Την τελευταία φορά που ταξίδεψα είχα και τον Vector μου μαζί. Τελικά πολλά έχουν αλλάξει απο τότε που ήμουν μικρή και ταξιδεύαμε με τη Ζανούλα μου.
Ένα απο αυτά είναι και η τάση των ταξιτζήδων για αισχροκέρδεια. Χρεώνουν 3 (!!!) ευρώ παραπάνω επειδή έχω την γατούλα μου μαζί. Είτε μπει στο αμάξι, είτε μαζί μου μέσα στο αμάξι ένα και το αυτό: Η χρέωση ίδια.
Και ερωτώ, τι φθορά προκαλεί ένα γατάκι μέσα σε κλουβί στο ταξί τους για να δικαιολογείται η έξτρα χρέωση; Θα με χρέωναν το ίδιο αν ήταν μια οποιαδήποτε αποσκευή ίσου μεγέθους και βάρους; Όχι βέβαια. Τότε για ποιό λόγο η έξτρα χρέωση περικαλώ;;; Έναν που ρώτησα μου είπε "Α δεν ξέρω, η εταιρεία που δουλεύω τα κανονίζει αυτά". Ειλικρινά καμία απο αυτές τις μέρες θα πάρω την ίδια την εταιρεία τηλέφωνο να ρωτήσω. Όχι τίποτε άλλο αλλά να μου λυθεί και η απορία.
Να ήταν χωρίς κλουβί να το καταλάβω. Ή με οποιονδήποτε τρόπο να προκαλούσε κάποιού είδους, έστω παραμικρή φθορά στο αμάξι. Τώρα όμως?? Με ποιά δικαιολογία;;
Ειδικά όταν έχει ο/η οδηγός και αλλεργία και το βάλει στο πορτ-μπαγκάζ. Αμ δηλαδή ταλαιπωρείται το ζώο με τις αποσκευές, αμ να πληρώσω και 3 ευρώ παραπάνω γι'αυτό. ΕΛΕΟΣ. Μέχρι που θα φτάσει η λύσσα τους για λεφτά;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.