χριστινα
Διάσημο μέλος
Παιδια το γατακι τι καλα που σωθηκε!!! Μπραβο και σε εσας, μπραβο και στον Κ. Πανο και τη κα Μιλλυ. Χαλια ητανε το μικρουλι...
Εμεις στη Κορινθο ενα πετσοπ εχουμε και η ιδιοκτητρια του κανει μεγαλυτερο εργο για τα αδεσποτα απο οσο ολοι οι Κορινθιοι μαζι. Εχω μεινει εκπληκτη. Γιατι να μην ειναι ετσι ολοι;;; Εγω ουτε στο ονειρο μου τετοια προσφορα!!!
Μακαρι να βγει κατι απο ολο αυτο τουλαχιστον να ασχολουνται ατομα που αγαπουν τα ζωα κι οχι ο καθε ασυνειδητος που βγαζει χρηματα υποβαλλοντας τα σε τραγικες συνθηκες. Να σταματησει η αθλιοτητα
Στειλτε το μειλ, στειλτε φωτο του γατιου και ολα τα στοιχεια αλλα να παρετε και τηλ μη μεινετε σε ενα μειλ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Επειδή είναι σχετικά κοντά στο σπίτι μου, βλέπω πολλές φορές ζωάκια που έχει φέρει.. Μια φορά που είχα ρωτήσει για ένα γατάκι μου είχε ζητήσει 15 ευρώ.. Και τα βασανίζουν και θέλουν να βγάλουν και λεφτά.. Απαράδεκτοι!!!
Αυτό το γατάκι είναι πραγματικά τυχερό που βρεθήκατε στο δρόμο του.. ηταν μια ασπρη νυφιστα και την πουλαγε 210 ευρω
Δεν είναι ακριβώς νυφίτσα, είναι κουνάβι, αλβίνος, γι'αυτό και είναι άσπρο.Πρέπει να είχε και κόκκινα μάτια, αν μιλάμε για το ίδιο.. Νομικά πρέπει να επιτρέπεται γιατί εκτρέφεται στο εξωτερικό και γίνεται μετά εισαγωγή τους. Είναι ημιάγρια ζώα και πολλές φορές έχουν τάση φυγής. Τα συγκεκριμένα τα άσπρα, επειδή είναι πιο όμορφα και προτιμώνται από τα κανονικά που είναι καφέ, είναι συνήθως προιον μετάλλαξης, γιατί η συχνότητα εμφάνισης τους δεν είναι τόσο μεγάλη. Επίσης είναι σίγουρο ότι θα πεθάνουν στα 4 πρώτα χρόνια της ζωής τους από πρόβλημα στο συκώτι λόγω της μετάλλαξης..
Τα γνωρίζω αυτά λόγω της κολλητής μου, που είχε πάρει ένα τέτοιο κουνάβι πριν 8 χρόνια και πέθανε στα 3 χρόνια χωρίς να έχει κάποια εμφανή αιτία. Η κτηνίατρος στην οποία ζήτησε να κάνει νεκροψία, της είπε για όλα αυτά.
Υ.Γ. Η φίλη μου είχε πληρώσει τότε περίπου 150.000

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Ένα άλλο πρόβλημα με τα γατιά στα pet shops (πέρα από τις φριχτές συνθήκες αιχμαλωσίας) είναι και ο τύφος, που "επιβιώνει" μέχρι και για ένα χρόνο στο χώρο, κι έτσι μεταδίδεται από γατί σε γατί εξαιτίας των κλουβιών που δεν απολυμαίνονται.
aretha
Περιβόητο μέλος
Συγχαρητήρια στην ομάδα διάσωσης!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αίλουρο!
Για την καταγγελία: έχουν συγκεντρωθεί 35 υπογραφές. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα χρησιμοποιήσω το κείμενο που ανέβασε η ruko, στο οποίο περιλαμβάνονται και τα περί χρηματικής εκμετάλλευσης των πελατών κ.λπ. Θα επισυνάψω και τη φωτογραφία "πριν" της γατούλας.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Όποιος έχει τα στοιχεία και του δεύτερου πετ σοπ επί της Αθηνάς, ή όποιου άλλου διαπιστωμένα παρανομεί, να μου τα στείλει για να τα προσθέσω. Ευχαριστώ!
Ismini
Διάσημο μέλος
To ιδιο ηθελα κι εγω να πω...:cry: Άθλιοι υπάνθρωποι.Για μένα δεν έχουν λόγο ύπαρξης.
Χαίρομαι που το γατάκι σώθηκε απο βέβαιο θάνατο...αλλα δεν μπορώ να πηδάω απο χαρά κιόλας..αφού σκέφτομαι όλα τα υπόλοιπα που δεν μπορούν να σωθούν...
Μεθαυριο καποιο αλλο θα παρει τη θεση του. Επισης το μαγαζι ειναι ηδη τιγκαρισμενο στα σκυλάκια, γατάκια και διάφορα άλλα ταλαίπωρα ζώα.
Ομως το συγκεκριμένο γατάκι απ΄ οτι φαινεται, τελικά ηταν ζήτημα ημερών για να πεταχτεί, μαζί με τα απόβλητα του μαγαζιού πεθαμένο ή ακομα χειρότερα, μισοπεθαμένο.
Πιστεύω οτι πρέπει να γίνει άλλη μια καταγγελία ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ γι αυτο το μαγαζί.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Εύχομαι ειλικρινά να βρει ένα σπίτι....
Ismini
Διάσημο μέλος
Ομως δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το γατάκι το πήραμε απο εκει.Θα επισυνάψω και τη φωτογραφία "πριν" της γατούλας.
Χρειάζονται φωτογραφίες και βίντεο.
mimikaki
Διάσημο μέλος
θελω και εγω να υπογραψω να σου στειλω Αλικη πμ??
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα προσπαθήσω κάποιο βραδάκι μέσα στη βδομάδα να κατέβω και να τραβήξω βίντεο. Δεν το υπόσχομαι, καθώς αυτό το διάστημα έχω πολλά άσχετα τρεξίματα, αλλά θα προσπαθήσω να το κάνω ως την Κυριακή.Ομως δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το γατάκι το πήραμε απο εκει.
Χρειάζονται φωτογραφίες και βίντεο.
ruko
Διάσημο μέλος
Ανεβάζω και πάλι το κείμενο με κάποιες μικρές και πιασάρικες προσθήκες (για πλαστά χαρτιά και μη τήρηση προδιαγραφών).Παιδιά, δε θυμάται κανείς το όνομα του άλλου πετ σοπ; Βρίσκεται Αθηνάς και Σοφοκλέους. Μπροστά του το Mr Zoo είναι ο παράδεισος των ζώων. Τουλάχιστον να βάλουμε τη διεύθυνση.
Και δυο ερωτήσεις:
Έχουμε άλλο φωτογραφικό υλικό πέρα από το γατάκι;
Μήπως να περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Μαρίνα του stray; Κάτι τέτοιο μας είχε πει. Ή να προχωρήσουμε και, αν αποφασίσουν να κάνουν την εκπομπή, να τους παραπέμψουμε σε αυτήν για λεπτομέρειες;
Συνημμένα
Κείρα
Δραστήριο μέλος
και ευχομαι μια καλη τυχη στο γατακι. Αλλα και καλη δυναμη για να μπορεσουμε να ασκησουμε πιεση και να κλεισουν τα μαγαζια της ντροπης
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ευγε σε όλους......
όσο για το μαγαζί της ντροπής....τι να πώ...!!
μακάρι να γίνει κάτι!
aretha
Περιβόητο μέλος
OK!Αρήθα, τώρα είδα το μήνυμά σου.Ανεβάζω και πάλι το κείμενο με κάποιες μικρές και πιασάρικες προσθήκες (για πλαστά χαρτιά και μη τήρηση προδιαγραφών).
ΕυχαριστώΜου έστειλε τα στοιχεία του η Αγγελική, το έχω προσθέσει.Παιδιά, δε θυμάται κανείς το όνομα του άλλου πετ σοπ; Βρίσκεται Αθηνάς και Σοφοκλέους. Μπροστά του το Mr Zoo είναι ο παράδεισος των ζώων. Τουλάχιστον να βάλουμε τη διεύθυνση.

Ismini
Διάσημο μέλος
Προτεινω να περιμένουμε για καλο φωτογραφικό υλικό. Αυτο το γατάκι δεν αποδεικνύει τίποτα. Μπορούσε κάλιστα να έχει βρεθεί στο δρόμο.Και δυο ερωτήσεις:
Έχουμε άλλο φωτογραφικό υλικό πέρα από το γατάκι;
Μήπως να περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Μαρίνα του stray; Κάτι τέτοιο μας είχε πει. Ή να προχωρήσουμε και, αν αποφασίσουν να κάνουν την εκπομπή, να τους παραπέμψουμε σε αυτήν για λεπτομέρειες;
ruko
Διάσημο μέλος
Τέλος πάντων, ας γίνει η εκπομπή και ας επιπλώσει όσες βίλες θέλει.

aretha
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ. Στο μεταξύ, συνεχίζω να μαζεύω υπογραφές (έχουμε 37 τώρα).Προτεινω να περιμένουμε για καλο φωτογραφικό υλικό. Αυτο το γατάκι δεν αποδεικνύει τίποτα. Μπορούσε κάλιστα να έχει βρεθεί στο δρόμο.
Το Σάββατο μπορώ να περάσω κι εγώ από κει για να κάνω μια προσπάθεια φωτογράφησης/βίντεο, αλλά δυστυχώς όχι νωρίτερα

olg_aki
Νεοφερμένο μέλος
Ότι και να πω για αυτά που κάνετε είναι λίγο
Πως μπορώ να υπογράψω? Σε αυτή τη φωτογραφία που λέει "πριν" το γατάκι έχει κάτι κίτρινα υγρά γύρω από τα μάτια. Είναι φάρμακο ή έτσι ήταν το γατάκι όταν το πήρατε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool