Γάτος μαχητής

Ειναι κούκλος ο μικρος! Πολύ γλυκος!
Στο τελος θα γινει οπως στη διαφημηση ενα τερας κι εγω ακομη μικρο θα τον φωναζω:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol:
Μην το γελάς καθόλου....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο σου LIFE!!! Είσαι όνομα κ πράμα τελικά!! Του έδωσες ζωή κ απ' ότι διαβάζω δεν είναι η πρώτη φορά. Πολύ συγκηνητική η ιστορία του μικρού μαχητή. Είδα και τα videos και ανατρίχιασα. Ο μικρός όμως έγινε κούκλος κανονικός. Απίστευτο! Σου αξίζουν χίλια μπράβο που τα προλαβαίνεις όλα και τρία παιδιά και δυο γατιά και και και........

Ηταν οντως παρα πολυ δυσκολη περιπτωση..οταν εφτασε στα χερια μου ηταν στην κυριολεξια ετοιμοθανατος..αφυδατωμενος--μικροσκοπικος--κοκκαλο με τα ματακια του μεσα στις τσιμπλες[κλειναν συνεχεια]κ στο εσωτερικο τους πανω απο το μισο ηταν λες κ ειχαν πιασει μια πετσα λευκη..πηρε για πολυ καιρο φαρμακα κ βιταμινες κ φροντιζα να του καθαριζω τα ματια πανω απο 4-5 φορες την ημερα γιατι εκλειναν συνεχεια..Ομως κατα τη γνωμη μου ο γατουλης αυτος ηταν ''μαχητης''..εδωσε πολυ σκληρη μαχη για να κρατηθει στη ζωη ολες αυτες τις μερες που βρισκοταν εκει γιαυτο και ηταν και ο μοναδικος που επιβιωσε..απο περιγραφες και μονο ειχα ανατριχιασει...σερνοταν στην κυριολεξια να βρει λιγη τροφη..Του αξιζε τελικα μια καλη οικογενεια,την οποια τη βρηκε..Και αν υπαρχει καποιος που δεν το εχει δει η καταλαβει τον γατο δεν τον δινω πια..τωρα πλεον εχει γινει το 7ο μελος της οικογενειας μας;)

Μπράβο σου πάντως, έχει γίνει νταγλάρι ο "μικρός" χεχε!!! Πανέμορφος είναι

Παρολο που ψιλοντρεπομουν να το πω το ονομα του μικρου,τελικα θα το κανω μιας και θα τον κρατησω οπως ηδη εχω πει και δεν ειναι λογικο να τον λεω συνεχεια μικρο εδω λες και δεν εχει ονομα...Μπορει να του ταιριαζε καποιο αλλο ισως πιο ''δυναμικο''ονομα-αλλα ο μικρος πηρε το ονομα του εξαιτιας ενος περιστατικου...και ειναι ΜΑΛΙΟΣ...

Παρολο που ψιλοντρεπομουν να το πω το ονομα του μικρου,τελικα θα το κανω μιας και θα τον κρατησω οπως ηδη εχω πει και δεν ειναι λογικο να τον λεω συνεχεια μικρο εδω λες και δεν εχει ονομα...Μπορει να του ταιριαζε καποιο αλλο ισως πιο ''δυναμικο''ονομα-αλλα ο μικρος πηρε το ονομα του εξαιτιας ενος περιστατικου...και ειναι ΜΑΛΙΟΣ...

Μάλιος ο μαχητής:up::up:, ωραίο είναι:happy:

Είδες που σου έλεγα, ειναι πολύ ωραίο όνομα! Αντρίκιο! ;)

Είδες που σου έλεγα, ειναι πολύ ωραίο όνομα! Αντρίκιο! ;)
Τελικα ειχες δικιο τοτε..εχει και την ερμηνεια που μου εδωσες,,,οποτε οκ Μαλιος ειναι το ονομα του μικρου,παει και τελειωσε;) [[σσσστττ μεταξυ μας τα αλλα:lol::lol::lol:]]

Εγώ είμαι σοφός άνθρωπος αγαπητή μου, αλλά έλα που δεν με ακούει κανεις. :D

.καλέ είναι πολύ ωραίο.όπως λέμε Αττίλας ο κατακτητής.και όπως έχω ξαναπεί LIFE είσαι φοβερή γατομαμά:D

Τεταρτη 1 μμ εκλεισα ραντεβου...Ο Μαλιος μου θα παει για στειρωση...ηδη 1 -12 κλεινει τους πρωτους 6 μηνες της ζωης του...για να δουμε πως θα παει:/:

ολα καλα θα πανε!

θα πάει πολύ καλά!μην ανησυχείς.εμείς εδω είμαστε:)

Μια χαρά θα πάει βρε! Οταν συνέλθει απο τη νάρκωση θα είναι οπως πριν!

Εγώ τον πήγα, περίμενα να του κάνει την εγχείριση και τον πήρα. Δεν ήθελε να τον κρατήσει ουτε 5 λεπτά πριν η μετά μονο του γιατι τον φοβόταν. (Τον είχα αφήσει το προηγούμενο βράδυ και της αγρίεψε πάρα πολύ, οποτε πήγα και τον πήρα). Περισσότερο ταλαιπωρήθηκε στην αναμονή γιατι αυτη είχε επείγον περιστατικο και περιμέναμε παρά οιδήποτε άλλο. Απλά μετά ήταν ταύλα με ανοιχτά τα μάτια. Ήταν λιγο παράξενο... Μετά απο μερικές ώρες συνήλθε σιγά σιγά και σύντομα συνέχεισε να είναι ζιζάνιο όπως πριν! :)
Ασε που ουτε καν ράματα δεν κάνουν.

Μην ανησυχείς για τίποτα, εξάλλου οπως έχουμε πει ο μικρός ειναι Μαχητής! :)

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τη συμπαρασταση:)Τη χρειαζομαι:redface:

Ευγε μιλησα για σενα στη γιατρο και θα σου εξηγησει ολες τις λεπτομερειες να μην ανχωνεσαι εχει πειρα απο ανχωμενες γατομαμαδες με θυληκα για στειρωση

Ειμαι ενα παραπανω αγχωμενη απο χθες,λογω μιας κουβεντας που εκανα με την Υβονη[κορη μου]..η οποια μολις εμαθε οτι αλλαξαμε γιατρο κι οτι θα παει πρωτα ο Μαλιος αντεδρασε λιγο ασχημα,λεγοντας μου οτι δεν ειναι πειραματοζωο ο μικρος να τον παω πρωτο για να δω αν οντως ειναι καλη η γιατρος και μετα να παω τη Μαιρη και οτι αν παθει τιποτα εγω θα ευθυνομαι...Προσπαθησα να της εξηγησω οτι ειναι πιο περιπλοκο το ζητημα της Μαιρης και γιατι ειναι σε οιστρο και γιατι ειναι και σαν επεμβαση πιο δυσκολη απο τον αρσενικο και οτι η γιατρος απο οτι εμαθα ειναι πολυ καλη..αλλα ματαια:/:Θελει να φυγει απο το σχολειο τελευταια ωρα και να ερθει μαζι μας,πραγμα που δεν το βρισκω λογικο και δεν θα το επιτρεψω

Ειμαι ενα παραπανω αγχωμενη απο χθες,λογω μιας κουβεντας που εκανα με την Υβονη[κορη μου]..η οποια μολις εμαθε οτι αλλαξαμε γιατρο κι οτι θα παει πρωτα ο Μαλιος αντεδρασε λιγο ασχημα,λεγοντας μου οτι δεν ειναι πειραματοζωο ο μικρος να τον παω πρωτο για να δω αν οντως ειναι καλη η γιατρος και μετα να παω τη Μαιρη και οτι αν παθει τιποτα εγω θα ευθυνομαι...Προσπαθησα να της εξηγησω οτι ειναι πιο περιπλοκο το ζητημα της Μαιρης και γιατι ειναι σε οιστρο και γιατι ειναι και σαν επεμβαση πιο δυσκολη απο τον αρσενικο και οτι η γιατρος απο οτι εμαθα ειναι πολυ καλη..αλλα ματαια:/:Θελει να φυγει απο το σχολειο τελευταια ωρα και να ερθει μαζι μας,πραγμα που δεν το βρισκω λογικο και δεν θα το επιτρεψω

μήπως όμως , αν της δώσεις την ευκαρία και να την παρεις μαζί σου , να νιώσει καλύτερα και να ηρεμήσει???? :hmm::hmm:

εξηγώντας της βέβαια ότι αυτό θα γίνει μόνο αυτή την φορά και ποτε άλλοτε δεν θα ξαναλειψει από σχολείο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back