Subject to change
e-steki.gr Founder
Ένα απο αυτά είναι και η τάση των ταξιτζήδων για αισχροκέρδεια. Χρεώνουν 3 (!!!) ευρώ παραπάνω επειδή έχω την γατούλα μου μαζί. Είτε μπει στο αμάξι, είτε μαζί μου μέσα στο αμάξι ένα και το αυτό: Η χρέωση ίδια.
Και ερωτώ, τι φθορά προκαλεί ένα γατάκι μέσα σε κλουβί στο ταξί τους για να δικαιολογείται η έξτρα χρέωση; Θα με χρέωναν το ίδιο αν ήταν μια οποιαδήποτε αποσκευή ίσου μεγέθους και βάρους; Όχι βέβαια. Τότε για ποιό λόγο η έξτρα χρέωση περικαλώ;;; Έναν που ρώτησα μου είπε "Α δεν ξέρω, η εταιρεία που δουλεύω τα κανονίζει αυτά". Ειλικρινά καμία απο αυτές τις μέρες θα πάρω την ίδια την εταιρεία τηλέφωνο να ρωτήσω. Όχι τίποτε άλλο αλλά να μου λυθεί και η απορία.
Να ήταν χωρίς κλουβί να το καταλάβω. Ή με οποιονδήποτε τρόπο να προκαλούσε κάποιού είδους, έστω παραμικρή φθορά στο αμάξι. Τώρα όμως?? Με ποιά δικαιολογία;;
Ειδικά όταν έχει ο/η οδηγός και αλλεργία και το βάλει στο πορτ-μπαγκάζ. Αμ δηλαδή ταλαιπωρείται το ζώο με τις αποσκευές, αμ να πληρώσω και 3 ευρώ παραπάνω γι'αυτό. ΕΛΕΟΣ. Μέχρι που θα φτάσει η λύσσα τους για λεφτά;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unicorn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ίσως μπορέσω να βρω ένα τηλέφωνο να σου δώσω να μάθεις περισσότερα για αυτό..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Unicorn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Φοβάμαι οτι θα χρεώνει ακόμα περισσότερο αυτό, αλλά σίγουρα θα μάθω πληροφορίες. Αμα είναι καλό θα γράφω και κανα άρθρο γι'αυτό![]()
Χαχα, ναι, αυτό θα σου έλεγα. Νομίζω πάντως μπορώ να βρω κάποιες λίγες πληροφορίες από την μητέρα του φίλου μου, γιατί έχουν τη Ρωξάννη, ένα υπέροχο κόλλει, το οποίο δύσκολα μπαίνει σε κλουβάκι (40 κιλά σκύλος είναι!
) και θυμάμαι είχε αναφέρει κάτι για αυτό το ταξί. Θα ρωτήσω αν το χρησιμοποίησαν και θα σου πω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατά τη γνώμη μου οι εταιρίες ραδιοταξί χρεώνουν όσο χρεώνουν επειδή γνωρίζουν ό,τι κι εμείς: ότι στην Μπανανία (συγγνώμη, Ελλάδα ήθελα να πω) τα ταξί αρνούνται να πάρουν πελάτες με ζώα λες και είναι λεπροί.
Το πόσα ευρώ έχουμε δώσει σε ραδιοταξί για τη μεταφορά σε κτηνιάτρους δεν μπορείτε να το διανοηθείτε. Κι αυτό που λένε, ότι το κανονίζει η εταιρία, μη το πιστεύετε. Στην πραγματικότητα, οι οδηγοί έχουν κανονίσει να γίνεται αυτή η χρέωση για τη μεταφορά ζώων. Πώς αλλιώς εξηγείται ότι μια από τις φορές που πηγαίναμε στον κτηνίατρο ο οδηγός αρνήθηκε να πάρει τα 3 ευρώ επειδή ήταν φιλόζωος και ιδιοκτήτης μιας γάτας;
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από Bhaal:Δεν ξέρω τι σχέση έχει ο τίτλος περί κακομεταχείρισης γατών με τη χρέωση των 3 ευρώ. Αυτό μάλλον προς κακομεταχείριση των πελατών μου κάνει.
Λίγη επιείκεια βρε Bhaal, χτες άνοιξε το site

Θα αλλάξω την περιγραφή ώστε να περιλαμβάνει και τέτοια

Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος

οποτε ουσιαστικα ειναι απολυτα λογικο να χρεωνουν την γατουλα με το κλουβι της.
Εαν την εχεις στο πορτ μπαγκαζ ομως.
εαν την κρατας (στο κλουβι της παντα) και στα ποδια σου δεν σε χρεωνουν.
Τωρα για την Ελλαδα,τι να σας πω...
Το μονο σιγουρο ειναι οτι πολλοι ταριφες με το που σε βλεπουν με το ζωακι σου (και δεν ειπα να φερεις καμια αρκουδα!!!) αμεσως σε κοιτανε με μισο ματι, ή αρχιζουν την μουρμουρα,κρεμανε μουτρα κτλ κτλ.
Ωπα ρε φιλε να πουμε!
Δεν φτανει που το εχετε κανει....αντε μην πω το επαγγελμα, θα μου το παιξεις και "καπως" επειδη εχω μαζι μου ενα ζωακι που και φυλαγμενο ειναι και δεν ενοχλει.
Αλλα ειπαμε..."Ελλαδα....:Η χωρα του οτι να 'ναι!"
Bill_Slayer10751
Νεοφερμένο μέλος
dimangelid
Νεοφερμένο μέλος
FH16
Νεοφερμένο μέλος
Ξέρω πως υπάρχει κατάλογος για τις υπηρεσίες που παρέχουν στα ταξί και έχω αρκετούς φίλους ταρίφες, κάποτε είχα διαβάσει τον τιμοκατάλογο και δεν θυμάμαι να έγραφε χρέωση για μεταφορά κατοικίδιων, σίγουρα χρεώνουν για βαλίτσες (αν και πολλές φορές δεν το κάνουν) και ιδίως την φορτοεκφόρτωση, θα ρωτήσω και θα σας πω.
Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
dimangelid
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό το ξέρω. Τα χρεώνουν όμως μόνο αν πεις στην τηλεφωνήτρια οτι θα μεταφέρεις και ζώο. Αν δεν το πεις, εξαρτάται αποκλειστικά απο τον οδηγό του ταξί. Εγώ μια απο τις φορές που πήγα με ραδιοταξί στον σταθμό του ΚΤΕΛ στον Κηφισό και είχα τη γάτα δεν είπα στην τηλεφωνήτρια οτι θα έχω μαζί μου γάτα. Έτσι, ήρθε το ταξί, φόρτωσα κανονικά τα πράγματα και την γάτα και όταν φτάσαμε πλήρωσα μόνο τη διαδρομή και την κλήση ραδιοταξί.Αρχική Δημοσίευση από Bhaal:Όλες οι εταιρίες ραδιοταξί στην Αθήνα χρεώνουν 3 ευρώ για τη μεταφορά κατοικιδίου. Όλες! Πώς λέμε δημιουργία trust; Έτσι.
Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα, αναφορικά με το τι θα πεις και τι δε θα πεις, εγώ προτιμώ να το λεω εξαρχής για ν' αποφεύγω τις αναποδιές. Ειδικά όταν πηγαίνω τον Βαλτάσαρ στην κτηνίατρο δεν έχω περιθώρια για καθυστερήσεις διότι ο γάτος αγχώνεται και μετά οι αιματολογικές μας τον βγάζουν... διαβητικό.
Unicorn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Bhaal:Σε παρακαλώ μη γράφεις Greeklish. Μου παίρνει ώρα να τα διαβάσω.
Το ανέφερε ότι δεν γράφει από δικό του υπολογιστή για αυτό και γράφει αναγκαστικά greeklish.
Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Καλά, κανείς δεν έχει ρίξει έστω μια ματιά στους όρους χρήσης;

dimangelid
Νεοφερμένο μέλος
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool