Γέννησε η Όλγα

Όλγα και Gemini οφείλω να το παραδεχτώ οι καινούργιοι "άντρες" αυτού του φόρουμ είναι υπέροχοι ......:inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oλγίτσα μου, είναι ένα κουκλί!!
Φαντάζομαι πόσο τον καμαρώνεις! Eίδες τί καλά που είναι και τα αγοράκια τελικά? Tώρα τον αλλάζεις με τίποτα στον κόσμο? Όχι βέβαια! Oύτε με 10 κοριτσάκια!
Aλλά κι εσύ, μια κούκλα! Xάρηκα πολύ που σε είδα χθες....
Nα μου τον φιλήσεις εκεί πίσω στο λαιμό που μυρίζει έντονα η μωρουδίλα. Eκεί κοντά στο αυτάκι του... ξέρεις. Tο λατρεύω αυτό το σημείο.
Tώρα που ο δικός μου μεγάλωσε, αυτό το σημείο δεν μυρίζει τόσο έντονα όπως παλιά.... σνιφ...

Σε ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυυυ! Και εσύ επίσης! :D Αλλά το σημείο αυτο που μυρίζει αντρίλα- δεν ξέρω αν μυρίζουν ετσι τα κοριτσάκια- είναι ολα τα λεφτά! Τζούρες παίρνουμε οικογενειακώς :P Και δεν τον αλλάζω ουτε με το ωραιότερο κορίτσι του κόσμου!!!!! Αν θαθελα κι ενα τέτοιο αργότερα :rolleyes: Και αναρωτιώμουν αν θα μυρίζει για πάντα έτσι. Γκρεμίστικε το όνειρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τρελλένομαι για τα αγοράκια και θα'θελα τουλάχιστον δύο! Οπότε σας ζηλεύω!!! Αν πάντως κάνω κορίτσια έχω τρεις υποψήφιους κούκλους γαμπρούς: τον δικό σου Όλγα, της Gemini και της Αγγελικής! Ο ένας πιο όμορφος από τον άλλο!!!
Αλλά επειδή ζήλεψα, να και ο δικός μου κούκλος! Εν μέρει δικός μου δηλαδή, για την ακρίβεια ο ανηψιός μου όταν ήταν μικρούλης...:P:D:D:D

όλγα , τώρα είδα τις φωτογραφίες, να σας ζήσει , είναι κούκλος, έχει κατι ματάρες!!!:)

Bρε Aσπασία, τί δίπλες είναι αυτές που έχει ο μικρούλης??? Φτου-φτου!!
Eίναι ένας γλύκας! M'αρέσουν τα παιδάκια που είναι χαμογελαστά, τρελαίνομαι!

Bρε Aσπασία, τί δίπλες είναι αυτές που έχει ο μικρούλης??? Φτου-φτου!!
Eίναι ένας γλύκας! M'αρέσουν τα παιδάκια που είναι χαμογελαστά, τρελαίνομαι!
Τώρα κοντεύει τα 18 και για να μου σκάσει κανένα χαμόγελο -κι αυτό λοξό!- κάνω τον καραγκιόζη!!! Το παίζει άντρας βαρύς τώρα... Έλα όμως που εγώ τον βλέπω όπως ήταν τότε!!!:rolleyes: Χαρείτε τα μικρά σας τώρα που μπορείτε γιατί τα αγοράκια μεγαλώνοντας γίνονται λίγο βαριά και άγαρμπα στις εκδηλώσεις αγάπης τους! Πάντως σίγουρα πιο αγνά και απονήρευτα από τα κοριτσάκια! Η ανηψιά μου για παράδειγμα από μωρό σε πουλάει και σε αγοράζει και όταν θέλει κάτι το αποκτάει με γλύκες και γαλιφιές!;) Τι σου είναι τα άτιμα!!!:confused:

Καλε Σαρπει σκέτο!!!!!!!!!!!!!! Δεν εχω ξαναδει τέτοιες δίπλες :lol::lol::lol::lol: Γλύκας!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν και αργά θα ήθελα να σας ευχηθώ και γω τα καλύτερα για τον πιτσιρίκο , παρέα μ ένα τραγουδάκι που εγώ τουλάχιστον το έλεγα για νανούρισμα στον μικρούλι μου ανιψιό!!

https://www.youtube.com/watch?v=jnXNt4fJqj4

Νασαι καλα, πολύ γλυκό:) Ποτε δεν ειναι αργά για ευχές;):happy:

Νασαι καλα, πολύ γλυκό:) Ποτε δεν ειναι αργά για ευχές;):happy:
πως φαινονται οι μανες που ξενυχτουν:lol::lol:4πμ μηνυματα:lol:αχ,Ολγα μου τα εχω περασει και σε καταλαβαινω

Tετοιες ώρες κοιμάται το άτιμο...:baby:

Γι'αυτό κι εγώ ξενυχτάω! Προπονούμαι για το πολύ μελλοντικό μου μωρό...:whistle::lol:

Πάντως όταν κρατούσα την ανιψιά μου στο σπίτι δεν κοιμόμουν, καθόμουν και την έβλεπα μήπως έπαθε τίποτα,όπως έτσι είμουν και με τη γάτα όταν πρωτοήρθε στο σπίτι

Πρεπει να ειναι 2 εβδομάδες που κάθομαι κι αλλου εκτος απο διπλα στο μωρό ή να τρώω το πρωινό μου:/: Ευτυχώς χαλαρώσανε τα πράγματα και κοιμαται το βραδυ σερί ολη νύχτα απο τις 2-3 μέχρι τις 10-12 και ξυπνάει οχι με κλάμα αλλά με αέρια :rolleyes: ο καημένος, κλοτσώντας.
Χρυσό παλικαράκι, πάντως το Γιωργάκι!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Τώρα είναι τα ωραία,αν είναι και το πρώτο σου που συνήθως τα πρώτα είναι τα πιο ήσυχα παιδιά θα χαλαρώσεις. (Αυτό ήταν από την μάνα μου,ξέρει από μένα κι απ τον αδερφό μου,ο αδερφός μου ήσυχο παιδάκι, εγώ καννίβαλος και κλόουν ταυτόχρονα)

βρε ολγα φωτο του παιδιου εχεις βαλει??????

Καλέ ναι! ΠΙο πάνω πολλές!:)

Και είναι και κουκλί ο παίδαρος ;)

δεν τις ειχα δει!!!! πολ γλυκουλι ειναι μ'αρεσει που χαμογελαει σε μια με τα παιχνιδακια το μαναρακι μου!!!!!

Αχ και μένα αυτη μαρεσει και εχει αλλες 5 η σειρά αυτή. Εχει καθρεφτη στην οροφή απο μεσα κα βλεπει τη φατσα του και γελάει :D. Σε άλλες γελάει τοσο πολύ που φαίνονται τα ούλα!:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back