LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο τελος θα γινει οπως στη διαφημηση ενα τερας κι εγω ακομη μικρο θα τον φωναζωΕιναι κούκλος ο μικρος! Πολύ γλυκος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Μην το γελάς καθόλου....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Παρολο που ψιλοντρεπομουν να το πω το ονομα του μικρου,τελικα θα το κανω μιας και θα τον κρατησω οπως ηδη εχω πει και δεν ειναι λογικο να τον λεω συνεχεια μικρο εδω λες και δεν εχει ονομα...Μπορει να του ταιριαζε καποιο αλλο ισως πιο ''δυναμικο''ονομα-αλλα ο μικρος πηρε το ονομα του εξαιτιας ενος περιστατικου...και ειναι ΜΑΛΙΟΣ...
Μάλιος ο μαχητής

, ωραίο είναι
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλιος ο μαχητής, ωραίο είναι
![]()
Τελικα καλο μου ακουγεται
drusilia
Διάσημο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικα ειχες δικιο τοτε..εχει και την ερμηνεια που μου εδωσες,,,οποτε οκ Μαλιος ειναι το ονομα του μικρου,παει και τελειωσεΕίδες που σου έλεγα, ειναι πολύ ωραίο όνομα! Αντρίκιο!![]()
[[σσσστττ μεταξυ μας τα αλλα

]]Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
.καλέ είναι πολύ ωραίο.όπως λέμε Αττίλας ο κατακτητής.και όπως έχω ξαναπεί LIFE είσαι φοβερή γατομαμάΠαρολο που ψιλοντρεπομουν να το πω το ονομα του μικρου,τελικα θα το κανω μιας και θα τον κρατησω οπως ηδη εχω πει και δεν ειναι λογικο να τον λεω συνεχεια μικρο εδω λες και δεν εχει ονομα...Μπορει να του ταιριαζε καποιο αλλο ισως πιο ''δυναμικο''ονομα-αλλα ο μικρος πηρε το ονομα του εξαιτιας ενος περιστατικου...και ειναι ΜΑΛΙΟΣ...

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Εγώ τον πήγα, περίμενα να του κάνει την εγχείριση και τον πήρα. Δεν ήθελε να τον κρατήσει ουτε 5 λεπτά πριν η μετά μονο του γιατι τον φοβόταν. (Τον είχα αφήσει το προηγούμενο βράδυ και της αγρίεψε πάρα πολύ, οποτε πήγα και τον πήρα). Περισσότερο ταλαιπωρήθηκε στην αναμονή γιατι αυτη είχε επείγον περιστατικο και περιμέναμε παρά οιδήποτε άλλο. Απλά μετά ήταν ταύλα με ανοιχτά τα μάτια. Ήταν λιγο παράξενο... Μετά απο μερικές ώρες συνήλθε σιγά σιγά και σύντομα συνέχεισε να είναι ζιζάνιο όπως πριν!

Ασε που ουτε καν ράματα δεν κάνουν.
Μην ανησυχείς για τίποτα, εξάλλου οπως έχουμε πει ο μικρός ειναι Μαχητής!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Τη χρειαζομαι
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Θελει να φυγει απο το σχολειο τελευταια ωρα και να ερθει μαζι μας,πραγμα που δεν το βρισκω λογικο και δεν θα το επιτρεψωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειμαι ενα παραπανω αγχωμενη απο χθες,λογω μιας κουβεντας που εκανα με την Υβονη[κορη μου]..η οποια μολις εμαθε οτι αλλαξαμε γιατρο κι οτι θα παει πρωτα ο Μαλιος αντεδρασε λιγο ασχημα,λεγοντας μου οτι δεν ειναι πειραματοζωο ο μικρος να τον παω πρωτο για να δω αν οντως ειναι καλη η γιατρος και μετα να παω τη Μαιρη και οτι αν παθει τιποτα εγω θα ευθυνομαι...Προσπαθησα να της εξηγησω οτι ειναι πιο περιπλοκο το ζητημα της Μαιρης και γιατι ειναι σε οιστρο και γιατι ειναι και σαν επεμβαση πιο δυσκολη απο τον αρσενικο και οτι η γιατρος απο οτι εμαθα ειναι πολυ καλη..αλλα ματαιαΘελει να φυγει απο το σχολειο τελευταια ωρα και να ερθει μαζι μας,πραγμα που δεν το βρισκω λογικο και δεν θα το επιτρεψω
μήπως όμως , αν της δώσεις την ευκαρία και να την παρεις μαζί σου , να νιώσει καλύτερα και να ηρεμήσει????

εξηγώντας της βέβαια ότι αυτό θα γίνει μόνο αυτή την φορά και ποτε άλλοτε δεν θα ξαναλειψει από σχολείο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool