julia
Διακεκριμένο μέλος

(Δεν μιλάω για ιδιοκτήτες που έχουν και απο τα 2.. που είναι και πιο δύσκολο να τα διαχωρίσεις..)
Δεν λέω,ότι το κάνουν όλοι τον διαχωρισμό.. απλά έχω νοιώσει μία "τάση" την οποία μπορώ και να την καταλάβω μέχρι ενός σημείου.
Καλώς ή κακώς τα ράτσας,είναι σε καλύτερη μοίρα απο τα ανώνυμα γατάκια, όπως και να το δούμε. (Ξεφεύγουμε όμως παλι απο το θέμα..
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δικιο εχεις ξεφυγαμε απο το θεμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλώς ή κακώς τα ράτσας,είναι σε καλύτερη μοίρα απο τα ανώνυμα γατάκια, όπως και να το δούμε. (Ξεφεύγουμε όμως παλι απο το θέμα..)
Δεν συμφωνώ καλή μου. Δεν θα αντάλλαζα τον κεραμιδόγατό μου με τίποτα και με καμιά γάτα ράτσας. Κι επίσης έχει την προίκα του κανονικά. Δεν τον έχω για μόστρα τον γάτο, αλλά για παρέα και τον πήρα για να του σώσω τη ζωή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Γενικά, μιλάω ΕΞΩ απο την εικονική πραγματικότητα, ο διαχωρισμός υπάρχει, είτε μας αρέσει ή όχι, είτε τον ασπαζόμαστε ή όχι.. ( και παλι ΔΕΝ το λέω προσωπικά για κανέναν εδω..)
Ο διαχωρισμός της Ράτσα σαν ράτσα, σαν καθαρότητα φυλής, είτε γάτα, είτε σκύλος, είτε ψάρι.... σε σχέση με το ανόνυμο, "μπασταρδο" υπάρχει.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο διαχωρισμός της Ράτσα σαν ράτσα, σαν καθαρότητα φυλής, είτε γάτα, είτε σκύλος, είτε ψάρι.... σε σχέση με το ανόνυμο, "μπασταρδο" υπάρχει.
ΟΚ. Σε αυτό έχεις δίκιο, δυστυχώς.
Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
Δεν συμφωνώ καλή μου. Δεν θα αντάλλαζα τον κεραμιδόγατό μου με τίποτα και με καμιά γάτα ράτσας. Κι επίσης έχει την προίκα του κανονικά. Δεν τον έχω για μόστρα τον γάτο, αλλά για παρέα και τον πήρα για να του σώσω τη ζωή.
zoo, συμφωνώ μαζί σου απολύτως.

prince
Διάσημο μέλος
Πάντως να σας πώ την αλήθεια οι δικές μου ράτσας γάτες παίζουν με μπαλάκια αλουμινόχαρτου, καλαμάκια, στυλό, κορδέλες, λαστιχάκια, καπάκια και το ποντίκι του τζάμπο... τα άλλα στο φτύσιμο... Μια κεραμιδόγατα; με τί παίζει;
Από κει και πέρα αν έχεις τη γάτα στο σπίτι σου σαφώς και θα τις κάνεις εμβόλια, θα την πάς κτηνίατρο, θα την ταϊσεις το καλύτερο σχετικά με τις οικονομικές σου δυνατότητες, θα την περιποιηθείς όσο μπορείς καλύτερα.
Ποίος είπε ότι μια κεραμιδόγατα δεν χρειάζεται εμβόλια; ή δεν χρειάζεται καλή τροφή για να μην πληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας μετα σε θεραπίες; Ότι δεν χρειάζεται άμμο καλή για να μην βρωμάει το σπίτι; Ποιός είπε ότι δεν χρειάζεται το δικό της χώρο να λουφάζει;
Γάτα η μία, γάτα κι η άλλη...
Πάντως εγώ έχω προσωπικά βάλει κουμπαρά από όπου πληρώνω τις τροφές και εμβόλια αμπούλες... Αλλιώς δνε βγαίνω.... Μαζεύω τα ψιλά από το πορτοφόλι μου κά΄θε μέρα (πέρυσι μου περίσσεψαν και πήγα και διακοπές από κει...)
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Να ρωτησω κατι?αυτο με τις στειρωσεις που κανει ο δημος...Ξερει κανεις αν υπαρχουν αναλογα ενεργα προγραμματα και στον Βολο?Και ισχυει μονο για τα αδεσποτα?δηλαδη αν παω εγω για στειρωση της γατας μου δεν θα την κανουνε?και κατι τελευταιο....γινονται καλα αυτες οι στειρωσεις ή ειναι σαν τις εγχειρησεις του Ι.Κ.Α...?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
υπαρχει κανενας εδω στον Βολο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
shadowdancer
Δραστήριο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Όλοι έτσι λένε!χρησιμοτατο!!!![]()
![]()
προσωπικα εχω μια φιλη που δεν περνει γατα και για το λογο του οτι δεν ξερει ποσο ''κοστιζουν'' αφου να φανταστειτε νομιζε πως μια επισκεψη εξεταση στον κτηνιατρο κανει 100 ευρω![]()
Το αστείο είναι ότι δεν έχουν πάει σε κτηνίατρο ποτέ!

Είναι προκατηλημένοι!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σε γενικες γραμμες μου κοστιζει 20 ευρω τον μηνα (μονο τροφες)
Αληθεια, οδοντοκρεμα βαλατε στον προϋπολογισμο; Εδω κοστιζει 3 ευρω, εκει δεν ξερω

Ασχετο, αλλα με τετοιες χρεωσεις που κανουν οι κτηνιατροι εδω και στην αμερικη, λογικο το βρισκω τωρα με την οικονομικη κριση πολλοι να δινουν τα κατοικιδια τους σε animal shelters επειδη δεν αντεχουν οικονομικα να τα φροντιζουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λυπητερό!...Ασχετο, αλλα με τετοιες χρεωσεις που κανουν οι κτηνιατροι εδω και στην αμερικη, λογικο το βρισκω τωρα με την οικονομικη κριση πολλοι να δινουν τα κατοικιδια τους σε animal shelters επειδη δεν αντεχουν οικονομικα να τα φροντιζουν![]()
aporw
Διακεκριμένο μέλος

ειναι πολλα?
Με την Nutram που τρωει τις τελευταιες 20 μερες περιπου θελει 1,5 κιλο των 13 ευρω το 15μερο..
συνολικα δηλαδη 26 ευρω συν 7,50 ευρω ενα 10κιλο biocats αμμο το μηνα συν τα κονσερβακια του
που τρωει περιπου 1 καθε 2 μερες..ενα φακελακι rc πχ ή nutram κανει 1 ευρω..αρα συν 15 ευρω..φτανουμε στα 48,5 το μηνα..
ανησυχούσα πολύ για το κόστος καθώς δεν θέλω να επιβαρύνω τη μητέρα μου με τέτοια έξοδα που τα θεωρεί και περιττά.Αχ έχω τρελαθεί!! Ακουώ όλη μέρα την σερενάτα από αρλέττα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
παντως δεν τα πηγα κι ασχημα μεσα σ ενα χρονο,κι ολα αυτα περισευαν ταχα μου-ταχα μου,απ το σουπερ-μαρκετ που το μακρυ μου χερι(ντρεπομαι αλλα αυτο κανω)δεν αφηνε τιποτα να περισεψει.
ευχομαι απ τη δευτερα και περα,(μετα τις εκλογες)να περισευει παντα γιατι δυσκολευουν τα πραγματα και στα νησια και τουρισμο δε βλεπω φετος κι ερχεται βαρυς χειμωνας.
κοψαμε τις ιδιωτικες ασφαλειες ζωης,τα ταξιδια στον πειραια καθε τρεις και λιγο,και βγαινουμε,δε ξερω τι αλλο θα κοψουμε,τελευταιο στη λιστα ειναι οι σπουδες των παιδιων(πιανο,αγγλικα,χορος,λογοθεραπεια ο μικρος),μετα ενοηται η διατροφη δικη μας και των γατων,μετα τα ρουχα,τα ρευματα,οι φοροι,το πετρελαιο,δε ξερω τι απ ολα θα κοπει ο θεος να βαλει το χερι του!!!!!!!!
καλη δυναμη σε ολους μας!!!!!!!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool