ruko
Διάσημο μέλος
Πάντως, από τη στιγμή που οι περισσότεροι εδώ μέσα αναφέρουν τα 40-50 ευρώ ως μέση τιμή στείρωσης αρσενικού γάτου, τίποτα δεν διακιολογεί αυτές τις αποκλίσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όσο πατάει η γάτα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Πάντως εγώ στείρωσα θηλυκιά, τη Νεφέλη.Για τον Χιόνη πλήρωσα 50 ευρώ τέλος Οκτώβρη αν θυμάμαι καλά. Στην τιμή συμπεριλαμβανόταν φυσικά και η αντιβίωση που του έδωσε. Δεν πήρε άλλη μετά και δεν είχε ράμματα για να κοπούν. Μάλιστα μου έδωσε και απόδειξη. Σίγουρα για τα θυληκά είναι πιο ακριβή η στείρωση, αλλά όλες αυτές οι τιμές που ακούω εδώ είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου. Μήπως σας κλέβουν λίγο?Όσο πατάει η γάτα...
![]()

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μα τα 80 ευρώ που έδωσες εσύ για θηλυκιά ήταν λογική τιμή! Αναφερώμουν στην Blanc με τα 120 που της ζήτησαν για αρσενικό στα 100 ευρώ που έδωσε η Ruko. Αυτά τα ποσά για αρσενικά είναι τρελλά!!!Πάντως εγώ στείρωσα θηλυκιά, τη Νεφέλη.![]()

evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Επαναλαμβάνω ότι ήταν πριν 3 χρόνια και μαζί με την αντιβίωση 90 ευρώ.χωρίς απόδειξη.Με απόδειξη 110 ευρώ.Μα τα 80 ευρώ που έδωσες εσύ για θηλυκιά ήταν λογική τιμή! Αναφερώμουν στην Blanc με τα 120 που της ζήτησαν για αρσενικό στα 100 ευρώ που έδωσε η Ruko. Αυτά τα ποσά για αρσενικά είναι τρελλά!!!![]()
Ασπασία στον αίλουρο την έκανες;Θέλω να πάω τον Όμορφο για στείρωση και έμεινα χωρίς κτηνίατρο.Θέλω και να τον αφήσω και κει αν γίνετε μετά γιατί όσο σκυλί είμαι για μένα τόσο δεν μπορώ να βλέπω πλάσματα που αγαπώ να πονούνΓια τον Χιόνη πλήρωσα 50 ευρώ τέλος Οκτώβρη αν θυμάμαι καλά. Στην τιμή συμπεριλαμβανόταν φυσικά και η αντιβίωση που του έδωσε. Δεν πήρε άλλη μετά και δεν είχε ράμματα για να κοπούν. Μάλιστα μου έδωσε και απόδειξη. Σίγουρα για τα θυληκά είναι πιο ακριβή η στείρωση, αλλά όλες αυτές οι τιμές που ακούω εδώ είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου. Μήπως σας κλέβουν λίγο?Όσο πατάει η γάτα...
![]()

ladycat
Διάσημο μέλος
καλε δεν υποφερουν τα αρσενικα μετα την στειρωσει κανενα προβλημα ο κυριος πανος ειναι φοβερος στις στειρωσεις
Σίγουρα εγώ πιστεύω ότι όλα τα αρσενικά το τόσο το κάνουν τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όχι δεν την κάναμε τη στείρωση στον Αίλουρο,αλλά στον γιατρό που πηγαίνουμε το σκύλο. Λίγο ζαλισμένος ήτανε μετά, να πόναγε δεν το πολυπιστεύω...Ασπασία στον αίλουρο την έκανες;Θέλω να πάω τον Όμορφο για στείρωση και έμεινα χωρίς κτηνίατρο.Θέλω και να τον αφήσω και κει αν γίνετε μετά γιατί όσο σκυλί είμαι για μένα τόσο δεν μπορώ να βλέπω πλάσματα που αγαπώ να πονούν![]()
Από την επόμενη μέρα ήταν μια χαρά και έπαιζε. Ειδικά αφού τον πήραμε σπίτι γιατί όπως ξέρετε οι περισσότεροι, το βράδυ μετά την στείρωση τον έδωσα για "υιοθεσία" η οποία ήταν εντελώς άτυχη κι έτσι την επόμενη ακριβώς μέρα τον πήρα πίσω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Blanch
Νεοφερμένο μέλος
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Σύμφωνοι, είναι πιο ακριβά τα ενοίκια, αλλά μπάρεμ'...
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Συμπέρασμα προς γνώση και συμμόρφωση: πάντα ρωτάμε προτού συμφωνήσουμε.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
(τι site είναι αυτό ρε παιδί μου? Δεν σταματά να με εκπλήσσει!!!! Που ζούσα τόσο καιρό? )
ruko
Διάσημο μέλος
Επίσης, αν κάνετε μια βόλτα στα παιχνίδια για μωρά, έχει πολύ ωραίες πάνινες κουδουνίστρες-ζωάκια από 1 ευρώ.

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικα σε ολα τα εξοδα που αναφερεις[γιατρο-κροκετες-κονσερβα-αμμος-κτλ]ειμαι ....τα ακριβοτερα..εμβολια τα πρωτα 3 με την εξεταση απο 30 και της λευχαιμιας τ 40ευρω το ενα δηλ 80 οι 2 δοσεις που της εκανα..αμμος 15 ευρω το 10κιλο..κροκετες τις hills 3,5-3,6 τα 400 γρ και θελω για τους 2 τωρα 7-8 τετοια φακελακια/μηνα--φαγητο φακελακια hills 30 τμχ το μηνα για τη Μαιρη κ ο μικρος pro plan 30 κονσερβακια ..συν κατι λιχουδιτσες μια στις τοσες που παιρνω..Το παραξεφτελισα μαλλον
Χωρις γιατρο τα παγεια εξοδα τους ειναι στο περιπου 110 ευρω,,και αν υπολογισω γιατρους-εμβολια φαρμακα και για τους 2 απο τοτε που τους βρηκα[Απριλιο τη μια κ Ιουλιο τον αλλο] γαλατα ειδικα στην αρχη-μπι περο-καλαθια-ονυχοδρομια παιχνιδια κτλ μου εχει φυγει αυτο το 6μηνο περιπου στα 500-600ευρω εκτος των αλλων που ανεφερα πανω[διατροφη-αμμος] με τα αλλα ξεπερναω το χιλιαρικο κατα πολυ
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ετσι πεφτουν στα χερια των κομπογιαννιτων γιατρων και των πετσοπαδων και εξισου κακομαθαινουν το ζωακι και το κανουν να μη τρωει παρα μονο αυτο η το αλλο και συνηθως αυτο συνοδευεται μετα με τον χαρακτηρισμο "α, το ζωακι μου ειναι ιδιαιτερο, ιδιοτροπο κλπ".
Οι ιδιοκτητες αυτοι δεν συνειδητοποιουν δυο πραγματα συνηθως:
1. το ακριβο δεν ειναι παντα το καλο:
Τα κριτηρια για εναν καλο γιατρο και μια καλη τροφη ειναι ουσιωδη και αφορουν :
α. γνωση της συμπεριφορας του γενικα σαν ζωο ( εδω βοηθανε πολυ τα βιβλια κτηνιατρικης για αρχαριους ιδιοκτητες, το ιντερνετ και τα βιβλια για γατες)
β. κατανοηση του τι του συμβαινει με βαση τα συναισθηματα μας κι οχι θεωριες.
Πχ μια κυρια πολυ "φιλοζωη" δινει λεφτα σε σωματεια , πληρωνει ενα σωρο σε τροφες που ειναι ομως χαμηλης ποιοτητας η πολυ ακριβες απλα,αλλα το σκυλακι της ουτε το εκπαιδευει ουτε το στειρωνει γιατι "το λυπαται" η γιατι φοβαται μη γινει παχυ,παρα το μαλωνει σαν "κακο αγορι" οταν εχει οιστρο...και το αφηνει να υποφερει , η το καμαρωνει γιατι ειναι παθιασμενο. Η κυρια αυτη δεν "επικοινωνει" με το ζωακι της , δεν ειναι ικανη να το "νιωσει" παρα το φροντιζει με βαση δικα της θεματα που αφορουν δικα της απωθημενα η θεωρητικα.Αποτελεσμα? το σκυλακι ειναι καταδικασμενο να υποφερει!
Προσοχη στην προβολη των ανθρωπινων αναγκων μας πανω στα ζωα!
Οδηγει σε υπερβολικη επιφανειακη φροντιδα και σε ουσιαστικη παραμεληση των πραγματικων αναγκων του ζωου. Το ιδιο λαθος κανουν πολλες φορες και οι αρχαριες μαμαδες ανθρωπων και αυτο οδηγει σσε επιφανειακη υπρφροντιδα, σε δημιουργια πλαστων αναγκων στο μωρο η το ζωο και σε ουσιαστικη παραμεληση πραγμα που το εκδηλωνουν παιδια και ζωα με ανυσηχη κι επιθετικη συμπεριφορα που στη συνεχεια κανει και τα κακοχαρακτηριζουν
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool