aretha
Περιβόητο μέλος
Αν της πάρεις σαμαράκι, διάβασε εδώ πώς να την κάνεις να το συνηθίσει. Είναι πολύ χρήσιμες συμβουλές, εμένα με έσωσαν όταν η Αρήθα είχε ψιλο-φρικάρει στην αρχή...μαλλον θα βαλουμε σαμαρακι!!! θα το ψαξω!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Εγώ έβγαζα τον προηγούμενο γάτο μου στο παλιο σπίτι που είχε κάτω μεγάλη πιλοτή με κήπο
Αλλά με το Ραούλ που δοκίμασα φοβόταν πολύ τους ανθρώπους που μπορεί να περνούσαν και μετά μετακόμισα και δεν έχει νόημα να τον βγάζω βόλτα στο τσιμέντο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Όχι, μόνο για το μπαλκόνι της το φοράω.Aretha, την βγάζεις και έξω, όπως λεέι στο σαιτ του αίλουρου ή μόνο για το μπαλκόνι;
drusilia
Διάσημο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

απο τους απειρους κινδύνους εξω. Ας μην βγαινουν λοιπον κι ας ζήσουν την ζωη τους και ολοκληρη και κοντα μας 
drusilia
Διάσημο μέλος
Αλλά στην πολη απλά δεν γίνεται διαφορετικά, δεν νομίζω οτι διαφωνεί κανένας με αυτό.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μπαλκόνι χωρίς προστασία, όταν βγαίνει κάθεται πίσω πίσω ή από μέσα όπως στη φώτο!!!Και είμαστε στον 3ο όροφο!
Δεν του αρέσει καθόλου!
Συνημμένα
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε Μιμίκα, τι λυπημένο βλέμμα έχει ο Φρου σε αυτή τη φωτό....ιδού η απόδειξη ότι ο Φρουνάκης απέχει από το γατίσιο ένστικτο!!!
Μπαλκόνι χωρίς προστασία, όταν βγαίνει κάθεται πίσω πίσω ή από μέσα όπως στη φώτο!!!Και είμαστε στον 3ο όροφο!
Δεν του αρέσει καθόλου!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Βρε Μιμίκα, τι λυπημένο βλέμμα έχει ο Φρου σε αυτή τη φωτό....![]()
Τώρα που το είπες το πρόσεξα...ποιός ξέρει τι να σκεφτόταν εκείνη την ώρα...

Πάντως είναι πολύ εκφραστικά τα μάτια του και η μουσουδίτσα του γενικά..Τον καταλαβαίνω αμέσως όταν τσαντίζεται ή ζηλεύει ή έχει κέφια..

marfot75
Δραστήριο μέλος
Τώρα που το είπες το πρόσεξα...ποιός ξέρει τι να σκεφτόταν εκείνη την ώρα...
Πάντως είναι πολύ εκφραστικά τα μάτια του και η μουσουδίτσα του γενικά..Τον καταλαβαίνω αμέσως όταν τσαντίζεται ή ζηλεύει ή έχει κέφια..![]()
Είναι πολύ γλυκούλης ο Φρουνάκης!!!!!!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Είναι πολύ γλυκούλης ο Φρουνάκης!!!!!!
![]()
Ευχαριστούμε

Είναι και πολύ καλό γατάκι σε χαρακτήρα...Τον αγαπώ πολύ!

χριστινα
Διάσημο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι μοιάζει πολύ!! Τι γλυκό γατάκι![]()
δεν έχουμε βέβαια της ματάρες του δικού σου , αλλά ελπίζουμε να έχουμε την κορμοστασιά του

mimikaki
Διάσημο μέλος
δεν έχουμε βέβαια της ματάρες του δικού σου , αλλά ελπίζουμε να έχουμε την κορμοστασιά του![]()

Έιμαστε λιγάκι παχουλοί αλλά εντάξη

kaitikati
Νεοφερμένο μέλος
Παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα, πιο πολύ ηθικής φύσεως.
Εδώ και 2,5 σχεδόν χρόνια που έχω υιοθετήσει τον λευτέρη και την κούκη τα πράγματα βαίναν καλώς. Ώσπου να μπει η άνοιξη και να ευωδιάσουν τα λουλούδια.!
Το θέμα είναι πως νιώθω φοβερές τύψεις που έχω "κλειδώσει" ουσιαστικά 2 ζωντανά σε ένα διαμέρισμα 50τμ στο περιστέρι, με αφορμή βεβαίως την μεγάλη μου αγάπη για εκείνα και θέλοντας να τα σώσω από τους δρόμους, από την άλλη όμως τέτοια εποχή είναι πολύ ανήσυχα, βαριούνται, τρώνε και παχαίνουν, δεν έχουν την σβελτάδα τους και ό,τι το να κρατάς 2 γατιά σε ένα διαμέρισμα συνεπάγεται.
Έχω ψάξει άπειρες φορές να βρω σπίτι έστω με κήπο ή κάποιου τύπου αυλή, η οποία να έχει κάποιες προδιαγραφές για να μην τρέμω ότι θα φύγουν στον δρόμο ή οτιδήποτε αλλά τζίφος. Στην αθήνα ζούμε..
Και στο μεταξύ τυραννιέμαι γιατί το βλέπω πως κι εκείνα όσο καλά κι αν δείχνουν τις περισσότερες ώρες της μέρας, υπάρχουν εκείνες οι φορές που θα θέλανε να τρέξουν, να κυνηγήσουν και ό,τι υπαγορεύει η φύση τους και αντ'αυτού νιαουρίζουν με παράπονο σαν να λένε, τώρα καλό μας έκανες?
Ξέρω πως πολλοί από σας θα πείτε ότι δεν γίνεται αλλιώς για τους γνωστούς λόγους, αλλά και πάλι νιώθω να πελαγώνω και στεναχωριέμαι τόσο που καμιά φορά σκέφτομαι, σκέφτομαι όμως μόνο, να βρω κάποιο κτήμα που μαζεύουν ζώα να τα δώσω να είναι κοντά στην φύση αν μη τι άλλο. Αλλά και πάλι δεν πρόκειται να το κάνω..
Εσείς γενικώς που βρίσκεστε σε αυτήν την κατάσταση πώς την παλεύετε?
Σημειωτέον ότι το σπίτι έχει 2 μικρά μπαλκόνια και βγαίνουν κυριως στο πίσω αλλά τι να σου κάνει και το μπαλκονάκι όταν δεν πας να μυρίσεις το λουλουδάκι ή όταν δεν ξύσεις τα νυχάκια σου σε ένα δεντράκι?? (σαν γάτα μιλάω τώρα)!
Ελπίζω να μην σας κούρασα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool