Γέννησε η Όλγα

Κυρία μου πάντα στη διάθεση σας........:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολγάκι με τα γατούνια πώς τα πας;;; Έχουν αλλάξει καθόλου τα συναισθήματά σου απέναντί τους;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ιιιιιιιι! Πως το έχασα αυτό; Ανάθεμα την έλλειψη Ιντερνετ!

Έστω και αργά (:redface:) να σου ζήσει ο παίδαρος Ολγάκι και να είναι γερός κι ευτυχισμένος! Και καλή δύναμη για τους επόμενους μήνες:P!

Ευχαριστω και σενα Ιωαννα:) Οτι επιθυμειτε παιδια και σεις

Ολγάκι με τα γατούνια πώς τα πας;;; Έχουν αλλάξει καθόλου τα συναισθήματά σου απέναντί τους;

Καλη ερωτηση Βικτωρια μου. Η αγαπη μου για αυτα δεν αλλαζει αλλα υπαρχει αλλαγή στο ολο συστημα. Δυστυχως δεν τις χαιδευω οπως παλια και δεν τις παιρνω αγκαλια αν δεν αλλαξω ρουχα αν προλαβω κιολας να κατσω στον καναπε καμια ωρα. Αφου δεν εχει κανει το μωρο το πρωτο του εμβολιο καν, δεν θελω να εχει επαφη ακομα με τις τριχες :redface: Ολο αυτο με εχει τρελάνει λιγο.

Κατάλαβα, για να είσαι στο Ιντερνετ στις 3 το βράδυ, τρέχεις και δε φτάνεις. Αλλά σκέψου ότι σε λίγους μήνες θα έχουν ηρμήσει τα πράγματα και θα έχεις έναν μπέμπη και τα ψιψίνια σου να σου φτιάχνουν τη διάθεση!

Όλγα πως πάει το βλαστάρι σου χαρά μου, για την ακρίβεια κοιμάσαι τουλάχιστον; :whistle::inlove:

Αχ να σου ζήσει ο μπέμπης (λίγο αργοπωρημένα βέβαια) φαντάσου να ξεπεταχτεί λίγο ο μικρός και να τρέχει με τις γάτες στο σπίτι, :confused:
εκεί είναι τα δύσκολα

Όποτε μπορείς βρε Ολγα στέλνε νέα από το μπέμπη σου! Θα τρέχεις βέβαια τώρα αλλά ότι μπορέσεις!

ολγα δεν το ειχα δει σορρυ.
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και μπεμπε και γατουλια πανικος στο σπιτι θα εχει τρελλη ζωη. ΤΕΛΕΙΑ!!!!
αλλα δεν κοιμασαι πολυ ε;

Επειδή κάποια ψυχή μου το ζήτησε να λοιπον το βλαστάρι μου το στηριγματάκι μου!!!!!!!!! Οσο μικρό είναι τόσο δυνατό είναι.....
Με σειρά χρονική. Τώρα είναι που ειναι θρεφτάρι. Τα κιλά, ο ύψος, το κεφάλι του, ολα στο οριο για την ηλικία του. Ειναι 2 μηνών και μοιαζει 4!!!!!!

Συνημμένα

• exodos maiautirio.jpg
    exodos maiautirio.jpg
    356,8 KB · Εμφανίσεις: 36
  • edo leptos kai mikros.jpg
    edo leptos kai mikros.jpg
    230,9 KB · Εμφανίσεις: 36
  • me pipiloni.jpg
    me pipiloni.jpg
    199,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • olo hara.jpg
    olo hara.jpg
    378,7 KB · Εμφανίσεις: 34
  • me giagia.jpg
    me giagia.jpg
    414,4 KB · Εμφανίσεις: 42
Κι άλλη μια που μ αρεσει πολύ.:happy:

Συνημμένα

• mpanio.jpg
    mpanio.jpg
    303 KB · Εμφανίσεις: 39
φτουφτου σκορδα στα ματια μου καλε ιδιος η ολγα ειναι κατσε να κανω κορη να στην δωσω για νυφη

Πο πο, ειναι κουκλακι!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Καλέ μου μοιάζει;:blink: Μια στον Πάνο μοιάζει μια στη μαμά μου... Θα δείξει ... Καλός;

Και εμενα, πιο πολυ τον αντρα σου μου θυμιζει!
Η αδελφη σου γεννησε?

καλε ιδιο ειναι αχ θα το κανω αγκαλιες φιλια

Ναι Ελένη μου, 1 Σεπτεμβρη!!!! Δεν μοιαζουν καθολου! Εκεινος ειναι πιο ξανθοπός, λεπτός, ψηλός. Αλλο παιδί τελείως! Και μισα κιλά απο το δικό μου.
Α, δεν σας ειπα, μιλάει απο 1 μηνος και λεει αγκού και άγκου!!!!!!!!!!! 10 με 20 φορες τη μέρα, ανάλογα με τα κέφια. Κανονικά λέει 3-4 λενε τετοια. Και λεει και με την πιπιλα στο στομα οεοεοεοεο.:blink::lol:

Κούκλος ο μικρούλης !!! :inlove::inlove::inlove::inlove:

Ναι Ελένη μου, 1 Σεπτεμβρη!!!! Δεν μοιαζουν καθολου! Εκεινος ειναι πιο ξανθοπός, λεπτός, ψηλός. Αλλο παιδί τελείως! Και μισα κιλά απο το δικό μου.
Α, δεν σας ειπα, μιλάει απο 1 μηνος και λεει αγκού και άγκου!!!!!!!!!!! 10 με 20 φορες τη μέρα, ανάλογα με τα κέφια. Κανονικά λέει 3-4 λενε τετοια. Και λεει και με την πιπιλα στο στομα οεοεοεοεο.:blink::lol:

Να της ζησει να της πεις!:D
Θυμαμαι που ηταν με μια μεγααααλη κοιλια και ψαχναμε την γατουλα!:P
Τι εγινε τελικα με την γατα?Βελτιωθηκε καθολου το κεφαλι και οι πληγες της?

:inlove: :inlove: :inlove:
Όλγα είναι ένας κούκλος ο μπέμπης! Να τον χαίρεσαι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back