Γατάκι στο pet shop της πλατείας Κοτζιά

• Thread starter Thread starter sardela
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μολις μου εστειλε η Μαρινας το εξης μηνυμα:"Το γατακι δυστυχως δεν θα τα καταφερει, κανουμε οτι μπορουμε αλλα δυστυχως....".

Της ειπα να παρουν τηλεφωνο τον κυριο Πανο, αλλα μου ειπε οτι ξεψυχαει και δεν μπορει να κανει κατι...

Και οτι μυριζει τυφος πολυ εντονα και παντου. Εχει κανει διαρροια αιμα απο το απογευμα.:( :( :(

Κριμα ρε γμτ....δεν σκεφτομαι καθολου το τρεξιμο και την αγωνια μας, αλλα θυμωνω με αυτα τα τερατα που το αφησαν σε αυτην την κατασταση(μιλαω για τους ιδιοκτητες του πετ σοπ).

Μακαρι αυτο το γατακι να γινει η αρχη του τελους ολων αυτων των κερδοσκοπων.
Το οτι το γατακι δεν τα καταφερε ισως να μας βοηθισει στην καταγγελια.

:bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: μικρουλα ΜΑΣ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι γμτ:cry: :cry: :cry: :cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακαρι αυτο το γατακι να γινει η αρχη του τελους ολων αυτων των κερδοσκοπων.

Μακάρι... καημένο γατάκι.:bye: :bye:

Πέθανε? ΟΧΙ ρε γμτ...

Είναι άδικο και κρίμα μεγάλο. Το γατάκι χτες ήταν γεμάτο ζωή, ζωηρότατο και χαδιάρικο. Δεν γίνεται να ξεψυχάει τώρα....:cry:
Ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρει.
Αντίο μικρούλα ... :cry: :cry:

Δεν το πιστεύω! Μετά από τόσο τρέξιμο που ρίξατε για να το γλιτώσετε!!! Κρίμα το μωρούλι...

Ας παρει καποια τον κυριο Πανο γιατι εγω ντρεπομαι...:redface:
Θα με πιασουν και τα κλαματα!

To τρέξιμο είναι το λιγότερο.
Προσωπικά μετά από αυτό είμαι διατεθειμένη να το τραβήξουμε το θέμα όσο πιο μακριά πάει. Γίνεται να τους κλείσουμε όλους αυτούς? Γίνεται να μην ξαναπατήσει άνθρωπος στα σκ@&#μάγαζά τους? Και στη δικαιοσύνη και στα κανάλια και όπου χρειάζεται προκειμένου να τιμωρηθούν.

Κατερινα δεν ηταν ζωηρότατο. Τη Δευτερα ειχε βαλει ολη του τη δυναμη και ουρλιαζε. Την Τριτη ουτε που ακουγοταν μεσα στο κουτι.
Λοιπον δεν τη γνωρισα. Δεν προλαβα.

Ελένη μου είναι και αργά, μήπως κοιμάται ο άνθρωπος...
Μήπως να τον πάρουμε το πρωί?

To τρέξιμο είναι το λιγότερο.
Προσωπικά μετά από αυτό είμαι διατεθειμένη να το τραβήξουμε το θέμα όσο πιο μακριά πάει. Γίνεται να τους κλείσουμε όλους αυτούς? Γίνεται να μην ξαναπατήσει άνθρωπος στα σκ@&#μάγαζά τους? Και στη δικαιοσύνη και στα κανάλια και όπου χρειάζεται προκειμένου να τιμωρηθούν.

Συμφωνω.
Και ας μην το καταγγειλουμε μονο στον Ευαγγελατο, ας το στειλουμε σε ΟΛΑ τα καναλια.

Ας σταλει και στην PETA, μηπως δρασει και εκεινη.
Τωρα που το ξεκινησαμε, ας το τραβηξουμε στα ακρα!:mad:

Κατερινα δεν ηταν ζωηρότατο. Τη Δευτερα ειχε βαλει ολη του τη δυναμη και ουρλιαζε. Την Τριτη ουτε που ακουγοταν μεσα στο κουτι.
Λοιπον δεν τη γνωρισα. Δεν προλαβα.
Βρε Ισμήνη, χτες σκαρφάλωνε με τα νύχια μέσα στο κουτί του. Ετρωγε, μας δάγκωνε, γκρίνιαζε....Φαινόταν να έχει θέληση και το πάλευε. Δεν ήταν αυτό που θα έλεγες "καταδικασμένο". Δεν ξέρω...ίσως αυτό να ήθελα να πιστέψω...ίσως να παραήμουν αισιοδοξη...

Μαζι ας κλαψουμε και για τα υπόλοιπα που ειναι εκει μεσα. Εμεις τα 2 Σιαμεζάκια τα ειδαμε στα ιδια ακριβως χάλια.
Και τα δυο μαγαζια αυτα στην Αθηνας ΠΡΕΠΕΙ να κλεισουν με καποιο τροπο.

Βρε Ισμήνη, χτες σκαρφάλωνε με τα νύχια μέσα στο κουτί του. Ετρωγε, μας δάγκωνε, γκρίνιαζε....Φαινόταν να έχει θέληση και το πάλευε. Δεν ήταν αυτό που θα έλεγες "καταδικασμένο". Δεν ξέρω...ίσως αυτό να ήθελα να πιστέψω...ίσως να παραήμουν αισιοδοξη...

Ειδικα την κυρια Μιλλυ!;)

Εγω χθες ημουν σχεδον σιγουρη οτι θα τα καταφερει.:(

Μια μερα νωριτερα να το παιρναμε και ισως τα καταφερνε!:( :( :( :(

Μπα...Ακουγοταν ενα πολυ αχνο Νιαου μεσα απο το κουτι, οταν το φερναμε. Ισως ειχε ζωηρεψει προσωρινά την ωρα που το ειδες, τι να πω...
Παντως κι εγω νομιζα οτι ειχε σωθει και θα γινοταν μια χαδιαρα γατάρα.
ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΓΜΤ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στο υγειονομικό, με τις εξετάσεις απο τον γιατρό και βεβαίωση αιτίας θανάτου.
Τέρμα τα λόγια, ας πράξουμε σωστα τώρα που έχουμε στοιχεία εναντίον του pet shop.:mad:

Δεν ωφελεί να σκεφτόμαστε έτσι. Ας δούμε πως θα δράσουμε από δω και περα.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στο υγειονομικό, με τις εξετάσεις απο τον γιατρό και βεβαίωση αιτίας θανάτου.
Τέρμα τα λόγια, ας πράξουμε σωστα τώρα που έχουμε στοιχεία εναντίον του pet shop.:mad:

Το κακο ειναι οτι αφου το πηραμε χωρις χρηματα, δεν εχουμε αποδειξη(οχι πως θα εδιναν δηλαδη).

Πως θα αποδειξουμε οτι ειναι απο αυτο το πετ σοπ.:confused: :confused: :confused:

Πρεπει να ζητησουμε και μια βεβαιωση αιτιας θανατου απο την γιατρο του stray!

Κι οχι μονο αυτο Ελενη. Σιγουρα εχουν πεθανει πολλα ζωα εκει μεσα.. Αλλα δεν ειναι λυση να πηγαινουμε να τα αγοραζουμε. Πρεπει να κλεισει!:mad: :mad: :mad:

Δεν ωφελεί να σκεφτόμαστε έτσι. Ας δούμε πως θα δράσουμε από δω και περα.

To ξερω πως ειναι πολυ σκληρο, αλλα το μονο που σκεφτομαι αυτη τη στιγμη ειναι να κλεισουν αυτα τα σκ@%$μαγαζα.

Μηπως να ζητουσαμε απο το stray να μας στειλει φωτογραφιες απο το νεκρο γατακι για να προστεθουν κα αυτες?:redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back