Γατίσιος κουμπαράς

• Thread starter Thread starter ruko
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αίσχος!:down: Ξύνετε πληγές, κορίτσια. Κι εγώ για τη στείρωση του μικρού πλήρωσα 100 ευρώ. Blanch, η αντιβίωση λογικά συμπεριλαμβάνεται στην τιμή, όπως και η μετεγχειρητική φροντίδα (σε περίπτωση π.χ. που γδάρει την περιοχή γλείφοντάς τη, όπως έκανε το σαΐνι μου).
Πάντως, από τη στιγμή που οι περισσότεροι εδώ μέσα αναφέρουν τα 40-50 ευρώ ως μέση τιμή στείρωσης αρσενικού γάτου, τίποτα δεν διακιολογεί αυτές τις αποκλίσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για τον Χιόνη πλήρωσα 50 ευρώ τέλος Οκτώβρη αν θυμάμαι καλά. Στην τιμή συμπεριλαμβανόταν φυσικά και η αντιβίωση που του έδωσε. Δεν πήρε άλλη μετά και δεν είχε ράμματα για να κοπούν. Μάλιστα μου έδωσε και απόδειξη. Σίγουρα για τα θυληκά είναι πιο ακριβή η στείρωση, αλλά όλες αυτές οι τιμές που ακούω εδώ είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου. Μήπως σας κλέβουν λίγο?:hmm: Όσο πατάει η γάτα...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για τον Χιόνη πλήρωσα 50 ευρώ τέλος Οκτώβρη αν θυμάμαι καλά. Στην τιμή συμπεριλαμβανόταν φυσικά και η αντιβίωση που του έδωσε. Δεν πήρε άλλη μετά και δεν είχε ράμματα για να κοπούν. Μάλιστα μου έδωσε και απόδειξη. Σίγουρα για τα θυληκά είναι πιο ακριβή η στείρωση, αλλά όλες αυτές οι τιμές που ακούω εδώ είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου. Μήπως σας κλέβουν λίγο?:hmm: Όσο πατάει η γάτα...;)
Πάντως εγώ στείρωσα θηλυκιά, τη Νεφέλη.;)

Πάντως εγώ στείρωσα θηλυκιά, τη Νεφέλη.;)
Μα τα 80 ευρώ που έδωσες εσύ για θηλυκιά ήταν λογική τιμή! Αναφερώμουν στην Blanc με τα 120 που της ζήτησαν για αρσενικό στα 100 ευρώ που έδωσε η Ruko. Αυτά τα ποσά για αρσενικά είναι τρελλά!!!:confused:

Μα τα 80 ευρώ που έδωσες εσύ για θηλυκιά ήταν λογική τιμή! Αναφερώμουν στην Blanc με τα 120 που της ζήτησαν για αρσενικό στα 100 ευρώ που έδωσε η Ruko. Αυτά τα ποσά για αρσενικά είναι τρελλά!!!:confused:
Επαναλαμβάνω ότι ήταν πριν 3 χρόνια και μαζί με την αντιβίωση 90 ευρώ.χωρίς απόδειξη.Με απόδειξη 110 ευρώ.

Ασπασία στον αίλουρο την έκανες;Θέλω να πάω τον Όμορφο για στείρωση και έμεινα χωρίς κτηνίατρο.Θέλω και να τον αφήσω και κει αν γίνετε μετά γιατί όσο σκυλί είμαι για μένα τόσο δεν μπορώ να βλέπω πλάσματα που αγαπώ να πονούν:(

καλε δεν υποφερουν τα αρσενικα μετα την στειρωσει κανενα προβλημα ο κυριος πανος ειναι φοβερος στις στειρωσεις

καλε δεν υποφερουν τα αρσενικα μετα την στειρωσει κανενα προβλημα ο κυριος πανος ειναι φοβερος στις στειρωσεις

Σίγουρα εγώ πιστεύω ότι όλα τα αρσενικά το τόσο το κάνουν τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο

Ασπασία στον αίλουρο την έκανες;Θέλω να πάω τον Όμορφο για στείρωση και έμεινα χωρίς κτηνίατρο.Θέλω και να τον αφήσω και κει αν γίνετε μετά γιατί όσο σκυλί είμαι για μένα τόσο δεν μπορώ να βλέπω πλάσματα που αγαπώ να πονούν:(
Όχι δεν την κάναμε τη στείρωση στον Αίλουρο,αλλά στον γιατρό που πηγαίνουμε το σκύλο. Λίγο ζαλισμένος ήτανε μετά, να πόναγε δεν το πολυπιστεύω...:hmm: Από την επόμενη μέρα ήταν μια χαρά και έπαιζε. Ειδικά αφού τον πήραμε σπίτι γιατί όπως ξέρετε οι περισσότεροι, το βράδυ μετά την στείρωση τον έδωσα για "υιοθεσία" η οποία ήταν εντελώς άτυχη κι έτσι την επόμενη ακριβώς μέρα τον πήρα πίσω...

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Τελικά μερικοί θεωρούν τον εαυτό τους "φίρμα" και αυτό πληρώνουμε... Θα κοιτάξω αλλού...

Εγώ για την στείρωση του Νόμπου πλήρωσα 60 ευρώ και του έκανε και αντιβιοτική ένεση. Μετά μου είπε και του αγόρασα αντιβίωση από το φαρμακείο. Μένω Νίκαια. Μήπως παίζουν ρόλο και οι περιοχές στις τιμές:hmm: ;

Εκεί καταλήγω κι εγώ. Πληρώνεις και την περιοχή. Η Blanch μίλησε για Εξάρχεια, εγω έκανα στείρωση στο Μετς, συγκεκριμένα στην ειδυλλιακή πλατεία Πλαστήρα (για όσους γνωρίζουν).:P
Σύμφωνοι, είναι πιο ακριβά τα ενοίκια, αλλά μπάρεμ'...

Βρε παιδιά δε νομίζω να έχει σχέση η περιοχή αλλά ο γιατρός. Με τι λογική αυτή στο Παλ.Φάληρο που τον στείρωσα εγώ που σαν περιοχή είναι πανάκριβη δεν θα έπρεπε να πληρώσω γαι την στείρωση 50 ευρώ, αλλά 150!!! Α! κι εγώ δεν του έδωσα έξτρα αντιβίωση. Μου είπε ότι με την αντιβίωση που του έδωσε ήταν καλυμένος για τα πάντα.

εμείς πάντως στο Ψυχικό πληρωσαμε και για τους 2 120€. Δεν νομίζω ότι παίζει η περιοχή αλλά ο γιατρός!

Μπορεί όντως να έπεσα στην περίπτωση. Σκέφτηκα την περιοχή, γιατί αν δεν έχει κάποιος ιδιόκτητο ιατρείο τα ενοίκια μπορεί να είναι υψηλά. Αλλά απ' την άλλη, αν ο γιατρός θέλει να βγάλει κέρδος 300% εδώ και τώρα...

Συμπέρασμα προς γνώση και συμμόρφωση: πάντα ρωτάμε προτού συμφωνήσουμε.:)

Παιδια εγω που παρακολουθησα στο γιατρο μας στειρωσεις αρσενικων και βοηθησα ειδα οτι ειναι για εναν εμπειρο γιατρο υποθεση ενος τεταρτου εκτος αν ο γατος εχει κρυψορχιδια η καποια περιπλοκη. Στα υγιη αρσενικα ειναι τοσο απλο, που ακομα κι εγω με λιγη εξασκηση θα το κανα( να λειπουν τα σχολια περι ευνουχισμου αρσενικων χαχα), ειναι ντροπη να σας περνουν τοσα πολλα ο δικος μας περνει 15 στο σωματειο εδω θεσνικη το πολυ 50 με την αντιβιωση θα παρουν τα αλλα ειναι κοροιδια για μενα!!Για τη θυληκια κι αν ειχε και γατακια μεσα πχ το 100 αντε οκ αν και στο σωματειο ειναι 30 αλλα για θηληκια πανω απο 100 ειναι πολλα!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ!
(τι site είναι αυτό ρε παιδί μου? Δεν σταματά να με εκπλήσσει!!!! Που ζούσα τόσο καιρό? )

Πρόσφατα ανακάλυψα ότι τα Jumbo έχουν απλά γατοείδη (παιχνίδια, αμμολεκάνες, μικρά ονυχοδρόμια) σχεδόν στη μισή τιμή απ' ό,τι στα πετ σοπ.
Επίσης, αν κάνετε μια βόλτα στα παιχνίδια για μωρά, έχει πολύ ωραίες πάνινες κουδουνίστρες-ζωάκια από 1 ευρώ.:D

:hmm:Τελικα σε ολα τα εξοδα που αναφερεις[γιατρο-κροκετες-κονσερβα-αμμος-κτλ]ειμαι ....τα ακριβοτερα..εμβολια τα πρωτα 3 με την εξεταση απο 30 και της λευχαιμιας τ 40ευρω το ενα δηλ 80 οι 2 δοσεις που της εκανα..αμμος 15 ευρω το 10κιλο..κροκετες τις hills 3,5-3,6 τα 400 γρ και θελω για τους 2 τωρα 7-8 τετοια φακελακια/μηνα--φαγητο φακελακια hills 30 τμχ το μηνα για τη Μαιρη κ ο μικρος pro plan 30 κονσερβακια ..συν κατι λιχουδιτσες μια στις τοσες που παιρνω..Το παραξεφτελισα μαλλον:hmm:Χωρις γιατρο τα παγεια εξοδα τους ειναι στο περιπου 110 ευρω,,και αν υπολογισω γιατρους-εμβολια φαρμακα και για τους 2 απο τοτε που τους βρηκα[Απριλιο τη μια κ Ιουλιο τον αλλο] γαλατα ειδικα στην αρχη-μπι περο-καλαθια-ονυχοδρομια παιχνιδια κτλ μου εχει φυγει αυτο το 6μηνο περιπου στα 500-600ευρω εκτος των αλλων που ανεφερα πανω[διατροφη-αμμος] με τα αλλα ξεπερναω το χιλιαρικο κατα πολυ:blink:

Προσοχη παιδια (για σενα το γραφω λαιφ αλλα και για αλλους που θελουν να ειναι τελειοι γατογονεις) γιατι στην ουσια πολλοι ιδιοκτητες νομιζουν οτι φροντιζουν το γατακι τους, αν πληρωσουν ακριβα.

Ετσι πεφτουν στα χερια των κομπογιαννιτων γιατρων και των πετσοπαδων και εξισου κακομαθαινουν το ζωακι και το κανουν να μη τρωει παρα μονο αυτο η το αλλο και συνηθως αυτο συνοδευεται μετα με τον χαρακτηρισμο "α, το ζωακι μου ειναι ιδιαιτερο, ιδιοτροπο κλπ".

Οι ιδιοκτητες αυτοι δεν συνειδητοποιουν δυο πραγματα συνηθως:

1. το ακριβο δεν ειναι παντα το καλο:

Τα κριτηρια για εναν καλο γιατρο και μια καλη τροφη ειναι ουσιωδη και αφορουν :
-το αν ο γιατρος ειναι συνενοησιμος, καλος δοκιμασμενα στα συγκεκριμενα ζωα και κυριως​

πραγματικα φιλοζωος και τιμιος ανθρωπος.​

- τα συστατικα που περιεχει μια τροφη και καλο ειναι τα γατακια να τρωνε κυριως ξηρα γιατι κανει καλο στα διοντια και η κονσερβα να ειναι σε εξτρα περιπτωσεις.​
2.Αυτο που χρειαζεται πραγματικα ενα ζωο ειναι :

α. γνωση της συμπεριφορας του γενικα σαν ζωο ( εδω βοηθανε πολυ τα βιβλια κτηνιατρικης για αρχαριους ιδιοκτητες, το ιντερνετ και τα βιβλια για γατες)
β. κατανοηση του τι του συμβαινει με βαση τα συναισθηματα μας κι οχι θεωριες.
Πχ μια κυρια πολυ "φιλοζωη" δινει λεφτα σε σωματεια , πληρωνει ενα σωρο σε τροφες που ειναι ομως χαμηλης ποιοτητας η πολυ ακριβες απλα,αλλα το σκυλακι της ουτε το εκπαιδευει ουτε το στειρωνει γιατι "το λυπαται" η γιατι φοβαται μη γινει παχυ,παρα το μαλωνει σαν "κακο αγορι" οταν εχει οιστρο...και το αφηνει να υποφερει , η το καμαρωνει γιατι ειναι παθιασμενο. Η κυρια αυτη δεν "επικοινωνει" με το ζωακι της , δεν ειναι ικανη να το "νιωσει" παρα το φροντιζει με βαση δικα της θεματα που αφορουν δικα της απωθημενα η θεωρητικα.Αποτελεσμα? το σκυλακι ειναι καταδικασμενο να υποφερει!

Προσοχη στην προβολη των ανθρωπινων αναγκων μας πανω στα ζωα!

Οδηγει σε υπερβολικη επιφανειακη φροντιδα και σε ουσιαστικη παραμεληση των πραγματικων αναγκων του ζωου. Το ιδιο λαθος κανουν πολλες φορες και οι αρχαριες μαμαδες ανθρωπων και αυτο οδηγει σσε επιφανειακη υπρφροντιδα, σε δημιουργια πλαστων αναγκων στο μωρο η το ζωο και σε ουσιαστικη παραμεληση πραγμα που το εκδηλωνουν παιδια και ζωα με ανυσηχη κι επιθετικη συμπεριφορα που στη συνεχεια κανει και τα κακοχαρακτηριζουν

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back