γατισιος κουμπαρας ε?λοιπον κατι εμβολια,χαπια για σκουλικια,5 στειρωσεις(εξαιρουνται τα γατακια που στειρωσαν οι ολλανδεζες δωρεαν)κατι αρρωστιες,κατι αναποδιες,κατι 20 ευρω τη βδομαδα οι τροφες,εχω χασει το λογαριασμο.
παντως δεν τα πηγα κι ασχημα μεσα σ ενα χρονο,κι ολα αυτα περισευαν ταχα μου-ταχα μου,απ το σουπερ-μαρκετ που το μακρυ μου χερι(ντρεπομαι αλλα αυτο κανω)δεν αφηνε τιποτα να περισεψει.
ευχομαι απ τη δευτερα και περα,(μετα τις εκλογες)να περισευει παντα γιατι δυσκολευουν τα πραγματα και στα νησια και τουρισμο δε βλεπω φετος κι ερχεται βαρυς χειμωνας.
κοψαμε τις ιδιωτικες ασφαλειες ζωης,τα ταξιδια στον πειραια καθε τρεις και λιγο,και βγαινουμε,δε ξερω τι αλλο θα κοψουμε,τελευταιο στη λιστα ειναι οι σπουδες των παιδιων(πιανο,αγγλικα,χορος,λογοθεραπεια ο μικρος),μετα ενοηται η διατροφη δικη μας και των γατων,μετα τα ρουχα,τα ρευματα,οι φοροι,το πετρελαιο,δε ξερω τι απ ολα θα κοπει ο θεος να βαλει το χερι του!!!!!!!!
καλη δυναμη σε ολους μας!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.