Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Oλγίτσα μου, είναι ένα κουκλί!!
Φαντάζομαι πόσο τον καμαρώνεις! Eίδες τί καλά που είναι και τα αγοράκια τελικά? Tώρα τον αλλάζεις με τίποτα στον κόσμο? Όχι βέβαια! Oύτε με 10 κοριτσάκια!
Aλλά κι εσύ, μια κούκλα! Xάρηκα πολύ που σε είδα χθες....
Nα μου τον φιλήσεις εκεί πίσω στο λαιμό που μυρίζει έντονα η μωρουδίλα. Eκεί κοντά στο αυτάκι του... ξέρεις. Tο λατρεύω αυτό το σημείο.
Tώρα που ο δικός μου μεγάλωσε, αυτό το σημείο δεν μυρίζει τόσο έντονα όπως παλιά.... σνιφ...
Σε ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυυυ! Και εσύ επίσης!
Αλλά το σημείο αυτο που μυρίζει αντρίλα- δεν ξέρω αν μυρίζουν ετσι τα κοριτσάκια- είναι ολα τα λεφτά! Τζούρες παίρνουμε οικογενειακώς
Και δεν τον αλλάζω ουτε με το ωραιότερο κορίτσι του κόσμου!!!!! Αν θαθελα κι ενα τέτοιο αργότερα
Και αναρωτιώμουν αν θα μυρίζει για πάντα έτσι. Γκρεμίστικε το όνειροΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αλλά επειδή ζήλεψα, να και ο δικός μου κούκλος! Εν μέρει δικός μου δηλαδή, για την ακρίβεια ο ανηψιός μου όταν ήταν μικρούλης...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eίναι ένας γλύκας! M'αρέσουν τα παιδάκια που είναι χαμογελαστά, τρελαίνομαι!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τώρα κοντεύει τα 18 και για να μου σκάσει κανένα χαμόγελο -κι αυτό λοξό!- κάνω τον καραγκιόζη!!! Το παίζει άντρας βαρύς τώρα... Έλα όμως που εγώ τον βλέπω όπως ήταν τότε!!!Bρε Aσπασία, τί δίπλες είναι αυτές που έχει ο μικρούλης??? Φτου-φτου!!
Eίναι ένας γλύκας! M'αρέσουν τα παιδάκια που είναι χαμογελαστά, τρελαίνομαι!
Χαρείτε τα μικρά σας τώρα που μπορείτε γιατί τα αγοράκια μεγαλώνοντας γίνονται λίγο βαριά και άγαρμπα στις εκδηλώσεις αγάπης τους! Πάντως σίγουρα πιο αγνά και απονήρευτα από τα κοριτσάκια! Η ανηψιά μου για παράδειγμα από μωρό σε πουλάει και σε αγοράζει και όταν θέλει κάτι το αποκτάει με γλύκες και γαλιφιές!
Τι σου είναι τα άτιμα!!!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Γλύκας!!!!!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=jnXNt4fJqj4
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποτε δεν ειναι αργά για ευχές

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
πως φαινονται οι μανες που ξενυχτουνΝασαι καλα, πολύ γλυκόΠοτε δεν ειναι αργά για ευχές
![]()

4πμ μηνυματα
αχ,Ολγα μου τα εχω περασει και σε καταλαβαινωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευτυχώς χαλαρώσανε τα πράγματα και κοιμαται το βραδυ σερί ολη νύχτα απο τις 2-3 μέχρι τις 10-12 και ξυπνάει οχι με κλάμα αλλά με αέρια
ο καημένος, κλοτσώντας. Χρυσό παλικαράκι, πάντως το Γιωργάκι!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
. Σε άλλες γελάει τοσο πολύ που φαίνονται τα ούλα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool