάνω..

Εσείς γενικώς που βρίσκεστε σε αυτήν την κατάσταση πώς την παλεύετε?

Σημειωτέον ότι το σπίτι έχει 2 μικρά μπαλκόνια και βγαίνουν κυριως στο πίσω αλλά τι να σου κάνει και το μπαλκονάκι όταν δεν πας να μυρίσεις το λουλουδάκι ή όταν δεν ξύσεις τα νυχάκια σου σε ένα δεντράκι?? (σαν γάτα μιλάω τώρα)!

Ελπίζω να μην σας κούρασα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back