Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Στη φωτογραφία "πριν" αυτά είναι οι τσίμπλες του. Και ήταν πολύ χειρότερα, αν σκεφτεί κανείς ότι το είχαμε καθαρίσει κιόλας.Καλημέρα παιδιάΌτι και να πω για αυτά που κάνετε είναι λίγο
Πως μπορώ να υπογράψω? Σε αυτή τη φωτογραφία που λέει "πριν" το γατάκι έχει κάτι κίτρινα υγρά γύρω από τα μάτια. Είναι φάρμακο ή έτσι ήταν το γατάκι όταν το πήρατε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Ωστόσο, μπορούμε και πάλι να τους καταγγείλουμε για το γεγονός ότι πουλούν ζώα με πλαστά χαρτιά και διάφορες άλλες παραβάσεις.
Ξέρει καμιά δικηγορίνα πού μπορούμε να απευθυνθούμε γι' αυτό; Ή έστω κάποια που να θυμάται τι κάναμε στην αγωγή του πολίτη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Διαφωνώ ότι δεν αποδικνύει τίποτα. Υπάρχουν τόσοι μάρτυρες: εσύ, η Σαρδέλα, η Αγγελική, η Κατερίνα και όλα τα άτομα στο forum που διάβασαν το θέμα. Μπορεί κάποιος από αυτούς να διαψεύσει 10-20 άτομα που έχουν παρακολουθήσει το θέμα από την πρώτη στιγμή που το ανέφερες, ή τα κορίτσια που πήγαν και το πήραν? Στο κάτω-κάτω τι λόγο έχουμε να πούμε ψέματα? Δεν νομίζω κανείς από εμάς να έχει προσωπικό πρόβλημα με τον ιδιοκτήτη του Mr.Zoo....Προτεινω να περιμένουμε για καλο φωτογραφικό υλικό. Αυτο το γατάκι δεν αποδεικνύει τίποτα. Μπορούσε κάλιστα να έχει βρεθεί στο δρόμο.
anabou
Διάσημο μέλος
olg_aki
Νεοφερμένο μέλος
rosalia
Νεοφερμένο μέλος
rosalia
Νεοφερμένο μέλος
olg_aki
Νεοφερμένο μέλος
mariepap
Νεοφερμένο μέλος
Απίστευτη κινητοποίηση !!!!!!σας αξίζουν συγχαρητήρια ,στην εποχή του δε βαριέσαι.
Εστειλα ήδη και εγώ την υπογραφή μου.
Μακάρι να ταράξουμε λιγο τα νερά.

aretha
Περιβόητο μέλος
Και μόνο από αυτή τους την αντίδραση, βλέπεις σε ποιο ακριβώς επίπεδο βρίσκονται... Δυστυχώς!μορφωμένοι επαρχιώτες άνθρωποι που υποτίθεται ότι έχουν ένα επίπεδο και ζουν μέσα στη φύση και την αγαπούν) και εδώ και ένα μήνα που τρέχω στους κτηνιάτρους με την αδεσποτούλα και το αδεσποτάκι μου, με περιγελούν και με αποκαλούν γεροντοκόρη ...
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα κανενας δεν κοιμαται;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδια το γατακι τι καλα που σωθηκε!!! Μπραβο και σε εσας, μπραβο και στον Κ. Πανο και τη κα Μιλλυ. Χαλια ητανε το μικρουλι...
Εμεις στη Κορινθο ενα πετσοπ εχουμε και η ιδιοκτητρια του κανει μεγαλυτερο εργο για τα αδεσποτα απο οσο ολοι οι Κορινθιοι μαζι. Εχω μεινει εκπληκτη. Γιατι να μην ειναι ετσι ολοι;;; Εγω ουτε στο ονειρο μου τετοια προσφορα!!!
Μακαρι να βγει κατι απο ολο αυτο τουλαχιστον να ασχολουνται ατομα που αγαπουν τα ζωα κι οχι ο καθε ασυνειδητος που βγαζει χρηματα υποβαλλοντας τα σε τραγικες συνθηκες. Να σταματησει η αθλιοτητα
Στειλτε το μειλ, στειλτε φωτο του γατιου και ολα τα στοιχεια αλλα να παρετε και τηλ μη μεινετε σε ενα μειλ
Τη Ράνια λες?
Ειναι στην ομαδα μας και ειμαστε και παρα πολυ περηφανοι που την εχουμε μαζι μας.
Να αγοραζετε τα παντα απο το ζωοφιλια Κορινθου! Χαλαρα ειναι απο τα πιο φιλοζωα pet shops που ξερω και οι ιδιοκτητες τελειοι.
Μαρινα
χριστινα
Διάσημο μέλος
Θα συμφωνσω μαζι σου κι απο εκει ψωνιζω.
Ειναι απιστευτος ο αγωνας που κανει και για τη Κορινθο πρωτογνωρος.
Αρρωστα, πεινασμενα ταλαιπωρα, τρεχει να τα φροντισει. Μ' εχει κατασυγκηνησει....
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε λοιπόν καλά να πάθει που έχασε τόσα λεφτά!! Καλά να πάθετε που πάτε και αγοράζετε ζώα που δεν σας φτάνουν τα συνηθισμένα θέλετε και άγρια και ημιάγρια και αισθάνεστε in!! Πολύ καλά σας κάνουν και σας κοροϊδεύουν και σας παίρνουν τα λεφτά αφού πάτε γυρεύοντας. Συνένοχοι δεν είστε στο εμπόριο ζώων; Ε πολύ καλά να πάθετε!!!!!!!!!!Τα συγκεκριμένα τα άσπρα, επειδή είναι πιο όμορφα και προτιμώνται από τα κανονικά που είναι καφέ, είναι συνήθως προιον μετάλλαξης, γιατί η συχνότητα εμφάνισης τους δεν είναι τόσο μεγάλη. Επίσης είναι σίγουρο ότι θα πεθάνουν στα 4 πρώτα χρόνια της ζωής τους από πρόβλημα στο συκώτι λόγω της μετάλλαξης..![]()
Τα γνωρίζω αυτά λόγω της κολλητής μου, που είχε πάρει ένα τέτοιο κουνάβι πριν 8 χρόνια και πέθανε στα 3 χρόνια χωρίς να έχει κάποια εμφανή αιτία. Η κτηνίατρος στην οποία ζήτησε να κάνει νεκροψία, της είπε για όλα αυτά.
Υ.Γ. Η φίλη μου είχε πληρώσει τότε περίπου 150.000![]()
rosalia
Νεοφερμένο μέλος
εν μέρη εχεις δίκιο... αν δεν υπάρχει ζήτηση για τέτοιου είδους ζωάκια, θα σταματήσει η "αιχμαλωσία" τους με σκοπό να ικανοποιήσουν την καταναλωτική επιθυμία των (κατά κανόνα) ανίδεων "φιλόζωων" που το Θέλω το δικό τους μπαίνει πιο πάνω από τις πραγματικές ανάγκες αυτών των ζώων.Ε λοιπόν καλά να πάθει που έχασε τόσα λεφτά!! Καλά να πάθετε που πάτε και αγοράζετε ζώα που δεν σας φτάνουν τα συνηθισμένα θέλετε και άγρια και ημιάγρια και αισθάνεστε in!! Πολύ καλά σας κάνουν και σας κοροϊδεύουν και σας παίρνουν τα λεφτά αφού πάτε γυρεύοντας. Συνένοχοι δεν είστε στο εμπόριο ζώων; Ε πολύ καλά να πάθετε!!!!!!!!!!
βαγια
Νεοφερμένο μέλος
Εδω μερικα καναλια προβαλλουν στις ειδησεις (μη χαρακτηρισω)γαλοιοτητες και δεν προβαλλουν ενα τοσο συμαντικο θεμα.Η ευτυχια των ζωων πρεπει να απασχολει καθε ατομο που θελει να αποκαλειται πολιτισμενο και ευαισθητοποιημενο.και εγώ έχω ακούσει οτι όντως έχουν γίνει καταγγελίες για
αυτό το μαγαζί......
στα κανάλια ίσως θα έπρεπε να τους βγάλουμε.......αλλά και πάλι ποιανού ιδρώνει το αυτί του (κανάλι εννοώ!)
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνο που πάλι τα ζώα την πληρώνουν γιατί το καλά να πάθεις που έχασες λεφτά αυτόματα σημαίνει ότι το ζώο έπαθε κακό. Τουλάχιστο να πεθαίνουν ανώδυνα….εν μέρη εχεις δίκιο... αν δεν υπάρχει ζήτηση για τέτοιου είδους ζωάκια, θα σταματήσει η "αιχμαλωσία" τους με σκοπό να ικανοποιήσουν την καταναλωτική επιθυμία των (κατά κανόνα) ανίδεων "φιλόζωων" που το Θέλω το δικό τους μπαίνει πιο πάνω από τις πραγματικές ανάγκες αυτών των ζώων.
Υπάρχει μια τάξη ανθρώπων που για να είναι σικ έχει μαύρους υπηρέτες, υπάρχει μια τάξη που για να είναι σικ έχει ζώα από τη ζούγκλα. Και μετά λέει… ο καημένος ο λαός κι ο καημένος ο λαουτζίκος…
Τρίχες!!!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ανεβάζω κι εγώ τις φωτογραφίες που έβγαλα, αν και στις άλλες φαινεται καλύτερα...
Πριν...(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Μετά ...(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
RedCat
Διάσημο μέλος

πω πω το καημένο..αυτό το βλεμματάκι του τα λέει όλα..τι να πω. Μπράβο κορίτσια και για την ιδέα και για την υλοποίησή της. Υπέγραψα χθες Αλίκη, αλλα με την στεναχώρια του Τσε δεν στο είπα.![]()
Mολις φτασαμε, πηρες τηλεφωνο Νοτα!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Πως μπορώ να υπογράψω? Σε αυτή τη φωτογραφία που λέει "πριν" το γατάκι έχει κάτι κίτρινα υγρά γύρω από τα μάτια. Είναι φάρμακο ή έτσι ήταν το γατάκι όταν το πήρατε?