Γάτος μαχητής

Δεν ξερω πως το καταφερα αυτο...παντως χαιρομαι κι εγω που θα μεινουμε και οι 7 στο σπιτι..κ χωρις εισβολη 8ου:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικα ολοι οι γατοι ειναι ''κλαψιαριδες΄΄η μονο ο δικος μου??γιατι παραειναι αυτος,,,του φερνεις το φαι μιαααου,σε βλεπει κλαψουριζει να τον παρεις,,τον εχεις πανω σου και λιγο να ο ξεβολεψεις παλι τα ιδια,,πας να τον αφησεις κατω παλι:hmm::hmm:Επειδη με τη Μαιρη επικρατει απολυτη ηρεμια σε αυτο το θεμα μου κανει εντυπωση,,μονο τωρα στον οιστρο η κακομοιρα μου κλαψουριζε..τα αρσενικα εχουν μονο αυτο το χαρισμα???η οπως σου κατσει η δουλεια???:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κίκη, δεν είναι μόνο ο δικός σου και μένα ο Ντομένικο που είναι περίπου 5 μηνών, όλη μέρα κλαψουρίζει, δεν σταματάει καθόλου:happy:

Τα αρσενικα το εχουν αυτο???:lol::lol::lol:

Μάλλον, γιατί και το αρσενικό γατάκι που έχουμε στο εξοχικό μου λένε ότι νιαουρίζει συνέχεια:confused:

δεν πιστεύω ότι το έχουν τα αρσενικά μόνο, ο άλλος μου αρσενικός ο ρούντολφ ποτέ του δεν ακούγεται, σαν να μην υπαρχει αυτό το γατί:blink:

:/:πριν απο λιγο ειδα το ποπουδακι του και ειχε λιγο αιμα γυρω γυρω..στα κακα του δεν φαινεται κατι-αλλα τα εχει σκεπασει ετσι κι αλλιως..αυριο θα παμε γιατρο,αν φυσικα ερθει νωρις ο αντρας μου..μπορει να ειναι κατι σοβαρο???

:/:πριν απο λιγο ειδα το ποπουδακι του και ειχε λιγο αιμα γυρω γυρω..στα κακα του δεν φαινεται κατι-αλλα τα εχει σκεπασει ετσι κι αλλιως..αυριο θα παμε γιατρο,αν φυσικα ερθει νωρις ο αντρας μου..μπορει να ειναι κατι σοβαρο???
Ευτυχως σημερα δεν εχει κανενα ιχνος απο αιμα..Μπορει απλα να ηταν ενας απλος ερεθισμος??:hmm:

Καλύτερα να τον πάτε στο γιατρό και να σου πει εκείνος.

Δεν ξαναειδα αιμα ευτυχως..τωρα και μετα απο πολυ ωρα ξεσαλωματος κοιμαται στην αγκαλια μου..εχει γινει πολυ τρυφερος,,,αποζητα το χαδι[και το φαγητο:lol:]καθε στιγμη..Βλεποντας τοσα γατακια που τυφλωνονται ακομη δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτος σταθηκε τοσο τυχερος τοτε..Φυσικα η αποφαση εχει παρθει οριστικα..παρολο που λογω οιστρου της Μαιρης δεν τους φερνω σε επαφη κι ετσι δεν τα εχουν βρει ακομη,ο γατουλης εγινε πλεον μελος της οικογενειας μας και απο οτι ολα δειχνουν θα στειρωθει πριν τη Μαιρη ,για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο;)

Ειναι τυχερούλης ο μικρός σου. Και ναι, κι οδικος μου εχει φτάσει σχεδον 8 και εξακολουθεί να ειναι κλαψιάρης και ομιλητικος. Νιαου νιαου μέχρι να πάρει αυτο που θέλει. Πάντα μονο οταν δει οτι τον παίρνει βέβαια! :)

Μιλαμε για πολυ κλαψα:lol:Ακομη και να τον χαιδευω πολλες φορες τον πιανει μια μουρμουρα...λεει λεει τα δικα του συνεχεια:lol:

Ετσι κι ο Ραουλ, "μρμρ", "νιαου", συνέχεια! Πας να μπεις στο μπανιο κι κους ενα "νιαου" χωρις να το παεριμένεις. Και παθαίνεις εγκεφαλικό... Η μονη περίπτωση που δεν βγάζει ήχους ειναι οταν τρωει ή κυκλοφορεί με καμια κατσαρίδα στο στομα!:lol:

Ετσι κι ο Ραουλ, "μρμρ", "νιαου", συνέχεια! Πας να μπεις στο μπανιο κι κους ενα "νιαου" χωρις να το παεριμένεις. Και παθαίνεις εγκεφαλικό... Η μονη περίπτωση που δεν βγάζει ήχους ειναι οταν τρωει ή κυκλοφορεί με καμια κατσαρίδα στο στομα!:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:

Παντως εχει κανει ενα υπεροχο τριχωμα ο μικρος..κι εχει παχυνει κι αλλο:redface:Προσπαθω να τον βγαλω καποια καλη φωτογραφια,αλλα δεν καθεται...Οταν θα τα καταφερω θα ανεβασω μια καινουριαΕιναι πανεμορφος και ''κλαψιαρουμπας'':lol: α,και φαγανο το πουλακι μου:happy:

Ειμια πολυ περιεργη πώς θα έχει εξελιχθει ο μικρος... περιμένω φωτο!:)

Νατος..οτι μπορεσα εκανα:PΕτσι ερχεται και κοιμαται οταν καθομαι στον υπολογιστη...και χουρχουριζει:rolleyes: Δεν εγινε πολυ μακρυς ακομη...αλλα στο φαρδος τα παμε καλα:lol:Εχει να πεσει διαιτα μετα τη στειρωση:redface:

Συνημμένα

• SP_A0105.jpg
    SP_A0105.jpg
    19,9 KB · Εμφανίσεις: 55
  • SP_A0098.jpg
    SP_A0098.jpg
    133,9 KB · Εμφανίσεις: 56
  • SP_A0100.jpg
    SP_A0100.jpg
    29,7 KB · Εμφανίσεις: 48
Κούκλος είναι!!!

Αχ τι κούκλος έχει γίνει, ερωτεύτηκα τις ματάρες του :inlove:

Ειναι κούκλος ο μικρος! Πολύ γλυκος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back