Γάτος μαχητής

Την αλλη φορα τελειωσε θα παει στο νικο, θα παρει και τα παιδια για να παιξουν με τα παιδια του γιατρου, θα παω κι εγω , θα παρουμε καλαθακι πικ νικ και θα κατασκηνωσουμε στο ιατρειο.
Θα χαιδευουμε τη μαιρουλα κατα τη διαρκεια της ενχειρησης, η οποια θα γινει με συνοδεια μουσικης βιβαλντι για να μην προκαλεσει ψυχικα τραυματα και στο τελος θα την απιθωσουμε σε γατοφορο αρωματισμενο με ηρεμιστικα αιθερια ελαια. Θα μας παρουν για τρελους αλλα τουλαχιστον θα ειμαστε πρωτοτυποι:P;). Θα υπογραψουμε εγγραφο οτι περνουμε εμεις την ευθυνη εαν τρελαθει ο γιατρος κατα τη διαρκεια της ενχειρησης ευχαριστως:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πραγματικα δεν θελω να σκεφτομαι καθολου για λιγες ημερες τη στειρωση της Μαιρης..Ο μικρος ειναι ακομη ζαβλακωμενος..σηκωνεται λιγο-προσπαθει να φαει κ μετα ξανακοιμαται:/: Οχι μονος,αλλα ψαχνει καποιον να κουρνιασει..θα φοβηθηκε πολυ το καημενο κ τωρα μας εχει απο κοντα:( και θελει συνεχεια χαδια για να ειναι ηρεμος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχει τόσο αρνητική επίδραση αυτή η νάρκωση με ένεση..!!Και το αέριο νάρκωση είναι.. και η στείρωση στα αρσενικά ειδικά είναι 10λεπτη ρουτίνα.. Γιατί σας πήρε τηλ μετά απο 2 ώρες?? Εμένα μου φάνηκαν υπερβολικές!! Ο Ντάρκυ με το αέριο στον Αίλουρο σε ένα τέταρτο είχε ξεμπερδέψει με την εγχείριση και είχε ξυπνήσει!!! 1.5 μέρα να υπεφέρει αρσενικό γατάκι, το θεωρώ απλά απαράδεκτο!!!!

Περαστικά στον γατούλη σου, Life!!!
:):):):)

Παντως εγω τοσα στειρωσα κι ολα ηταν περδικια το βραδυ.. μηπως συνεβη τιποτα στην ενχειρηση? εγω θα την ειχα πρηξει στα τηλεφωνα.. μη τα κρατας μεσα σου και πες της τα παραπονα σου πριν φυγεις

Καλά σού ελεγε η Υβονη τελικα ;)

Κοιμηθηκε ο Νικος μαζι του.Ολο το βραδυ δε σηκωθηκε ο φουκαρας,κοιμοταν.Σημερα ομωςειναι καλα.Εφαγε,ετρεξε λιγο..τωρα τον εχω αγκαλιτσα κ κοιμαται ηρεμος.Δεν ξερω βρε παιδια,αν οντως ηταν υπερβολικο μεχρι σημερα το πρωι να ειναι ζαλισμενος:/:Παντως τωρα ειναι καλα:)

Κοιμηθηκε ο Νικος μαζι του.Ολο το βραδυ δε σηκωθηκε ο φουκαρας,κοιμοταν.Σημερα ομωςειναι καλα.Εφαγε,ετρεξε λιγο..τωρα τον εχω αγκαλιτσα κ κοιμαται ηρεμος.Δεν ξερω βρε παιδια,αν οντως ηταν υπερβολικο μεχρι σημερα το πρωι να ειναι ζαλισμενος:/:Παντως τωρα ειναι καλα:)
άντε βρε παιδί μου και ανησύχησα.ευτηχώς τέλος καλό ολα καλά.πάντως όταν η αμαντα έβγαλε το λιπωματάκι ήταν ζαβλακωμένη και έκανε και εμετό.ο γιατρός μου χε πει οτι είναι φυσιολογικό και οτι μετά απο 24 ώρες απο την επέμβαση θα συνερχόταν τελείως.έτσι και έγινε.

Περαστικούλια, μωρέ. Αυτό με το χαρτί που σου δίνουν να υπογράψεις, σου κόβει τα πόδια. Είναι καινούργια μόδα που μάλλον την κόλλησαν από την Κτηνιατρική. Δεν ξέρω αν το εφαρμόζουν όλοι οι εξωτερικοί γιατροί, αλλά από φέτος στην Κτηνιατρική δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν αναισθησία χωρίς να υπογράψεις. Όμως, εφόσον ο γατούλης σου πήγε ήδη στην άμμο, είστε σε πολύ καλό δρόμο. Λίγα χαδάκια ακόμα και θα τα ξεχάσει όλα.

Eυχαριστουμε πολυ:redface:Ναι,σημερα ειναι καλα..Οχι λιγα,πολλα χαδακια του κανουμε απο χθες..λεπτο δεν εμεινε μονος του;)

Χτες στενοχωρέθηκα τόσο με αυτά που διάβασα που ξέχασα τελείως να σου πω Κική περαστικά για τον Μάλιο..:redface: Ευτυχώς που είναι καλύτερα το μικρούλι..:up: Να δεις που αύριο θα είναι σα να μην έχει κάνει καν επέμβαση!!

Έσκασα μέχρι να ξαναλειτουργήσει το forum. Και τί μαθαίνω? Ότι είναι ακόμα ζαβλακωμένος ο γατούλης. Περαστικά σας, αλλά μου φαίνεται λιγάκι υπερβολικό. Και εγώ στείρωσα θηλυκιά, αλλά δεν ήταν κ έτσι. Περαστικά σας ξανά.

Να ρωτησω κατι ασχετο που μου ηρθε τωρα??Για την χορηγηση ναρκωσης ζυγιζεται το ζωο πριν η οχι??Η ειναι περιπου το ιδιο στη γατα κ παει κατα προσεγγιση:hmm:

Life εγώ στείρωσα και τον μικρό Νέμο και τη Μίλκυ και τα 2 τα μωρά ήταν μια χαρά μετά απο 10 λεπτά από τη στείρωση (ούτε τσιγάρο δεν πρόλαβα να κάνω:P) και επίσης ο κ.Πάνος μας άφησε και είδαμε μέσα από ένα διαμορφωμένο χώρο όλη τη στείρωση..Ούτε αντιβίωση, ούτε χαπάκια, ούτε τίποτα.Ειλικρινά σκέφτομαι τη στείρωση του Πασά και λέω τι πέρασε ο κακομοίρης..Έπρεπε να τον είχα κατεβάσει Αθήνα να του κάνω τη στείρωση τελικά..Μιας και κατέβηκα μόνιμα μετά απο ένα μήνα!!:/:

Δεν μπορει να με κατεβασει ο Νικος..εγω τρεχοντας θα τους εφερνα εκει..Ασε εγω χθες κοντεψα να σκασω...κι εχω κ την αλλη τωρα:(

Αξίζει να κατέβεις!!Αλήθεια σου λέω και δεν κάνω πλάκα!Εγώ ειλικρινά τώρα που ξέρω δεν θα ξαναπερνουσα ποτε τα ιδια!!

Πωπω, τι περάσατε... Ψαξ'το πολύ πάντως για τη Μαιρούλα. Και πολλά χαδάκια στο Μάλιο:inlove::inlove::inlove::kiss::kiss::kiss:!

Να ρωτησω κατι ασχετο που μου ηρθε τωρα??Για την χορηγηση ναρκωσης ζυγιζεται το ζωο πριν η οχι??Η ειναι περιπου το ιδιο στη γατα κ παει κατα προσεγγιση:hmm:

Πριν την επεμβαση ζυγιζεται,η δοσολογια για τη ναρκωση ειναι συγκεκριμενη κ βασιζεται στα κιλα.Κατα προσεγγιση ειναι λιγο επικινδυνο.

Πριν την επεμβαση ζυγιζεται,η δοσολογια για τη ναρκωση ειναι συγκεκριμενη κ βασιζεται στα κιλα.Κατα προσεγγιση ειναι λιγο επικινδυνο.[/quote
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση..
Στη δικη μας περιπτωση δεν τον ζυγισε..μονο οταν μιλησαμε στο τηλεφωνο για την αντιβιωση,με ρωτησε ποσο περιπου ειναι κ της ειπα οτι εκει τον εχει ακομη ας τον ζυγισει:blink:Ειναι 5 κιλα τελικα

Μου φαινεται λιγο περιεργο,δηλαδη με το ματι το υπολογισε?Ακομα κ τα γραμμαρια εχουν σημασια στη ναρκωση.Τι να πω,ισως εχει αναπτυξει την ικανοτητα να εκτιμα τα κιλα:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back