Havana
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος

Αν ήταν μόνο η δυσκοίλια, θα σου συνιστούσα τις κονσέρβες hills a/d. Αλλά εφόσον έχει εμετό, δυσκοίλια και του φεύγουν τα τσίσα... τι να πω... Ούτε όρεξη έχει γενικά; Γουργουρίζει καθόλου;
Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
Κι εγώ το μόνο που θα σου έλεγα είναι να του δίνεις νεράκι. Δοκίμασες μήπως τρώει κοτοπουλάκι ή καμιά άλλη νοστιμιά?
Ελπίζω να μην έχει τίποτα σοβαρό το γατουλίνι και ό,τι είναι να είναι περαστικό.
Havana
Διάσημο μέλος
αυτες τισ κονσερβεσ του δίνω, εχθεσ εφαγε μια ολοκλκηρη σημερα τρεισ μπουκιες,γουργουρισμα οχι..αλλα εχει καλη προθεση...μπορει να ειναι πολλα....αυριο πρωι πρωι ..με το καλημερα γιατρουλης......νΑχ ο κανελλής γατούλης;;; Σήμερα μόνο είναι έτσι ή από τότε που τον πήρες;
Αν ήταν μόνο η δυσκοίλια, θα σου συνιστούσα τις κονσέρβες hills a/d. Αλλά εφόσον έχει εμετό, δυσκοίλια και του φεύγουν τα τσίσα... τι να πω... Ούτε όρεξη έχει γενικά; Γουργουρίζει καθόλου;
Havana
Διάσημο μέλος
δυστηχως δεν εχω κοτοπουλο.....αλλα οι κονσερβες οι συγκεκριμενες ειναι πολυ γευστηκες....αληθεια..Δυσκοίλια έχει περάσει και ο Jack αλλά ευτυχώς η όρεξη δεν του είχε κοπεί οπότε έφαγε μια κονσέρβα και στάνιαρε.
Κι εγώ το μόνο που θα σου έλεγα είναι να του δίνεις νεράκι. Δοκίμασες μήπως τρώει κοτοπουλάκι ή καμιά άλλη νοστιμιά?
Ελπίζω να μην έχει τίποτα σοβαρό το γατουλίνι και ό,τι είναι να είναι περαστικό.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος

Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
Αν θες πέρνα να πάρεις, δίπλα είμαστε.

Havana
Διάσημο μέλος
χαρ χαρ ,κατι σαν το "μηπωςΚαλό θα είναι να έχεις στην κατάψυξη πάντα κάνα φιλέτο κοτόπουλο ή φιλέτο ψάρι για κάτι τέτοια έκτακτα.
Αν θες πέρνα να πάρεις, δίπλα είμαστε.
![]()
εχετε λιγη ζ'αχαρη" ψαρι εχω ...και μαλιτσα μαγειρεμενο, παω να τον δελεασω... φχαιστω...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
ρ

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ναι..αυριο απογευματακι υπολογιστε μας με νεα...φχαριστουμε για το ενδιαφερον....
ρ![]()
κι αν χρειαστεις κάτι...
Havana
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ρανια μου σε ευχαριστω εισαι και συ ψυχουλα με ολαυτα τα ταλαιπορα που βλεπεις εδω...
τα ζωάκια που ζούμε μας κάνουν έτσι

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Τι πάθατε έτσι στα ξαφνικά βρε Havana; Ο κανελής είναι; Το ότι κατουρήθηκε πάνω του μου ακούγεται το πιο ανησυχητικό απ' όλα...
Μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό. Περιμένουμε τα νέα σας!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Και εμεις ειμαστε σημερα για το γιατρο.Απλα περιμενουμε να ανοιξουν τα γιατρεια...

drusilia
Διάσημο μέλος

Τέτοια ταλαιπωρία...
Μου έγραψε και η κοπέλα που τον τάιζε οτι αφού πέθανε η αφεντικίνα του και μέχρι να το πετάξουν έξω είχε μείνει μέσα στο διαμέρισμα, σχεδόν 4 μήνες και είχε αποσκελετωθεί...

Παρόλο που η εξώπορτα του διαμερίσματος ήταν ανοιχτή, αυτο δεν έβγαινε ή δεν το είδε αυτή να βγαίνει ποτέ, νόμιζε οτι ειχε φύγει! Ποιος ξέρει τι έτρωγε και τι έπινε το καημένο μέχρι να αρχίσει να το ταίζει...
Περιμένουμε νέα με αγωνία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool