Γάτος με ουρολοίμωξη

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Δεν τρωμε (παρα μονο 2-3 μπουκιτσες ) κατουρηθηκαμε παμνω μας εκει που αραζαμε, εχουμε δυσκοιλια (καθομαστε σε σταση χεσακι 45 λεπτα τουλαχιστον) και τα βραδια κανουμε κατι σαν εμετο...αυριο παμε για εξετασεις αλλα μεχρι αυριο καμια ιδεα τι μπορει να εχουμε να παει η καρδια στηθέση της????:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόσων μηνών είναι το γατάκι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1,5 ετων ...ειναι second hand γατι

Kάτι με τα νεφρά του πρέπει να είναι..χωρίς να είμαι και κτηνίατρος βέβαια αλλά η δυσκοιλιότητα και το ότι κατουρήθηκε πάνω του, κάτι τέτοιο μου θυμίζει. Μέχρι να το πας σε γιατρό, να του δίνεις να πιεί νεράκι τουλάχιστον αφού δεν τρώει. Εύχομαι να είναι περαστικά ο,τι και να'ναι.

Αχ ο κανελλής γατούλης;;; Σήμερα μόνο είναι έτσι ή από τότε που τον πήρες; :/:
Αν ήταν μόνο η δυσκοίλια, θα σου συνιστούσα τις κονσέρβες hills a/d. Αλλά εφόσον έχει εμετό, δυσκοίλια και του φεύγουν τα τσίσα... τι να πω... Ούτε όρεξη έχει γενικά; Γουργουρίζει καθόλου;

Δυσκοίλια έχει περάσει και ο Jack αλλά ευτυχώς η όρεξη δεν του είχε κοπεί οπότε έφαγε μια κονσέρβα και στάνιαρε.

Κι εγώ το μόνο που θα σου έλεγα είναι να του δίνεις νεράκι. Δοκίμασες μήπως τρώει κοτοπουλάκι ή καμιά άλλη νοστιμιά?

Ελπίζω να μην έχει τίποτα σοβαρό το γατουλίνι και ό,τι είναι να είναι περαστικό.

Αχ ο κανελλής γατούλης;;; Σήμερα μόνο είναι έτσι ή από τότε που τον πήρες; :/:
Αν ήταν μόνο η δυσκοίλια, θα σου συνιστούσα τις κονσέρβες hills a/d. Αλλά εφόσον έχει εμετό, δυσκοίλια και του φεύγουν τα τσίσα... τι να πω... Ούτε όρεξη έχει γενικά; Γουργουρίζει καθόλου;
αυτες τισ κονσερβεσ του δίνω, εχθεσ εφαγε μια ολοκλκηρη σημερα τρεισ μπουκιες,γουργουρισμα οχι..αλλα εχει καλη προθεση...μπορει να ειναι πολλα....αυριο πρωι πρωι ..με το καλημερα γιατρουλης......ν

Δυσκοίλια έχει περάσει και ο Jack αλλά ευτυχώς η όρεξη δεν του είχε κοπεί οπότε έφαγε μια κονσέρβα και στάνιαρε.

Κι εγώ το μόνο που θα σου έλεγα είναι να του δίνεις νεράκι. Δοκίμασες μήπως τρώει κοτοπουλάκι ή καμιά άλλη νοστιμιά?

Ελπίζω να μην έχει τίποτα σοβαρό το γατουλίνι και ό,τι είναι να είναι περαστικό.
δυστηχως δεν εχω κοτοπουλο.....αλλα οι κονσερβες οι συγκεκριμενες ειναι πολυ γευστηκες....αληθεια..

περαστικούλιααα...πάντως εμένα η καλυψώ το είχε αυτό την πρώτη μέρα,χωρίς τα τσίσα, που την βρήκα και η κτηνίατρος μου είπε να της δώσω κοτόπουλο βραστό και της έκανε μία ένεση...εύχομαι και γώ να είναι περαστικό...μάκια:):D

Καλό θα είναι να έχεις στην κατάψυξη πάντα κάνα φιλέτο κοτόπουλο ή φιλέτο ψάρι για κάτι τέτοια έκτακτα.

Αν θες πέρνα να πάρεις, δίπλα είμαστε.
:D

Καλό θα είναι να έχεις στην κατάψυξη πάντα κάνα φιλέτο κοτόπουλο ή φιλέτο ψάρι για κάτι τέτοια έκτακτα.

Αν θες πέρνα να πάρεις, δίπλα είμαστε.
:D
χαρ χαρ ,κατι σαν το "μηπως
εχετε λιγη ζ'αχαρη" ψαρι εχω ...και μαλιτσα μαγειρεμενο, παω να τον δελεασω... φχαιστω...

Αχ βρε πες μας νέα του όταν σιγουρευτείς.:/:

ναι..αυριο απογευματακι υπολογιστε μας με νεα...φχαριστουμε για το ενδιαφερον....
ρ:(

ναι..αυριο απογευματακι υπολογιστε μας με νεα...φχαριστουμε για το ενδιαφερον....
ρ:(

κι αν χρειαστεις κάτι...

ρανια μου σε ευχαριστω εισαι και συ ψυχουλα με ολαυτα τα ταλαιπορα που βλεπεις εδω...

ρανια μου σε ευχαριστω εισαι και συ ψυχουλα με ολαυτα τα ταλαιπορα που βλεπεις εδω...

τα ζωάκια που ζούμε μας κάνουν έτσι:)

HAVANA έχουμε καμιά εξέλιξη; Είναι καθόλου καλύτερα; Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό... Περιμένουμε νέα!:|

Ωχ!!:blink: Τι πάθατε έτσι στα ξαφνικά βρε Havana; Ο κανελής είναι; Το ότι κατουρήθηκε πάνω του μου ακούγεται το πιο ανησυχητικό απ' όλα...:/: Μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό. Περιμένουμε τα νέα σας!!

Καλημερα και περαστικα σας
Και εμεις ειμαστε σημερα για το γιατρο.Απλα περιμενουμε να ανοιξουν τα γιατρεια...:blink:

τι να πω με αυτό το γατάκι πια...:/:
Τέτοια ταλαιπωρία...
Μου έγραψε και η κοπέλα που τον τάιζε οτι αφού πέθανε η αφεντικίνα του και μέχρι να το πετάξουν έξω είχε μείνει μέσα στο διαμέρισμα, σχεδόν 4 μήνες και είχε αποσκελετωθεί...:(
Παρόλο που η εξώπορτα του διαμερίσματος ήταν ανοιχτή, αυτο δεν έβγαινε ή δεν το είδε αυτή να βγαίνει ποτέ, νόμιζε οτι ειχε φύγει! Ποιος ξέρει τι έτρωγε και τι έπινε το καημένο μέχρι να αρχίσει να το ταίζει...

Περιμένουμε νέα με αγωνία.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back